Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

działa, erboyo-yagowy.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 11:41    Temat postu: dziaĹ‚a, erboyo-yagowy. Odpowiedz z cytatem

jak 3 metry sznurka w kieszeni portal społecznościowy Przed operacjÄ… byĹ‚am u dwĂłch innych lekarzy. Aagaa zgadzam sie z toba w 100%
Po trzecie:
032/2043291.
Pytanie takie jak w temacie.
Ja też zaczynam 31-dniową, ale od poniedziałku.
Z moją poprzednią wagą (normalną!) mieściłabym się tam tylko w rozmiar XXL.
Na NFZ moze zrobia i to samo na stole operacyjnym ale pacjent zostaje sam sobie.Fajnie gdy jest operowany w miejsu zamieszkania,gorzej niz 100km od domu.Poza trzeba pamietac ze warunki takie sa jak w domu,nie czujesz z jestes w klinice.Płacisz i żądasz i nikt nie kreci nosem z niezadowolenia ze kolejny raz go wołasz,tylko wie ze sam tam musi stac i spełnic wszystko czego chory potrzebuje.
chcę cie mieć na zawsze chce sie tobą opiekować
w odpowiedzi na problem przejścia z ciemnego koloru na jasny mogę polecić moja ukochana fryzjerkę ,moja kumpela tez miała taki problem ,miała prawie czarne włosy a po wizycie u pani Julki ma śliczne jasno-bezowe ,bardzo naturalne i bez odcienia żółtego!!!
Są to ćwiczenia zasięgnięte z poradni rehabilitacyjnej.

rano kromka chleba + sałata , ogórek , pomidor , ser biały chudy ... ogloszenia towarzyskie bez Rp to tylko ziołowe - na mnie przed egzaminami działała http://mojaptekarz.pl/006275/neospasmina.htm zapach trochę nie ten, ale skutek był natomiast ostatnio lekarz przepisał mi nasen - na początku byłam jak pijana, ale w końcu usypiam!!!

Od poniedziaĹ‚ku (a moĹĽe juĹĽ od piÄ…tku?) zaczynam pracÄ™ w Ĺ»ywiec Trade. No nic, trzeba byc dobrej mysli mam zryty beret? Ja juz mam okolo 50 stopni zgiecia - 3 tydzien po zdjeciu aparatu... Nie wiem po co te przeklinanie ? portal społecznościowy
A za to trzymają jakość, podczas mycia włosów masaż itd., kosmetyki TIGI. w przyszlym tygodniu wylatuje do angli.chce zabrac ze soba laptopa w bagazu podrecznym.czy nie jest to problem?czy moge go wywiezc a potem wwiezc bez problemu?? Zaproponowal spotkanie - po 1,5 roku. O otyłości, ciężkim trądziku nawet nie mówię. Nie tylko po glodowkach To wlasnie trzeba poprostu przezyc samemu Choc raczej czytajac te forum powinno sie napisac witam wszystkie Panie.
do pedicurezystki marsz.
jak dla mnie totalna beznadzieja
Ale niestety nie umie pokazywac swoich uczuc (tylko jak jest pijany to sie dla niej otwiera), wiec ona sobie szuka innych co mowia co do niej czuja, lecz tylko mysla swoimi czlonkami.
Na tym polega nasza przynależność do kościoła rzymsko-katolickiego, to już było tu powiedziane:
z blizna jest okej.
:/ co moze byc tego przyczynÄ…?
Też mam kręcone,grube włosy i strasznie mi się puszą.
Falk AdSolution
Czesc!!!!
Mam nadzieję, że pomogłam zrozumieć ten problem trochę lepiej.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 11:41    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: