|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:52 Temat postu: ProszÄ o opiniÄ? |
|
|
Mam nadziejÄ, ze nie zabraknie mi zapaĹu. sex anonse ja dzisiaj miaĹam wizyte ale zaczne moze wszystko od poczatku!!!!
Ulla,ja naprawde myĹlÄ Ĺźe my jesteĹmy do siebie bardzo podobne
pozdrawiam ewa
cho.lera wie , jaki gust ma taka kosmetyczka - a nuĹź zrobi mi coĹ , co dla niej jest super sexi , a dla mnie zdzirowate i kiczowate - i samopoczucie leci od razu w dĂłĹ
a ja nie wiem co robic, bo CHYBA zalezy mi na nim ..ale cholernie sie boje ...
jesli potryebujecie jakiejs radz bady pomocz napisycie chetnie odpisze.
a i zapomniaĹam dodaÄ, Ĺźe korekcja blizn ( np jak w moim przypadku jej wyciecie) jest refundowane przez nfz i nie trzeba pisaÄ Ĺźadnego podania do nfz-u tak jak ktoĹ pisaĹ na forum sex anonse Moge sie tylko zapytac o cos 6 dlaczego akurat w Paryzu ?
MajÄ
jakieĹ specjalne maszyny? Teraz jest inaczej.Ona jak mysz pod miotĹÄ
. W ulotce nie zauwaĹźyĹam nic na temat plamienia podczas stosowania gynalginu... PowyĹźsze zachowanie powodujÄ zamieszanie, widoczny jest brak strategi na ten rok, nie ma Ĺźadnego . jeden w gornym rogu przy oknie, drugi natomiast przy parapecie, zaledwie, 70 cm od mojej glowy! seks oferty
no a poza tym dziewczyny odzywajcie sie czasem.mysle ze to dobry pomysl zeby od czasu do czasu wymienic sie komentarzami,pochwalic wynikami,o cos spytac, cos doradzic, etc. Hej trzymam wszystkie kciuki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Borykam siÄ z tym problemem od ok 5 l zebraĹem bagaĹź doĹwiatczeĹ , chÄtnie siÄ nimi podziele bo wiem co to bĂłl i nie przespane noce. ja bym z miejsca zameldowaĹa kradzieĹź szefostwu...nie mam zamiaru pracowaÄ ze zĹodziejami,bo w razie niedoborĂłw trudno dojĹÄ kto kradnie i sama teĹź wychodzÄ na zĹodzieja... Hej, wiecie moĹźe kto wykonujÄ takÄ
piosenke starÄ
, co w refrenie jest Hej now,hej now .. W teledysku spiewa taka babka w şóĹtych,krĂłtkich wĹosach. Casting powinien zmyÄ siÄ po 28 myciach, ale zastanawiam siÄ, co otrzymam po jego zmyciu...
a jak sie robi nalesniki?
wiec tak jestem tu raczej tylko na zabieg- tata ma tu ulozone zycie mam i siostra narazie tez sa...
nie widziaĹam na wĹasne oczy tej prezerwatywy i BOJÄ SIÄ BARDZO BO KOCHAM KOGOĹ INNEGO CHOCIAĹť Z NIM NIE JESTEM AKTUALNIE.
George Michael- Careles whispers
Anakonda
tak z ciekawosci ile masz lat ?
codziennie pytam czy to siÄ kiedyĹ skoĹczy |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 11:52 Temat postu: |
|