Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

A teraz o szwach...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 08:41    Temat postu: A teraz o szwach... Odpowiedz z cytatem

Doda jest gwiazdÄ…? seks ogłoszenia od razu muzul
pomĂłzcie bo dzis wroclilam od fryzjera, ktory zrobil mi czerwone pasemka na wlosach ciemnobrazowych-farbowanych i brÄ…zowych odrostach naturalnych.
a poza tym ja ogólnie jestem niewymiarowa, więc dostaję spazmów jak mam sobie iść coś kupić- nie kupiuję przez internet, a ciucha, którego nie przymierzę (choć nienawidzę tego robić) uważam, że nie powinnam kupować (to jest kupowanie na tak zwane oko- dla mnie to bezsensu) a tak na marginesie poszłam dzisiaj (z ciekawości) do Triumpha, zapytałam się o rozmiar 75 I...
Rower, bieżnia, steper, siłowe + 15 min sauna.
czesc dziewczyny , wybieram sie do szkoly we wloszech , najprwdopodobniej do rzymu , ale wyjezdzam z psem i chcialabym wynajÄ…c mieszkanie w rzymie , nie chce jakiegos apartamentu tylko zwykla w miare ladna kawalerke w miare blisko do centrum , lub 2 pokojowe mieszkanie , jadÄ™ samochodem i juz sie boje jak bede sie tam poruszac , gdybyscie mialy namiary na jakiej stronie znalesc mieszkania we wloszech bylabym wdzieczna..no i oczywiscie super by bylo gdyby odezwl sie ktos kto jest takze w szkole w rzymie
Jak długo będę mogła cieszyć się tym efektem w razie wykonania zabiegu ?
Kręcą mi się tak jak się im żywnie podoba.
Gdy znieczulenie posci, wtedy boli, pulsuje tak, ale tabletka przeciwbolowa pomga, nastepnego dnia jest juz super, nie boli.
Co do wiz wjazdowych to nie wiem czy pytacie o wize turystyczna czy np.
masaĹĽ relaksacyjny
Tak,raczej na 100 % jestem pewna słów.

teraz jak czytam objawy tokso to chyba to bylo to - powiekszone wezly karkowe i szyjne, z guzkami, bole gardla, objawy podobne do grypy , bole miesni , nie dostalam zadnych lekow i badan szczegolowych bo lekarz stwierdzil ze to przechodzona infekcja wezlow ( teraz nie mam takich objawow ) w tym czasie mialam robione trzy razy badania krwii , co trzy miesiace, po ostatnich informowalam lekarza, ze mam zamiar zajsc w ciaze i czy juz moge, stwierdzil ze infekcja jest juz przebyta i nie ma obaw, guzki zanikły, a teraz taki wynik. anonse erotyczne Ja dziękuję, jeśli to miało być maleństwo...

Gdybym miaĹ‚a proporcjonalny rozkĹ‚ad masy to pewnie dĹ‚ugo czekaĹ‚abym na efekty. A to ĹĽe niby minimalnie siÄ™ chudnie? mnie sie bardzo podoba i nazwe tak swoje dziecko jesli keidys bede je miec i jesli bedzie to coreczka... drÄ™twienie zaĂłwaĹĽyĹ‚em jakoĹ› w listopadzie,myĹ›laĹ‚em ĹĽe moĹĽe Ĺşle spaĹ‚emi ĹĽe samo przejdzie,ale nie przechodziĹ‚o wiÄ™c poszedĹ‚em do lekarza przepisaĹ‚ mi tabletki przeciwbĂłlowe (diclac ,mydokalm i naproxen i wit. MoĹĽe to jakiĹ› wybĂłr? seks ogłoszenia
Magdalena i Adam. Witam dziewczyny ja mam też torbiela na lewym jajniku i lekarz mi przepisał Gravistat 0.25 mój torbiel ma 4 cm chciałam się zapytać czy wszyscy muszą robić to badanie CA 125 , bo mi lekarz nic o tym nie mówił , może sama mu zaproponować żeby mi dał skierowanie na to badanie pozdrawiam pa Zapłaciłm 1100zł i jestem niesamowicie zadowolona. hehe dobry ten tekst... Dzień dobry wszystkim dzwoniłem.Powiedzieli ze opinia już jest i ze powinno lada dzień tez byc poczta. I zyję sobie po resekcji już 1,5 tyg nic mnie nie boli, mogę się już uśmiechać i śmiać i wszystko tylko jeszcze czuje lekkie stwardnienie w miejscu nacięcia. U nas NIKT lewatywy nie dostawał, więc pewnie u Was też tego nie robią.
Ej Millli strasznie histeryczna stopke masz.
wyzej osoba pisze Ci bys robila to co robisz - zgadzam sie z tym jedzeniem bys sie tego trzymala, ale uwazam ze tak dlugie aeroby sa nieporozumieniem...
Wykupiłam pakiet w TELEWEST mam telewizję-telefon stacjonarny(weekendy na całyświat za darmo)- i internet bez oganiczeń i co miesiąc płacę 17funtów za to wszystko.
dzieci Zuzanny Ziomeckiej - Feliks i Florentyna
jak dla mnie cwiczenia sa teczace, ale do wytrzymania, a zakwasy mialam tylko przez 2 dni wiec jestem mile zaskoczona
Co do cewnika to zakładali mi przed znieczuleniem,ale to nie boli tylko takie dziwne uczucie jakby sie chciało siusiu troche nie przyjemne ale to nie bol.
Tez wlasnie slyszalam ze jakos tak sie gojÄ….
jesli nie utrzymam tego), to zrobić za chwilę jeszcze raz czy dać sobie spokój?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 08:41    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: