Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Naprawde licze na wasza pomoc.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 12:19    Temat postu: Naprawde licze na wasza pomoc. Odpowiedz z cytatem

Ja pije herbatke slim figura od 5 tygodni. seks ogłoszenia Jak dla mnie jest tam super, tylko ze najgorsze to wyjsc z domu,bo samej mi sie nie chce (mimo ze mam 5 min drogi) Jeszcze ta kiepska pogoda-masakra i jak Wam idzie ja znow wpadleam w wiir obrzerania sie poprostu tragedia
Cicha - zoo we Wrocławiu jest super, chyba największe w Polsce - byłam kilka lat temu, ale niestety ceny biletów powalają...
Kurcze a tak fajnie wczoraj było, słońce woda i swoboda, a tu znowu powrót do rzeczywistości.
Świadków nie musi być 4 może być 3, u mnie tak było
Skoro wchodzi tam paluszek, wchodzi penisek, to jak taka tabletka może nie wejść??
CzujÄ™ siÄ™ tutaj samotnie.
To współczuję
sorki, ale dopiero teraz przeczytałam uważnie.
Chciałabym zacząć brać tabletki antykoncepcyjne i doszłam do wniosku, że miło by było gdyby dodatkowo urosły mi po nich piersi!

zawsze pomagaĹ‚ w 100%, z tym ĹĽe nie doĹĽywotnio... adwokat kraków podobnie jak zielona30

I obudzÄ… siÄ™ z rÄ™kÄ… w nocniku - znaczy z cukrzycÄ…. buzka, sciskam was i jeszcze raz wesolych swiat! Dodam, ze mialaby to byc moja pierwsza wizyta u ginekologa i denerwuje sie, a nie wiem do kogo pojsc. Wiem, jak jest Ci ciezko...bo sama to przezylam. Juz dosyć gruba jestem ĹĽebym jeszcze miaĹ‚a przybrać na wadze.. adwokat kraków
Jejku.. trzymajcie się mnie ostatni też nie za lekko... Ty chociaż możesz miło spędzać czas na staraniach, ja po ostatnich przejściach mam już 4 m-ce abstynencji!!! Juz i tak wazysz z duzym prawdopodobienstwem ZA MALO i jeszcze chcesz schudnac. tylko nie dostalam nowego kolczyka, a stary mi zdezynfekowala.... Pozdrawiam Mieszkamy na ul.
wygladac na mlodsza a wygladac na dziecko to roznica.
-Małgorzata Kożuchowska
ja nie dałam rady na tych jajcach i zjadłam sobie porządne atkinsowe 2 śniadanko- kiełbaske
Berendowicz odpada - nie majÄ… kursĂłw weekendowych.
Kolega z ratownictwa tyle razy mi to tłumaczył na róznych wypadkach że dopóki nie powędruje tam nosidełko małego bobaska, to tego nie przesunę
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 12:19    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: