Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Częstotliwość zabiegu:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 12:33    Temat postu: CzÄ™stotliwość zabiegu: Odpowiedz z cytatem

do --> a ja tam pieprzÄ™ bruneta 102 : portal społecznościowy Na tym teledysku sÄ… w okolo niego jacys ludzie.
leczyłam sie dość długo...oprócz zbędnych kg nic nie przybyło.....w końcu odpuściłam, straciwszy nadzieje znowu sięgnęłam po moją kochaną MERIDIE....efekt był taki, że po paru tabletkach dowiedziałam sie że jestem w ciązy....psikus losu.....martwiłam sie całe dłuuugie 9 miesiecy....jednak pomimo lekkich perturbacji moja historia miała szcześliwy koniec...
Chce walczyc z ta choroba, na jakis czas mi sie udaje, ale potem przychodzi cos....
witaj,ja tez od wczoraj,zapraszamy
ja łóżeczko kupiłam przez allegro razem z materacem...taniej niż w sklepie i jeszcze do domu mi przynieśli
Kolejna wizyta w klinice za 7-10 dni celem zdjęcia szwów.
Nie wiem jak sobie mam pomóc żeby było lepiej
Tabletki zażyłam od tamtej pory co najmniej trzy, odczuwałam duży ból zaraz po puszczeniu znieczulenia, po ibupromie zatoki i przykładaniu chłodzącej torebki żelowej (co 10 minut na 15 minut) właściwie ból całkiem zniknął.
- jest bardziej elastyczny
biore luteine 50 podjezykowo na zatrzymanie krwawienia.

Ok miesiÄ…c temu kupiĹ‚am sobie buty. adwokat kraków strasznie drogie!!!

Nie poszłam z tym do fryzjera, bo ze swojego doświadczenia wiem, że fryzjer nie zawsze zrobi tak jak jego klientka sobie wymaga, niestety...no i kupiłam 2 opakowania rozjaśniacza palette ten co rozjaśnia o 5-7 tonów i stos dobrych odżywek. witajcie! myślę - ki diabeł??? Jak juz mowilem czesto warto dotrzec do zrodel. dobrze dobrana bielizna sporo załatwi ja mam 75G a nie 85D jak myślałam do tej pory i o niebo lepiej się czuje anonse erotyczne
Nie wiedziałam też co mnie czeka, więc cóż miałam zrobić? Dzieki za rade. cześć dziewczyny! jest lepszy sposub kup sobie rywanol i mocz 2 razy dziennie a dzikie mieso sie po prostu rospusci a rope wyciongnie serio to dziala mam 14 lat i wlasnie teraz mam noge w rywanolu to nic nieboli . rowniez uwazam, ze robienie blizny w innym miejscu ciala jest troche pozbawione sensu. Zalałam rosołem, zmiksowałam blenderem. przez znieczulenie NIC nie bedziecie czuc, ale jak znieczulenie pusci, to bedziecie miec poharatany pysk, co STRASZNIE utrudni zycie.
Do garnka wkładamy wszystkie jarzyny zalewamy wodą tylko tyle aby przykryła warzywa.
i nie wiem czemu .
Przecież to zależy od światła i innych rzeczy...
szkotkę i pod nią białą bluzkę
zdjcia na stronie ich stronie...faktycznie ja bym takich nie wstawiła...
i tak jÄ… lubie
Miałam po nich podwyższone ciśnienie, przyspieszone bicie serca, oblewały mnie zimne poty.
chcialabym wrocic do mojego sredniego blondu
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 12:33    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: