Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

witam.Jestem szcześliwa bo znalazłam topik dla siebie.Ja t

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 21:44    Temat postu: witam.Jestem szczeĹ›liwa bo znalazĹ‚am topik dla siebie.Ja t Odpowiedz z cytatem

ale i tak sie ciesze anonse erotyczne osobiscie sama planuje pod koniec roku powiekszyc sobie biust, zeby po prostu ladniej wygladac.
jessica alba ma także prześliczne.
Ja wpadlam z nim i urodzial nam sie corka.
każda z nas ma inny kształt oraz rozstaw biustu, dlatego nie zawsze to, co leży świetnie na koleżance będzie dla nas odpowiednie.
ProszÄ™ Was o odp., bo jestem bardzo zdesperowana
Aeroby tez ponoc nie przynosza swietnych rezultatow.
zapomnialam napisac, ze chodzi mi o zagranice
Witajcie dziewczyny!
mam tak samo, boli podobnie jak przed okresem, tylko ĹĽe juĹĽ z 3 tygodnie tak sie pojawia.

ja poszłam do endokrynologa prywatnie . anonse erotyczne Anorektyczka bulimiczka, gratuluję twojej decyzji.

wszystcy mowia ze chyba schudlam a moze raczej to rozlanie sie uspokoilo i wracam do normy ? Kosowie z MysĹ‚owic Opola Czestochowa to sĹ‚abe d**y - SĹ‚abi psychicznie MoĹĽna sobie dać z nimi radÄ™. jw takich jak my jest wiele, niestety Dove Fresh). portal społecznościowy
W trakcie zabiegu wiedziałam co właśnie robi i bardzo często pytał czy nie boli. Ja nie mogę...skoro nie podobają się wam takie imiona właśnie m.in. w kazdyym razie jest jak linijeczka teraz po diecie Największy problem mam z kolanem i rękami. Moja żona zazdrosciła tej blondynie takiego własnie dekoltu wsukience którego wy nigdy nie osiagniecie trików .Być może o to chodzi w tym programie żeby wreszczie uświadomić co można zrobić .A sprawa finansów Ze bieda to też rozumiem i to inny już temat . Marze o powiekszeniu ust lecz niestety przy moich zartobkach długo mnie nie bedzie stac .... W mediach i modzie jest tendencja do lansowania kobiety o wskaźniku masy ciała poniżej wartości prawidłowej.
Całe zycie chciałam być chuda.
ja teĹĽ poszukuje tej piosenki i jak narazie nici
A wczoraj wybralismy sie do Stupinigi zeby obejrzec zamek.
bratek wielkie buziaki dla ciebie!
Powodzenia
Moze to przemysl zywnosciowy podkupil Atkinsa
Wotajcie dziewczyny, ja biore Bromergon od wtorku, czyli wziełam juz 4 razy po 1/4 tabletki.
u mnie wczoraj popołudniu pogoda bardzo sie pogorszyła.
ewentualnie z przodu przyciac krociutko!!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:44    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: