|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 21:36 Temat postu: Po zamkniÄ™ciu rÄ™ki palec Ĺ›rodkowy nie otwiera siÄ™ pĹ‚yn |
|
|
ja farbowaĹ‚am. portal społecznościowy Budze sie w nocy lub rano i.....
zdecydowanie wole polske i gdzyby nie moj luby to napewno bym w niej zostala, albo przynajmniej bym do niej wrocila.
Dodam, że dwa dni wcześniej byłam o włos od kupienia sobie conversów za niebotyczną sumę 300zł, na szczescie się powstrzymałam.
I na jakie zarobki można liczyć?
Te historie wasz sa SUPER!!!!
zero rozrzalania siÄ™ nad sobÄ…!!
Hmmm czy ten kalkulator dobrze działa?
Chciałem zaoszczędzić i poszedłem do dentysty, który robił zęby po 120zł za kanał, dodam, że leczyłem zęby trzonowe. seks oferty takie przypadki gdzie milosc rozkwita na ulicy czy w supermarkecie to chyba jakies ewenementy!
Wojtków jest dużo A ja jeszcze raz a propos urodiznek. Ulluś czekam wiesz na co Fanka jak myslisz trzeba dlugo odczekac po dlugiej glodwce, zeby rozpoczac te krotkie. Sumienie nie powstrzymuje Nas przed popełnianiem błędów, lecz nie pozwala cieszyć się nimi seks oferty
nie radze golic maszynka ja tak robilma i teraz zamiast 3 wloskow wokol brodawki mam chyba z 10 ;/ i teraz je wyrywam peseta Chętnie dołączę do Was Tak zostało to wyciete sposobem klinowym. teraz tez zamierzam zrzucic to podaczas 1,5 miecha z tym ze nie cwicze a wtedy 3 razy w tygodniu po 15 min na steperze;] - ustaw orbitreka przed tv i w ten sposob ogladaj (to dla tych co twierdza ze to nudne cwiczenie - lepiej ruszc sie i ogladac, niz jesc i siedziec ogladajac) A co do imienia to moze Nikoletta?? Wiem, juz slysze jak mowicie w duchu..
Mi się twoje imię podoba!Nie zwracaj uwagi jak ktoś piszę że twoje imię się nie podoba mnie się podoba.i nie przejmij się tak Jak zauważyłasz twoje imię mi się podoba bo takie jest niezwykłe jak ty a ta karnacja skory dla mnie odlot!
Plan mam ze rozpoczne od poniedzialku, boje sie troche,ze wiosna u nas a w tej diecie nie mozna jesc owocow prawda?
http://kosmetyczna-hedonistka.blogspot.com
jedyne czego oni się boją w tolerancyjnej Europie to podobni im dzikusy, więc napisz mu że poznałaś bogatego przedsiębiorce z Arabii Saudyjskiej i jak jeszcze raz zadzwoni, to twój nowy Arab urwie mu jaja.
Moze sie nie przyjał czy cos takiego....musisz jakas masc sobie kupic Ale ile ty masz juz tego kolczyka??? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 21:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |