|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:42 Temat postu: Az sie usmiechnelam z sympatia do Ciebie i tej lekarki ,ktor |
|
|
jesli sa fundusze mozna dorzucic roznego rodzaja suple wspomagajace spalanie tkanki tluszczowej - tego na rynku jest multum... seks ogłoszenia Podrzućcie mi jakiĹ› adres, bo sama chciaĹ‚abym siÄ™ wybrać do niego na powiÄ™kszanie piersi.
z góry dzięki
czesc czy sa tu jacys pracownicy ĹĽywiec trade.
czy was tez czasem jeszcze pobolewa cos tam w srodku ?
a mi zalezy na:
Marianno,parathormon to hormon produkowany przez przytarczyce,wg normy,cos od 18-87,a ja mam 4,czyli duzo za malo,endo przepisal mi wapno i alfadiol-wit D,ponadto eutyrox 125
pozdrawiam
Dzisiaj na śniadanie nieśmiertelna jajecznica Na obiad bigos i jeszcze kawa w między czasie.
Wyglądałam i czułam sie strasznie.
kiedyś brałam adipex i muszę przeznać, że jest dużo mocniejszy.
nie o pobycie stalym, bo to zupelnie skomplikuje ci sytuacje, pozwolenia bardzo ciezko jest zdobyc, latwiej juz zalatwiac pobyt bedac na miejscu, aha i jak przyjedziesz juz do belgii, zamelduj sie w gminie gdzie bedziesz mieszkac, nie bedzie problemu przy ewentualnej kontroli bo dostaniesz papiery, ze tu tymczasowo mieszkasz...
Twoje wymiary przy moich to pesktka. seks oferty Poszczących ogarnia lekkość, euforia, radość życia, problemy zdają się wyglądać nieistotnie.
ja tez nie lubie prtzeswitujacych. Mam pytanie dlaczego piszesz na tym forum a nie innym ? I jak tu miec dobry humor kiedy wszystko zle sie uklada? I gratuluje coreczki... badania krwi wyszĹ‚y ok, potem wysĹ‚ano mnie do chirurga, ktĂłry zleciĹ‚ RTG - niby wyszĹ‚o dobre ale coĹ› mu sie tam nie podobaĹ‚o, zrobiĹ‚ mi jeszcze badania krwi na choroby reumatyczne i tu rĂłwnieĹĽ nic nie wyszĹ‚o, przeraĹĽona udaĹ‚am siÄ™ do kolejnego chirurga, ktĂłry rĂłwnieĹĽ to widziaĹ‚ (jakby zmiany)i zleciĹ‚ kolejne RTG - tym razem ponoć wyszĹ‚o ok. seks ogłoszenia
ja kupilam dzis pierwsza czesc herbatek mam nadzieje ze zadzialaja!bede na biezaca informowac o rezultatach!!buzka Piszę pracę mgr na temat psychologicznych aspektów odchudzania. A jak już skończycie studia? Witam. ja bym krzywdy zadnemu dziecku nie zrobila, nawet o nie swoje lepiej dbam, bo to wieksza odpowiedzialnosc i chodze ciagle pilnowac, czy cos nie naszkuci Po przeczytaniu wiekszości postów doszłam do wniosku, że głodówka to dobry pomysł. Kazda grupa korzonkow odzywia odpowiedni organ.
Pozdrawiam i czytam dalej !!
Nie kupiłabym.
w piatek scyntygrafia całego ciała- lekarz powiedzial ze jest dobrze i tym sposobem jestem w domku.
W dniu ślubu też mnie malowała i nie żałuję.
Sprzedawca omamił mnie, że jest to lżejsza i bezpieczniejsza wersja Meizitangu z polskim atestem.
I wiecie co to jest niesamowite nie jem 2 tygodnie a wciaz schodzi ze mnie swinstwo takie bleee jelita sie oczyszaja.
Czy przyczyną może być przeprowadzona w lipcu operacja? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 07:42 Temat postu: |
|
|
|
|