Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Agastson.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 12:45    Temat postu: Agastson. Odpowiedz z cytatem

kogoĹ› kto robi super oryginalne i ciekawe koki ogloszenia towarzyskie KaĹĽdy z was ma trochÄ™ racji.
Fizycznie przeciwie
Znalazlam na niej kilka ciekawostek i szczegolnie polecam dzial porad.
Tylko nie wiem czy on jest magnetyczny...
a jak kupisz w sklepie i cos bedzie nie tak , to zostaje ci umyć podłoge lub lac do wanny zamiast płynu
...czekamy na dalsze relacje!
Magic Affair

To motywuje!!!!!!!!! seks ogłoszenia Wprawdzie to forum dla kobiet ale chciaĹ‚em siÄ™ podzielić dobrym doĹ›wiadczeniem.

teĹĽ zastanawiam siÄ™ czy siÄ™ nie wykoĹ„czÄ™ - no, ĹĽeby na poczÄ…tek deliaktnie siÄ™ potraktować, w sensie, ĹĽe jak bÄ™dziesz wiedziaĹ‚a, ĹĽe jesz mniej - to nie bÄ™dzie to dla Ciebie takie straszne psychicznie )? MogÄ™ cieszyć siÄ™ sukcesami, dawno juĹĽ nie waĹĽyĹ‚am 95 kilo. BeanSidhe, tylko nie mysl, ze do Ciebie to. ćwiczÄ…c waga staneĹ‚a jak zaczarowana. seks ogłoszenia
kapusta mój ostatni wynik wskazał 286 napiszcie czy to może być prawda znasz kogoś? Jak na zlosc znow jestem za granica i nie mam jak isc do lekarza. Naprawde super sobie radzicie dziewczyny Cholera nawet po nalozeniu mnie nie szczypie. Wiem że tu piszecie głównie o tej nieusuwalnej czerni, ale może któraś z Was miała kiedyś podobny problem albo chociaż wie co z tym cholerstwem zrobić???
Adres saturnia_@poczta.onet .pl
ale wlasnie tak mysle, ze po 30tce czuje jakbym wypadla na jakis boczny tor, bo znajomi maja dzieci, rodzinym, prace...
Cezarego Żaka
Klaudia
Polecam kosmetyczkę Anię w salonie Matrix w Bytomiu, wykonała mi makijaż pernamentny za niewielkie pieniądze
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:45    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: