Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

http://catnthecity.blogspot.com/

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 08:10    Temat postu: http://catnthecity.blogspot.com/ Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem peeling kawowy dziaĹ‚a, ale trzeba go wykonywać systematycznie. adwokat kraków stycznia zgĹ‚osiĹ‚am siÄ™ na oddziaĹ‚. z tego tytuĹ‚u???
o doktorze polaku słyszałam też raczej dobre rzeczy.
Ze swojego doswiadczenia powiem tyle...jak ktos ma leczyc sie lewtywa niech sobie odpuści,lewatywa to raczej dobry wstęp coś jak sól gorzka ja wierze już tylko głodówce i urynoterapii wewnętrznej.
!
Witaj, fajnie, że ktoś stara sie mi pomóc odnaleźc fajny i stary utworek, ale niestety to nie ten ;-/ szkoda, a juz byłem zadowolony gdy zauwazylem ze odpisal ktos ku mnie na moje pytanie-wlazlem szybko na youtube i okazalo sie ze to nie to...to co Ty podales kolego to jest utwór rapowy, a ja potrzebuje utworu dance(chyba to pod ten klimat podchodzi )..Dziekuje.POzdrawiam.
opryskliwy, niemiły, ze skłonnością do przemądrzałego oratorstwa, odnosze wrazenie, ze nie cierpi kobiet
u mnie było tak samo kłamstwo goniło kłamstwo oszczerstwo oszczerstwo.
@ladniorek - nie zakładaj!
A jakie masz oczy?i cera jasna czy ciemniejsza?
nie wiem czy ten twój kawałek czegoś białego (wspomnianego ryżu) to normalne ja po wyrwaniu 7 mam 3 szwy z czego jeden się rozplątał i lata mi po szczęce długa nitka (2 są 3 rozplątany ) boli jak jasna hol..ra.
Witam

ja w to nie wierzę, lepiej zjeść świeży owoc niż owoc w kartonie z E314 anonse erotyczne No ok,wiec akupresura i srebro nanokoloidalne>Ja nie napisałem,ze chirurg,ani lekarz,wiec po co ta reklama klamr??niedługo to zakłujesz nas w dyby

dzięki niej mamy co jeść ... - i w beeeeeek. A czy ktoś z was był na kursie fryzjerstwo od podstaw w Studiu Edukacji Zdrowia i Urody w Częstochowie ? Ćwiczyć nie mogę bo mam obciążone stawy tłuszczem. witajcie! seks oferty
Na teledyskach jest na maksa poprawiana i wyszczuplana, na zdjęciach tez........ale na wszelkich fotosach paparazzi wygląda jak bambaryła większości z was dom to azyl, miejsce do którego chcecie wracać, ale u mnie jest inaczej dodatkowo podczas ćwiczeń zakładam pas neoprenowy - można się naprawdę nieźle spocić Podobno drogi 200zł za wizyte, ale rewelacja. Może Wy wiecie? Wiesz, jest duża róznica, kiedy kobieta ma dość i odchodzi a kiedy zostaje postawiona pod murem, bo mąż nagle zakochał się... P a przecież nie piszę tego żeby komuś krzywdę zrobić, nie ?
Ale ludzie, uwierzcie, te wszystkie ściąganie paznokcia, tampony, klamry to na nic.
Mimo to, fajnie jest mieć fantazje...
Jest zlosliwy na maxa...eh
Zobacz nawww.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematĂłw,fotki pozabiegowe,przejrzyscie uloĹĽone tematy.KaĹĽdy temat opracowany z duĹĽo iloscia informacji i fotek.TwĂłj post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi!
chodzilam do psychiatry dostalam zestaw roznych lekow a one tylko pogorszyly sprawe.
Silka
moje kochane ze wrastajacym paznokciem borykałam sie od miesiaca przeczytałam wszytskich wypowiedz na tym forum.
W końcu zacznie spadać.
ja jestem po operacji juĹĽ 10 lat nie jest tak Ĺşle, ale polecam zaopatrzyc siÄ™ w inhalator i zupki domowe kremy
na pewno będą na Lindleya leżeli inni pacjęci z podobnymi aparatami no w końcu to jest cały oddział wydłużania kończyn.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 08:10    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: