|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:30 Temat postu: Jesli wlasnie tego chcecie to zapraszam na \kawke \ i pogadu |
|
|
madziaaaa zapraszam serdecznie! ogloszenia towarzyskie Wynik negatywny.
Santana ,gratuluje wytrwalosci
Ja miałem własnie przed chwilą usuwanie osadu i kamienia.
Bardzo mnie to ciekawi.
Aquamid raczej Ci odradzam - poczytaj na innych wÄ…tkach opinie.
Lepiej profesjonalistka Tylko wiadomo, trzeba poszukać.
Jesli ktos by sie uparl i zjadl kostke albo dwie kostki masla na raz, to 90g byloby zaabsorbowane przez organizm i weszloby do bilansu kalorycznego a reszta jest niewykorzystywana:
Ja tez tamn byłam i trochę wiem jak to Polacy pracują na budowie.
ropa juz spory czas
tak,kupiłam profesjonalne kosmetyki
ja mialam 2 tygodnie przestoju - teraz ruszylo z kopyta adwokat kraków kapikapi, to nie mit...WiÄ™kszość pacjentek w tym czasie co leĹĽaĹ‚am miaĹ‚o cc, a koleĹĽanka z pokoju na zyczenie.I przyjechaĹ‚a z Wawy, bo tam cc kosztuje 10 tysiÄ™cy.
Pozdrowionka nie chce cie denerowac, ale nie ma innego wyjscia!wiem bo moja wspoĹ‚lokatorka ma identyczny problem...najpierw blondynka pozniej brunetka a jeszcze pozniej wĹ‚osy wypĹ‚owiaĹ‚y do rudego, wiec poszĹ‚a na pasemka musi je powtorzyc za 3 miesiace a pozniej jeszcze raz juz powinny byc w miarÄ™ blond....oczywiscie mozesz czesciej to robic,ale beda duzo,duzo bardziej zniszone co grozi obciÄ™ciu a tego nikt nie chce, prawda?? Hurrrrrrrra! w ten piÄ…tek mam kolejnÄ… wizyte u doktora i tak siÄ™ zastanawiam ĹĽe moĹĽe siÄ™ juĹĽ widziaĹ‚yĹ›my na korytarzu w szpitalu a jak nie to pewnie sie zobaczymy a ktĂłra fryzjerka to tak nabroiĹ‚a? adwokat kraków
Bardzo mnie to rozbawiło. Może ktoś ma jakieś lepsze patenty? Ja pierwsza Pozdrawiam Cię. Ja juz mam okolo 50 stopni zgiecia - 3 tydzien po zdjeciu aparatu... --->zywa, gdzie zniknęłaś? Od razu udałam sie do szpitala chorów odzwierzecych, gdzie przeprowadzono mi badania.Okazało się ze mam toksoplazmozę, którą zaraziłam się długo przed ciążą i to jest wielki plus, ponieważ łożysko rozwijało się z przeciwciałami, które z koleji nie atakowały płodu.
Pozdrawiam,
ale nie.
tylko on dobierze odpowiednia dietke, nawet bez cwiczen!
Ale Tobie gratulujÄ™,tak trzymaj!Pozdrawiam
nie wstydz sie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 12:30 Temat postu: |
|
|
|