|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:08 Temat postu: ale szybko siÄ™ przyzwyczaiĹ‚am ! |
|
|
nie chcialam sie znizac do twego poziomu i wyzywac cie ale stwierdzilam ze z takimi jak ty nie da sie inaczej ,ale i tak delikatnych slow uzylam!!!! seks oferty lezace mniejwiecej w polowie drogi z Hanoweru do Dortmundu. Hejka.
Kurs w Gdansku dobry jest w Europejskim centrum Ksztalcenia na ul.slaskiej 12...ja tam sie dostalam przez Urzad Pracy ale trzeba byc pierw zarejestrowanym i zlozyc aniete ze chce sie isc na kurs....normalnie kosztuje z 4 tysiaczki.Jednak po kursie mialam ptrzerwe z miesiac i z kumpela zdecydowalysmy sie isc na staz by sie dobrze nauczyc tego zawodu....niestety przyjeto nas z otwarty,mi rekami i atmosfera niby luzna lecz teraz wyszlo ze nikt niechce za bardzo nas uczyc...fryzjerki sie dasaja bo to nie ich dzialka tylko corki szefowej...rodzinna spoleczka....jestem wsciekla...mija juz 4 mieiac stazu a my sie cofnelysmy do tylu...na kursie wszystko robilysmy i szlo ok a normalnie tu naz bezczelnie jakby zblokowali...niejestem moze juz superdobra ale wiele moich modelek bylo zadowolonych i mimo iz sobie same zalatwiamy to utrudniaja nam przyprowadzanie modelek bo niema kto uczyc...dlatego szukamy pracy choc nap ol etatu....mam to gdzies!
bo to nie spala tłuszczu!
Na zachodzie ludzie są poubierani barwnie jak motyle a u nas same brązy i szarości, brrrr...
http://www.zdrowe-nogi.pl/gabinety.php?woj=ma zowieckie
Minie rok jak sie poznalismy i jestesmy razem...
uĹĽywam odĹĽywek, ale i tak nie pomagajÄ….
lekarka zbagatelizowała to.
Doraźnie można zalać je akrylem.
Dopiero niedawno znajoma dala mi namiar do pani Małgosi z Targówka.Tak profesjonalnej obsługi jeszcze w życiu nie miałam.
Chociaż to pewnie jakiś typ bulimii był, bo jak u niektórych występuje pozbywanie się jedzenia poprzez wymioty, tak u mnie występowało to w sposób dietetyczny, w sensie, że jak jednego dnia się obżarłem - dosłownie, tak przez kilka następnych stosowałem niskokaloryczną dietę (by pozbyć się jedzenia), i tak w kółko. ogloszenia towarzyskie korekcja uszu nosa czy piersi albo lifting i liposukcja.
zbadałam hormony ,nawet ok, na usg juz nie zdążyłam. Trudności w utrzymaniu należnej masy ciała pod wpływem nieregularnego odżywiania są także wynikiem niekorzystnych reakcji psychofizjologicznych w organizmie. baaardzo gorąco polecam fryzurke mam boską, pierwszy raz od kilku lat ktoś poradził sobie z moimi niesfornymi lokami. Czy na akademie medyczne wymagają egzamin DSH czy DaF? A i kondycja się poprawiła, na początku pół godziny wlokły się w nieskończoność, a teraz powoli przymierzam się zwiększyć czas ćwiczeń. ogloszenia towarzyskie
2h Ale fajnie się na nim jeździ, tylko moja kondycja jest do niczego, więc musze po troszku się do tego sprzętu przyzwyczajać. o dziwo pomaga mi bodymax. czekam z niecierpliwościa jak im to wyjdzie Tylko zawalcz o lepsze samopoczucie i dystans. tylko wtedy to z nami na pewno kibel, to znaczy że nam w ogóle nie wyjdzie. Tomasz Kot Ok zaraz Ci wyślę, a Ty podeślij wtedy swoją to zobaczę czy mi faktycznie za szybko dnie zdjęli.
Dokladnie !
Mosca napisz proszę gdzie robiłaś ten zabieg i ile to kosztuje.
nie jesteś ani jedyną kobietą z mało jędrnym biustem, ani jedyną z asymetrią, ani jedyną, która potrzebuje zamawiać przez internet.
sam jesteś chory, jak jesteś zupełnym laikiem to nie zabieraj głosu, nawet nie czciało Ci się przeczytać kilku ston forum i piszesz bzdury, nikt Ci nie broni jeść,
Musze przyznac, ĹĽe ceny duĹĽo tansze niĹĽ w warszawie a uslugi na bardzo wysokim poziomie.
witam byłam wczoraj w carlo biani i zapisalam sie na poniedzialek dam znac jak było
pozdrawiam
Poniedziałek , Barbasiewicz, Raczek, Niedźwiedzki, Boguś Kaczyński (Jarek też)
mam pytanie wlasnie sobie kupilam lampe i w srodku niej na spodzie jest taka niebieska folia?
Pozdrawiam i z góry dziękuję, piszcie na maila, lub gg 7658895. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 01:08 Temat postu: |
|
|
|
|