|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:10 Temat postu: no mnie tez boli:/ zaczelam dzisiaj 7 tydzien (liczÄ
c z okr |
|
|
milo ze ktos sie odezwal heh... ogloszenia towarzyskie POzdrawiam. Stokrotko - ale te filmiki 7D trwajÄ
do 6 minut wiÄc duĹźo czasu nie potrzeba udanej imprezy!
Daniel gg6629887
to gdzie jeszcze oprĂłcz mysĹowic??????????????????
olala mi ypadaj przy myciu i czesaniu cale garsci ale mam nadzieje ze nieoĹysiejemy
Ok 580 tys.
Witam!
noĹźyc.
na masÄ pyt.
NajwaĹźniejsze to znaleĹşÄ turnus na ktĂłrym nauczÄ
ciÄ wszystkiego o gĹodĂłwce, jak z niej wychodziÄ, co robiÄ później, jak czÄsto powtarzaÄ itd. anonse erotyczne Przez caĹy czas chodziĹam do pracy i nie dostaĹam antybiotyku.
spier** zakomplesione Mam zamiar usiasc przy tym (bazy medyczne) i jesli czegos sie dowiem podzielic z wami - jednak jak juz wspomnialem czasu ostatnio mi brakuje a to nie jest zajecie na godzinke czy dwie, ale obiecuje ze sie za to zabiore. tak sie zastanawiam czy znajdÄ prace po takim kursie fryzjerskim?w sumie to zalezy od umiejetnosci i wiedzy a nie tego ile czasu sie zajmuje fryzjerstwem....co myslicie??? nie wiem czy siÄ zdecydowaÄ na to... Mam kolczyk od prawie 3 tygodni. sex anonse
farbowanie i rozjasniane A jeĹźeli chodzi o zaparcia to dobrze jest rano, na czczo przed jedzeniem wypic wodÄ z ĹyĹźkÄ
miodu. wĹaĹnie rozpoczÄ
Ĺ siÄ 4dzieĹ mojej dietki siedze sobie przd komputerkiem i popojam herbatke. no a rÄce pod bolerkiem niestety.. Czyli przekroczenie granicy wagi zakodowanej, sprzed diety w lo i na studiach. jest jej w zaleĹźnoĹci od prĂłbki od 12-12,5 mg w tabletce, w L. mozecie podac namiary na p.
po drugie-czytajac komentarze typu moja kolezanka.., a moja znajoma przychodza mi na mysl a moj tata mnie bil, mojej kolezanki wujek pije a sasiad bije sasiadke i dzieci.
Jesli nie chcesz odpowiadac na wszystkie pytania, to ok.
Tyle powiem.
merz special, revalid, silica, skrzyp polny itd itp...chyba nie pomoglo..
SÄ
róşne sposoby, metody ...
Jezeli tak to jest to bardziej niz wystarczajaco (nie biore pod uwage takich miast jak np Rzym). |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 03:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |