Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

dziewczyny nie zadawajcie tu takich pytan bo moze byc za poz

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 05:26    Temat postu: dziewczyny nie zadawajcie tu takich pytan bo moze byc za poz Odpowiedz z cytatem

i jak??? sex anonse Dzisiaj czuję się prawie zwyczajnie, mam trochę ciezkie powieki i o dziwo nie mialam ochoty na kawę.
interwalowo.
No i gdy zaczęły się skurcze, mówię do męża bierz kamerę i aparat, jedziemy do szpitala.
Nie moge oddychać przez nos, bo w środku są tampony.
ps.Regine- jak u ciebie z cwiczeniami??
Yaiya dasz radę !!!
przykro mi,ze troszke cie zaniedbalysmy.w sumie zaniedbalysmy sie nawzajem.wiem,ze obowiazki,zabiegany czlowiek i ciezko przysiasc na internecie.jak tam mikolajek?
Trzymajcie się cieplutko
Przyswajalność witamin w produktach nieprzetworzonych jest najlepsza i działa niezależnie od dostarczania innych produktów.

ja pĂłki co jeszcze studiuję (wybĂłr z rozsądku) ale chcę iść w kierunku fryzjerstwa, bo jest ono moją pasją od 12 roku Ĺźycia brakowało mi odwagi na to Ĺźeby iść do zawodĂłwki, bo miałam zbyt dobre stopnie w gimnazjum.. adwokat kraków JUĹť MAM DOŚĆ MĘSKICH OBRZYDLIWIE CIĘŝKICH BUTÓW!!!!

Skąd jesteś? Witam Muszę sie podzielić moimi emocjami A co do moich dwĂłch dekoloryzacji, o ktĂłrych pisalam na poczatku mojej historii - na mnie podzialaly bardzo dobrze, kolor schodził bez problemĂłw, a włosy po nich byly zdrowsze niz przed dekoloryzacjami. Lekarz nie mĂłgł uwierzyć,Ĺźe przy mlekotoku moĹźna tak szybko zajść w ciąże.A nam się udało Ĺťe dotykają one najczęściej bardzo inteligentnych i ambitnych dziewcząt/kobiet. portal społecznościowy
Masz rację, nie przekładajcie decyzji o operacji, nie warto. Zaczęłam od (mowiac o nowych produktach) http://www.allegro.pl/item98539690_spodnie_da mskie_prawdziwa_skora_roz_26_yz12.html zastanawiam sie kiedy obrzek calkowicie zejdzie i czy powinienem jeszcze jakos o to zadbac? szukam koleżanki lub przyjaciółki ze zachodniej części polski.szukam też ludzi emo ale ja niejestem emo piszci na mój email mewcia0@op.pl Sluchaj moja kolezanka jak byla w Niemczech i zle sie czula to poszla najpierw do ogolnego zaraz po wejsciu do Uni , masz ten slyny formularz E11 i powiedziala ze chce skirowanie do ginekologa i dostala. Dzwoniłam do firmy od prania dywanów i będzie mnie kosztowało takie pranie 120zł a niewiem czy dadzą radę usunąc ten odur.
pozatym sa wygodne i zapewniaja komfort....
Jestem z Wrocławia Mam 28 lat i poszukuję towarzyszki/ towarzyszek do spotkań przy kawce i wspólnych wypadów na zakupy czy zajęcia fitness Jeśli macie trochę czasu odezwijcie się Moje gg 5543303 Pozdrawiam Konfacela
1 wypijam zawsze przed szkołą , drugą po powrocie ( do godz.
witajcie ludziska!Miesiąc temu pisałem że drętwieją mi dwa małe palce u lewej ręki!
Okularnica- jeszcze niedawno bylam w takiej samej sytuacji jak twoja mama.
ni pieniedzy ani chaty
i faktycznie fgacet nas moĹźe tym zarazic - nie wiedzac o tym.
tez tak mialyscie?
Aldoctor - wyrazy szacunku.....może ,,szalom,,...BÓg jest jeden mądrość przez Ciebie przemawia....
polecam metodę prób i błędów bo dla każdej z nas inna metoda możne okazać się zbawienna pozdrawiam Was kochane loczki
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:26    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: