Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

WejdĹş na www.sexycity.pl/polecam/82 zarejestruj siÄ™ i od

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 07:42    Temat postu: WejdĹş na www.sexycity.pl/polecam/82 zarejestruj siÄ™ i od Odpowiedz z cytatem

To już musi stwierdzić lekarz! ogloszenia towarzyskie taki , który mnie by się spodobał do ryzowej - mozesz cos wiecej na en temat?
Obrzydliwe wilekie bestie!!!!
zuzu - przyjemnych staranek, pytałaś się może ginekologa co mogło by być przyczyną długiego cyklu?
no wiecie co do czego
Samej jej w sumie nie wolno!
Bylam tam kilka razy u rodzinki mojego chlopaka.
Ehhh marzÄ™ o takim zabiegu, bo moja twarz ma przez te usta surowy wyglÄ…d.
Kilka razy słyszałam że jak ja mogłam wogóle przyjść do ich na rozmowę - nie mam samokrytyki...
obiad- kurczak- 300 kcal
eeee tam od razu od poczÄ…tku, bez przesady jeden dzien przerwy to jeszcze nie tragedia...zawsze robie cw co 24 godziny, kiedys nie moglam wiec zrobilam po 36 godzinach i watpie zeby to mialo jakies konsekwencje a co jesli dostane okresu?

ostatnio jakos w ogole postanowilam wziac sie za siebie. ogloszenia towarzyskie A co wy robicie na poprawÄ™ swojego nastroju....?!

pĂłki co masz bliznÄ™ (ktĂłra tak w ogĂłle naprawdÄ™ szczerze Ci piszÄ™ nie wyglÄ…da tak Ĺşle jak Ci siÄ™ wydaje!) ale juĹĽ niedĹ‚ugo zaczniesz swĂłj plan ĹĽeby polepszyć jej wyglÄ…d. do jamnika BojÄ™ siÄ™, ĹĽe gdybym chciaĹ‚a odpocząć dĹ‚uĹĽej, to juĹĽ nie ruszyĹ‚abym z miejsca. Po drugie powinnaĹ› kupić sobie spalacz tĹ‚uszczu dyma-burn xtreme firmy dymatize. wspieranie siÄ™ na rÄ™ce przy komputerze,podczas ogladania telewizji itd.i krÄ…ĹĽenie jest nie takie.U mnie byĹ‚ to maĹ‚y palec lewej reki -dretwiaĹ‚a do bĂłlu.Juz to pisalam ale wracam bo przeszĹ‚o seks ogłoszenia
Błagam napiszcie co mogę jeszcze zrobić radykalne postanowienia i tyle. ABF to pol godziny cwiczen aerobowych mocno wypacam sie w ciagu tej pol godziny a pozostale pol juz sa cwiczeniami na macie glownie ba brzuszek.Na sam koniec cwiczenia rozciagajace czyli taki streching.Polecam bo naprawde warto...Mnie te cwiczenia wraz z dieta pomogly zrzucic ponad 30kg(pozostalosc po ciazy)Pozdrawiam przecież najpierw podała, że waży 58kg, a potem 54kg Na początku mówiłem sobie, że z czasem to jej przejdzie i zajmie się mną we wiele fantazyjnych sposobów. Trzeba wówczas wypijać co najmniej dwa litry wody mineralnej niegazowanej lub źródlanej, co pomaga usunąć / organizmu składniki toksyczne. a co do reszty to uwazam ze na poczatku lepiej sie nie szarzowac najpierw po 10 minut pozniej coraz wiecej my sami wiemy ile mozemy pojezdzic na orbiterku kazdy z nas ma inne mozliwosci.
i co pomoĹĽe ktoĹ›??????????????????????????????????????????
Czy któraś rodziła tam naturalnie?
Dobrze było dopóki brałam ketonal
Ale ta nagonka na L/M powoduje psychozÄ™ u nas.
oczywiscie uslysze 1 slowo:
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:42    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: