|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:44 Temat postu: witam.Jestem szczeĹ›liwa bo znalazĹ‚am topik dla siebie.Ja t |
|
|
ale i tak sie ciesze anonse erotyczne osobiscie sama planuje pod koniec roku powiekszyc sobie biust, zeby po prostu ladniej wygladac.
jessica alba ma także prześliczne.
Ja wpadlam z nim i urodzial nam sie corka.
każda z nas ma inny kształt oraz rozstaw biustu, dlatego nie zawsze to, co leży świetnie na koleżance będzie dla nas odpowiednie.
ProszÄ™ Was o odp., bo jestem bardzo zdesperowana
Aeroby tez ponoc nie przynosza swietnych rezultatow.
zapomnialam napisac, ze chodzi mi o zagranice
Witajcie dziewczyny!
mam tak samo, boli podobnie jak przed okresem, tylko ĹĽe juĹĽ z 3 tygodnie tak sie pojawia.
ja poszłam do endokrynologa prywatnie . anonse erotyczne Anorektyczka bulimiczka, gratuluję twojej decyzji.
wszystcy mowia ze chyba schudlam a moze raczej to rozlanie sie uspokoilo i wracam do normy ? Kosowie z MysĹ‚owic Opola Czestochowa to sĹ‚abe d**y - SĹ‚abi psychicznie MoĹĽna sobie dać z nimi radÄ™. jw takich jak my jest wiele, niestety Dove Fresh). portal społecznościowy
W trakcie zabiegu wiedziałam co właśnie robi i bardzo często pytał czy nie boli. Ja nie mogę...skoro nie podobają się wam takie imiona właśnie m.in. w kazdyym razie jest jak linijeczka teraz po diecie Największy problem mam z kolanem i rękami. Moja żona zazdrosciła tej blondynie takiego własnie dekoltu wsukience którego wy nigdy nie osiagniecie trików .Być może o to chodzi w tym programie żeby wreszczie uświadomić co można zrobić .A sprawa finansów Ze bieda to też rozumiem i to inny już temat . Marze o powiekszeniu ust lecz niestety przy moich zartobkach długo mnie nie bedzie stac .... W mediach i modzie jest tendencja do lansowania kobiety o wskaźniku masy ciała poniżej wartości prawidłowej.
Całe zycie chciałam być chuda.
ja teĹĽ poszukuje tej piosenki i jak narazie nici
A wczoraj wybralismy sie do Stupinigi zeby obejrzec zamek.
bratek wielkie buziaki dla ciebie!
Powodzenia
Moze to przemysl zywnosciowy podkupil Atkinsa
Wotajcie dziewczyny, ja biore Bromergon od wtorku, czyli wziełam juz 4 razy po 1/4 tabletki.
u mnie wczoraj popołudniu pogoda bardzo sie pogorszyła.
ewentualnie z przodu przyciac krociutko!!! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 21:44 Temat postu: |
|
|
|
|