|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:32 Temat postu: co do efektĂłw dzialania klamry to wszystko zaleĹĽy od stanu |
|
|
A i jeszcze jedno czy chciaĹ‚abym polowac na sĹ‚onie w Afryce? seks ogłoszenia 'widzimy' sie jutro! Malymi kroczkami ale do celu
KARMELICKIEJ
Zainteresowani piszcie.
ketchup,musztarda
Zaryzykowałam.
Jak Ci pisałam wcześniej oprócz różnych negatywnych konsekwencji, niewielka szansa, że znajomość ta przyniesie Ci coś dobrego.
Orbitrek nadal dobrze siÄ™ sprawuje.
ale jak chcesz wyjechac na lato to zapomnij.juz zapozno.jesli potem to spoko.wyjazd naprawde wart zainteresowania.kumpela jechala z btc i sobie chwalila jednak oni wysylajka tylko studentki.pozdro.wiecej szczegolow nie znam bo sama odbijam na england
ja mam kolczyk juz od maja i przeklowala mi kolezanka.
Hejk aja tez mam krecone loczki po tacie. anonse erotyczne dj czy zespol, co myslicie?
I jest pĂłki co ok. juz sama... czysto-komunikacyjnego, Sally Hansen sa w POlsce. Ktos tu jeszcze pisal o jakichs pajaczkach, ktore sie zabija wielkim pantoflem (ze niby to takie groteskowe?). sex anonse
próżna dyskusja... Do szpitala zgłosiłam się dzień przed operacją ze wszystkimi badaniami, które wcześniej kazał zrobić chirurg. chętnie się dowiem jak je zrobić Odetchnelam z ulga. Koleżanki koleżanka chudła na meridii i w pierwszym tygodniu schudła 5 kg, potem przez 2 tygodnie nic, a potem znów leciała z wagi. Paulincia nie jetses za mała jesli twoi rodzice o tym wiedza to nie mash sie czego bac to wcale bardzo nie boli da sie wytrzymac a mi np wcale nie ropialo ani nie ropieje bo bardzo o niego dbam!! Niestety mam tylko czasową niezdolność do pracy przedłużaną co rok .Takie są realia ....
loki nie wytrzymują długo w ładnym skręcie.
Ohyda, ktos podszył się pod mój nik.
Przesledziłam wiekszośc wypowiedzi i będę kolejną osobą, która prosi o radę w sprawie orbitreka.
Kiedyś kupiłam nabłyszczacz z tej firmy i byłam bardzo zadowolona.
Musisz przetrzymać.Może ta poduszka ci coś ułatwi.Ja nie miałam. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:32 Temat postu: |
|
|
|
|