|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:25 Temat postu: ĹťyczÄ powodzenia ! |
|
|
Obawiam siÄ, Ĺźe siedzÄ
na poddaszu, ktĂłre nie jest uĹźytkowe. sex anonse 2 kg schudĹam tylko w pierwszym tygodniu.
Ale po co katowaÄ siÄ bez potrzeby?
w zaleznosci od ilosci PH w trade.
[url=http://www.weselebielsko.fora.pl/komunikat,57/,1216.html#1614]???? [/url]
lodownica
tak mozna pracowac z tymi srubami nie lekcewaz tych boli ja np.
Fajne CiÄcie, takie nowatorskie, asymetryczne, widaÄ Ĺźe mieli nowoczesne szkolenia.
, :
No nic postaram sie wytrzymac chociaz 5-10 dni,jak bedzie mi dobrze szlo to przedluze do 20,tzn ja bym wytrzymala jakbym mogla jesc tak jak tu zalecano ale ile chce,nie jedno a nawet 5 jablek,jesli tylko bede tak glodna ,to wtedy moge jechac na niej ok 3 tygodni :]
UmĂłwiĹam siÄ na wizytÄ, wszystko poszĹo sprawnie szybko, czekaĹam tylko 3 dni Zabieg robiĹ mi naprawdÄ wspaniaĹy lekarz, Pan doktor Bugajski, ktĂłremu z caĹego serca dziÄkujÄ, bo uratowaĹ mi zÄba.
Kolory sÄ
róşne i nie do kaşdego kaşdy PASUJE!!!
odswiezam portal społecznościowy Nic o tym nie piszesz.
Hejka ja poszlam do ginekologa z powotu spozniajacej sie miesiaczki 2 tyg. z Olsztyna Niestety - mimo stosowania sie do zalecen nie chudĹam! Ale zamaist nich staram sie zjesc albo kilka rodzynek albo sliwek sluszonych, albo po prostu owoc Traktowali mnie wspaniale i wcale nie obchodzi mnie czy za 2tys. ogloszenia towarzyskie
Musisz sama dokonaÄ wyboru, a przede wszystkim zaczÄ
Ä sie leczyÄ. prosze napiszcie co o tym sadzicie tak sobie czytam ten watek i tyle pochwal na salonQ10 ze az sie wierzyc nie chce.sama wybralabym sie tam ale ktos tu wspomnial ze same sobie robia reklame,czy jest tu moze ktos kto nie byl zadowolony z tego salonu? Ja jutro mam iĹÄ do KoĹcioĹa , ale teĹź chyba nie pĂłjdÄ Jak rzadziej bywam w KoĹciele (w tygodniu) to fatalny jeszcze serdeczniej siÄ uĹmiecha A wiÄc byÄ moĹźe zaczekam ten tydzieĹ, no chyba, Ĺźe jutro 15 minut przed MszÄ
wieczornÄ
zmieniÄ zdanie, juĹź tak nie raz byĹ o Dobrze, Ĺźe KoĹcióŠniedaleko, a samochodem to jakieĹ 5 minut a wiÄc ZAWSZE zdÄ
ĹźÄ CHCIEÄ TO MĂC pierwszÄ
gĹodĂłwke robilam 2 lata temu aby troche zrzucic udaĹo mi sie wtedy schudnÄ
Ä 11 kg w ciÄ
gu dwĂłch tygodniu a procz tego poczuĹam sie swietnie jakby ktoĹ we mnie posprzÄ
taĹ miaĹam bardziej slniÄ
ce wĹosy i Ĺadniejsza cere i czuĹam sie lekko potem przeszĹam na diete 1000 kalorii zaczeĹam duzo mniej jesc bo mi to starczaĹo potem zrobiĹam sobie druga gĹodĂłwke po 7 miesiÄ
cach schudĹam 8 kg i po tej rĂłwniez poczuĹam sie cudownie trzeci raz zrobiĹam gĹodĂłwke dla samego oczyszczenia bo juz zgubiĹam zalegajÄ
ce kilogramy jednam schudĹam jeszcze 5 kg tym razem gĹodowka trwaĹa 10 dni czuĹam sie jeszcze wspanialej po niej teraz mam zamiar zrobiÄ 4 podejĹcie i mam naadzieje ze znĂłw poczuje siÄ cudownie w koncu zblizajÄ
s sie swieta moze wiec warto oprocz poĹźadku w domu zrobiÄ poĹźadek w swoim organizmie JA JUTRO ZACZYNAM JESLI SIE KTOS CHCE PRZYĹÄCZYÄ BARDZO PROSZÄ Gosiaczek007 ---------> nie ma sprawy ,to drobiazg,cieszÄ siÄ,Ĺźe mogĹam pomĂłc,a teledysk widziaĹaĹ? MuszÄ siÄ wyciszyÄ, muszÄ uspokoiÄ emocje aby spÄdziÄ spokojnie ten czas, wiem jednak Ĺźe on mi nie da spokoju i to jest mĂłj dramat.
Dlatego kupiĹam sobie super kosmetyki, utrwalacze i pomaluje sie sama, tak jak lupie
Nie wiem czy mozesz czy nie (zapytaj lekarza albo moze sama wiesz) bierz tabletki ze skrzypem polnym, dodatkowo wzmocnia wlosy, tylko tak jak mowie:
Szanuje ich ale potrafi sie sprzeciwic, mimo ze jest praktykujacym muslim (na szczescie jego rodzina sie nie sprzeciwia..)
Produkty dozwolone:
jestem 5 lat po rozwodzie cywilnym.
KoĹczÄ ĹźyczÄ powrotu do zdrowia i zalecam uprawianie ÄwiczeĹ
Oj moje nogi znowu zakwasy...kurcze ale mam lipne miÄĹnie |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:25 Temat postu: |
|