Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Proszę o opinię?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 11:52    Temat postu: Proszę o opinię? Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieję, ze nie zabraknie mi zapału. sex anonse ja dzisiaj miałam wizyte ale zaczne moze wszystko od poczatku!!!!
Ulla,ja naprawde myślę że my jesteśmy do siebie bardzo podobne
pozdrawiam ewa
cho.lera wie , jaki gust ma taka kosmetyczka - a nuż zrobi mi coś , co dla niej jest super sexi , a dla mnie zdzirowate i kiczowate - i samopoczucie leci od razu w dół
a ja nie wiem co robic, bo CHYBA zalezy mi na nim ..ale cholernie sie boje ...
jesli potryebujecie jakiejs radz bady pomocz napisycie chetnie odpisze.

a i zapomniałam dodać, że korekcja blizn ( np jak w moim przypadku jej wyciecie) jest refundowane przez nfz i nie trzeba pisać żadnego podania do nfz-u tak jak ktoś pisał na forum sex anonse Moge sie tylko zapytac o cos 6 dlaczego akurat w Paryzu ?

Mają jakieś specjalne maszyny? Teraz jest inaczej.Ona jak mysz pod miotłą. W ulotce nie zauważyłam nic na temat plamienia podczas stosowania gynalginu... Powyższe zachowanie powoduję zamieszanie, widoczny jest brak strategi na ten rok, nie ma żadnego . jeden w gornym rogu przy oknie, drugi natomiast przy parapecie, zaledwie, 70 cm od mojej glowy! seks oferty
no a poza tym dziewczyny odzywajcie sie czasem.mysle ze to dobry pomysl zeby od czasu do czasu wymienic sie komentarzami,pochwalic wynikami,o cos spytac, cos doradzic, etc. Hej trzymam wszystkie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borykam się z tym problemem od ok 5 l zebrałem bagaż doświatczeń , chętnie się nimi podziele bo wiem co to ból i nie przespane noce. ja bym z miejsca zameldowała kradzież szefostwu...nie mam zamiaru pracować ze złodziejami,bo w razie niedoborów trudno dojść kto kradnie i sama też wychodzę na złodzieja... Hej, wiecie może kto wykonuję taką piosenke starą, co w refrenie jest Hej now,hej now .. W teledysku spiewa taka babka w żółtych,krótkich włosach. Casting powinien zmyć się po 28 myciach, ale zastanawiam się, co otrzymam po jego zmyciu...
a jak sie robi nalesniki?
wiec tak jestem tu raczej tylko na zabieg- tata ma tu ulozone zycie mam i siostra narazie tez sa...
nie widziałam na własne oczy tej prezerwatywy i BOJĘ SIĘ BARDZO BO KOCHAM KOGOŚ INNEGO CHOCIAŻ Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE.
George Michael- Careles whispers
Anakonda
tak z ciekawosci ile masz lat ?
codziennie pytam czy to się kiedyś skończy
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:52    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: