|
Curie Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 21:12 Temat postu: Melduję posłusznie,że dzisiaj dieta jak najbardziej ok. |
|
|
[28.05] 20:25 kratka seks ogłoszenia to pewnie zalezy jaka masz srednia, chociaz nie sadze,zeby kulturoznastwo bylo oblegane
no , zakładanie durnych topików tez powinno być zabronione.
(ew.
Pozdrawiam
życzę Ci ciąży mnogiej z wielowodziem, to wtedy zrozumiesz potrzebę operacji skóry na brzuchu
sauna?
iraf dobre hihih ja to sie na spacer musze wyprowadzać niestety sama bo mój pracuje w innym miescie i nie jest w stanie...więc na spacery wyprowadza mnie mój kochany pies
Do Santany:
Aby wspomóc oczyszczanie należy często myć skórę i płukać jamę ustną. seks ogłoszenia w ogóle nie wyceniać lasów czy czegoś innego.
Same potraficie, jak widac, wymyslac lepsze historie. Pomiajajc fakt ze na maslo nie moge juz patrzec jest calkiem ok Kilka miesięcy temu byłam na diecie kopenhaskiej i myślałam, że skoro dałam radę głodówka będzie bułką z masłem. Teraz wiem,że facet jeśli kocha to dla niego najważniejsze jest to abym ja była szczęśliwa.. super historie. anonse erotyczne
Nie widzę tu żadnych nieprawidłowości. prosze o jeszcze,bo na razie problemow z nadmiarem propozycji nie mam Juz pare osób tu wspominało o bólu gardła po jej wypiciu,ja mam to samo!! Kurcze fajnie te kursy wyglądają i też bym się chętnie skusiła... Mowie o Kanadyjczykach. WCZEŚNIEJ TAK NIE BYŁO, NIE MAM DŁUGICH WŁOSÓW BO TYLKO DO LINI ŻUCHWY ALE ZAPUSZCZAM I JEŚLI TERAZ NIE MAM Z NIMI PROBLEMU TO JUŻ NIE BĘDĘ MIAŁA BO NAJGORSZE ZA MNĄ... Polecam wszystkim.
A wiedza osób pracujących w ich sklepach firmowych jest legendarna - na Lobby funkcjonuje określenie \ekspedientka z Triumpha\ i komplementem bynajmniej ono nie jest
Mamabliźniaków dla Stasia również
a przyklad sportowej elegnacji?
Sam też miałem z tym problem i również próbowałem róznych metod...
Superrrr że wpadłaś na pomysł żeby tam zadzwonić więc ja też jestem nieco spokojniejsza sorki za zamieszanie z tą listą ale warto chuchać na zimne.
Napewno dla mnie pomocne jest forum, czytam, dzielę się swoimi odczuciami, kiedy mam chwilę załamania, wchodzę i mocno trzymam kciuki za wszystkich podejmujących walkę.
Ja zyje na swiecie kretynów chyba!!!!nie dość ze w moijej głowie siedzi zboczenie bycia szczupłą to widze i słysze tol wszędzie na każdym kroku....Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziecko wyszło ze szpitala z odparzeniami na pupie, leczyłam chyba ponad tydzień, było przegrzane, miało pełno potówek.
To właśnie to choróbsko jest u mnie przyczyną dretwień i reszty tych cholernych dolegliwosci. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 21:12 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|