|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:26 Temat postu: dziewczyny nie zadawajcie tu takich pytan bo moze byc za poz |
|
|
i jak??? sex anonse Dzisiaj czujÄ siÄ prawie zwyczajnie, mam trochÄ ciezkie powieki i o dziwo nie mialam ochoty na kawÄ.
interwalowo.
No i gdy zaczÄĹy siÄ skurcze, mĂłwiÄ do mÄĹźa bierz kamerÄ i aparat, jedziemy do szpitala.
Nie moge oddychaÄ przez nos, bo w Ĺrodku sÄ
tampony.
ps.Regine- jak u ciebie z cwiczeniami??
Yaiya dasz radÄ !!!
przykro mi,ze troszke cie zaniedbalysmy.w sumie zaniedbalysmy sie nawzajem.wiem,ze obowiazki,zabiegany czlowiek i ciezko przysiasc na internecie.jak tam mikolajek?
Trzymajcie siÄ cieplutko
PrzyswajalnoĹÄ witamin w produktach nieprzetworzonych jest najlepsza i dziaĹa niezaleĹźnie od dostarczania innych produktĂłw.
ja pĂłki co jeszcze studiujÄ (wybĂłr z rozsÄ
dku) ale chcÄ iĹÄ w kierunku fryzjerstwa, bo jest ono mojÄ
pasjÄ
od 12 roku Ĺźycia brakowaĹo mi odwagi na to Ĺźeby iĹÄ do zawodĂłwki, bo miaĹam zbyt dobre stopnie w gimnazjum.. adwokat kraków JUĹť MAM DOĹÄ MÄSKICH OBRZYDLIWIE CIÄĹťKICH BUTĂW!!!!
SkÄ
d jesteĹ? Witam MuszÄ sie podzieliÄ moimi emocjami A co do moich dwĂłch dekoloryzacji, o ktĂłrych pisalam na poczatku mojej historii - na mnie podzialaly bardzo dobrze, kolor schodziĹ bez problemĂłw, a wĹosy po nich byly zdrowsze niz przed dekoloryzacjami. Lekarz nie mĂłgĹ uwierzyÄ,Ĺźe przy mlekotoku moĹźna tak szybko zajĹÄ w ciÄ
Ĺźe.A nam siÄ udaĹo Ĺťe dotykajÄ
one najczÄĹciej bardzo inteligentnych i ambitnych dziewczÄ
t/kobiet. portal społecznościowy
Masz racjÄ, nie przekĹadajcie decyzji o operacji, nie warto. ZaczÄĹam od (mowiac o nowych produktach) http://www.allegro.pl/item98539690_spodnie_da mskie_prawdziwa_skora_roz_26_yz12.html zastanawiam sie kiedy obrzek calkowicie zejdzie i czy powinienem jeszcze jakos o to zadbac? szukam koleĹźanki lub przyjaciĂłĹki ze zachodniej czÄĹci polski.szukam teĹź ludzi emo ale ja niejestem emo piszci na mĂłj email mewcia0@op.pl Sluchaj moja kolezanka jak byla w Niemczech i zle sie czula to poszla najpierw do ogolnego zaraz po wejsciu do Uni , masz ten slyny formularz E11 i powiedziala ze chce skirowanie do ginekologa i dostala. DzwoniĹam do firmy od prania dywanĂłw i bÄdzie mnie kosztowaĹo takie pranie 120zĹ a niewiem czy dadzÄ
radÄ usunÄ
c ten odur.
pozatym sa wygodne i zapewniaja komfort....
Jestem z WrocĹawia Mam 28 lat i poszukujÄ towarzyszki/ towarzyszek do spotkaĹ przy kawce i wspĂłlnych wypadĂłw na zakupy czy zajÄcia fitness JeĹli macie trochÄ czasu odezwijcie siÄ Moje gg 5543303 Pozdrawiam Konfacela
1 wypijam zawsze przed szkoĹÄ
, drugÄ
po powrocie ( do godz.
witajcie ludziska!MiesiÄ
c temu pisaĹem Ĺźe drÄtwiejÄ
mi dwa maĹe palce u lewej rÄki!
Okularnica- jeszcze niedawno bylam w takiej samej sytuacji jak twoja mama.
ni pieniedzy ani chaty
i faktycznie fgacet nas moĹźe tym zarazic - nie wiedzac o tym.
tez tak mialyscie?
Aldoctor - wyrazy szacunku.....moĹźe ,,szalom,,...BĂg jest jeden mÄ
droĹÄ przez Ciebie przemawia....
polecam metodÄ prĂłb i bĹÄdĂłw bo dla kaĹźdej z nas inna metoda moĹźne okazaÄ siÄ zbawienna pozdrawiam Was kochane loczki |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:26 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |