Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Mam normalne analizy co co 3-4 tygodnie, miałam test obcią

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 07:21    Temat postu: Mam normalne analizy co co 3-4 tygodnie, miaĹ‚am test obciÄ… Odpowiedz z cytatem

Do tego jeszcze niestety dieta (wieczorem - tak 3 godz. adwokat kraków byĹ‚am u Roberta w Carlo Biani na Wawelskiej i jestem bardzo zadowolona. Mieszkam we WrocĹ‚awiu, dzielnica ĹšrĂłdmieĹ›cie, niedaleko pl.
Taczku,ja sie nie obraĹĽam,no co Ty moje.
Wyłożyć na talerz.
A tu znowu otreby tyle wegli maja.
jasne ze sa pewne zasady i nie wypada w czerni na wesele, jednak jak nie ma innej a ta jest Ĺ‚adna - nie ma problemu.
Zawsze kupujÄ™ w jednym sklepie:www.magiadecor.pl
Miasto jest piękne, zgadzam się!
Miły, delikatny i kompetentny lekarz.

Jestem po kilku operacjach guzĂłw, a to na piersi, a to na drogach rodnych, a to na tarczycy... ogloszenia towarzyskie wiesz skazaniec to chyba mamy wspĂłlnego znajomego.

Ale nie chciałabym usuwać kolczyka, w końcu nie po to tyle cierpiałam Strasznie bylam zaganiana dzisiaj, po pracy byłam na zakupach, kupiłam sobie fajne ciuszki w nagrodę. gdzie w krakowie mozna przeprowadzic profesjonalnie i bezpiecznie taki zabieg? gg 6534324 wirusy, bakterie włośnie, przywry, owsiki, glisty, tasiemce i inne. anonse erotyczne
ktora mam dostac za jakies 4 dni... Jeśli tak, to może napiszesz coś na ten temat? każdy winny się tłumaczy .....dziołszka Chociaż jak czytam, że cały 1 ml w jedną wargę i nic czyli 1000zł w błoto to sama mam nerwy. nie wiem ale na pewno bocian wczoraj mialem zabieg---> a powiedział Ci chirurg, że macierz nadal produkuje tkanke paznokciową jak wczesniej ? Witam ja mieszkam w Rzymie i tu pracuje od 8 lat, zycie??
Stopniowo zwiększam wysiłek.
Mam 19 lat, mam 164 i waze 60 kg :/ mam bulimie od 4-5 lat stracilam wiare w to ze to sie kiedys skonczy i o mnie to tyle
Milkaguzek!
Kiedy zdecydowaĹ‚aĹ
uda-20zl
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 07:21    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: