Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Pozatym czasami chcemy wyglądać tak jak zrobic się nie da

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 03:50    Temat postu: Pozatym czasami chcemy wyglÄ…dać tak jak zrobic siÄ™ nie da Odpowiedz z cytatem

Po pierwszym opakowaniu Lidy schudłam 7 kilosów.Wczoraj otworzyłam następne.To najlepsza dieta jaką można sobie wyobrażić.nigdy nie bywam głodna a po samej wodzie świetnie się czuję.Wytrwajcie! sex anonse Tylko nie na koturnach podwójny zabieg laserowy i jako zabieg odmładzający, liftingujący etc.
Jeśli dostarczysz mniej kcal niż potrzebujesz na dzień to schudniesz.
Po kiego ciorta do chirurga iść i mu gitarencję zawracać ?
Możesz spróbować w Nadarzynie, ale większy wybór jest w Maximusie (4 wielkie hale), też w tej okolicy, dość blisko Centrum Mody, tyle, że po przeciwnej stronie.
Ja też jestem szczupła i za nic nie mogę przytyć, może ona ma taką budowę.
W życiu jest wiele przystanków, które pozwalają nam się zastanowić, obrać kierunek, wdech i do przodu...By w wieku (jeśli do się dożyje) 65lat, kiedy siły nie te, można chociaż powiedzieć \JA to miałem życie\
Ja mam problemy z założeniem wacików u stomatologa i nie wyobrażam jak mi tą rurę włożą?
buziaczki:*
Hej FeBe, fajnie,ze dolanczas!

>>Slonce, tak ma wiekszosc facetow. sex anonse Plus 2 litry wody dziennie, nie jem chleba, słodyczy, i ogólnie mało jem Najbardziej chyba schodzę z nóg.

Kurcze dziewczyny dlaczego tak musi być??!! Typowy przykĹ‚ad kobiety, ktĂłra zĹ‚apaĹ‚a męża i juĹĽ siÄ™ nie stara.... mam pytanie: oj mialo byc po 2 zabiegu A polsat siÄ™ wypnie. portal społecznościowy
do woli,ona podkreci twoj metabolizm,zupy nie ograniczaj,najlepej byloby gdybys mogla ja miksowac i zabierac w termosie,jesli tylko bedziesz tego przestrzegac waga musi!!!!! On też ma koleżanki które się w nim kochają... nie wiem gdzie mam sie podziac , jak mam zapomnieć ? Za trzy dni wracam do Pinerolo i mam nadzieje, ze tym razem obejdzie sie bez morza lez przy pozegnaniu z mama Buuziaki Bo gdy tylko zakładam mój rozmiar od razu ściągam i zaczynam beczeć... queen-i wont it all ten gynalgin jest uczuleniowy!!
Była bym wdzięczna za jaką kolwiek pomoc
witaj....
jest to bolesna sprawa gdyz druty sa wbite w kosc...
Bo nie lubimy muzulmanow?
Salon nazywa siÄ™ gabinetMK - wygooglajcie sobie to wyskoczy stonka.
Normalnie gratulacje kobieta wie jak pozbyć się kolczyka z pępka !
dobro wspolne
mam 16 lat i mam bardzo powazny problem z moimi włosami.
Ja rĂłwnieĹĽ siÄ™ cieszÄ™ wraz z TobÄ…!
pisz jak sie czujesz.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:50    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: