|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 17:52 Temat postu: hej!mam tylko nadziejÄ™,ĹĽe przy stosowaniu diety i regularn |
|
|
A ja dziĹ› zasuwaĹ‚am po pracy zeby siÄ™ natknąć na alejkach na mojego ks.ale nie zdÄ…ĹĽyĹ‚am Bo On o 15.20 wraca ze szkoĹ‚y we czwartki,zauwaĹĽyĹ‚am dwa razy jak szĹ‚am dziĹ› minuta wczeĹ›niej i by sie udaĹ‚o,bo juz przeszedĹ‚ i zobaczyĹ‚am tylko plecy adwokat kraków No wĹ‚aĹ›nie Czyli to autoreklama, to ktĂłra to?
Gotować ją należy koniecznie na wodzie (w żadnym wypadku nie gotować kaszy na mleku i w żadnym wypadku nie gotować kaszy manny).
Nic mnie nie bolało, a też jak mam iść do dentysty to jestem trzy dni wcześniej roztrzęsiona, nie śpię, serce mi lata i w ogóle jestem do niczego.
Naprawde to super!
tez mam bliznowca na ramieniu.
będę wdzięczna za każdą odpowiedź
Zapomniałam dodać , że poprzednia wypowiedz była skierowana do Mark39.
masz racje Asik, trzeba sie troche zastanowic przy wyborze a nie po...
Hajdamowicz I.
witam .
Po prostu macaj, macaj, macaj i intuicyjnie wybieraj
Witam Wszystkich Spodobał mi się temat topiku, przynajmniej coś innego niż kochanki, zdradzone, niewierne, co ma zrobić, jak Go zdobyć, zatrzymać itd , jak ładnie wyglądać w Sylwestra itp...... anonse erotyczne Heh dobre
Wiedziała co mówi, bo sama miała bardzo ciężkie porody. Oczywiscie o powrocie do naturalnego czy blondu nie ma co marzyc ale na rudy czy braz da sie przerobic. Masz racje groszku, nie mieszkamy zbyt blisko siebie... jeszcze przed zabiegiem zaopatrzyc sie w przeciwbole. Jak nam zazyważ te leki oba na raz? anonse erotyczne
Teraz problem się pojawił znów i to w paluchach obu nóg, jest stan zapalny, cieknie czasami ropa, ziarniny jeszcze nie ma. Ja ćwiczyłam przez 1,5 tygodnia po godzinkę dziennie czasami i więcej, hmmm po tym czasie waga nie spadła mi wcale, ale za to lepiej rozbudowały mi sie mięsnie no i chyba za bardzo łydki ;( cos robie nie tak sama nie wiem, brak spadku wagi troche mnie zniechęcił ale nie poddam sie znów zaczne cwiczyc bo to jedyny sposób z jakiego moge skorzystac. pozdrawiam 1 mały seler * Alicia Keys - Fallin Ale przeczytaj ksiazke \The South Beach Diet\ Dr. W każdym razie jej super pomogła w dwa dni...
Trzymam za Ciebie kciuki
Na pewno odpowiem.
jablka to moj nałóg, jogurcika bym wsunela....
Dzięki ,Iryssa W grupie , mamy większą szansę,że to się uda
pozdr
„Komisarze ludowi Unii Europejskiej
Czy ktos mi moze powiedziec, czy na wesele mozna jeszcze isc w gorsecie i dlugiej spodnicy? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 17:52 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |