|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 17:35 Temat postu: Pozdrawiam wszystkich na topiku |
|
|
PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU. ogloszenia towarzyskie cholera jasna.! Postaram sie wytrwac.
Na pewno nie !!!
Hej dziewczynki!Ja tez staram sie o dzidziusia Dopiero 2 miesiąc bo wcześniej miałam torbiel na jajniczku i musiałam brać leki antykoncepcyjne żeby go zlikwidować.Naszczęście sie udało go pozbyć.I biore sie do roboty.
To nadmiar emocji z którymi trudno sobie poradzić, idziesz na balkon i zaraz wracasz, w pokoju nie ma firanki a ty uciekasz, jesteś na wsi gdzie ludzi nie ma, emocje znikają, lecz nadal coś przeszkadza, jakis dyskomfort pozostaje, który zniknie wraz z wyleczeniem zewnetrznych objawów a nie psychiki...
do autora tematu taaaaka dużaaa ja wykonawca to Black Box tytuł Ride On Time
Po 4-5 kapsułce wcześniejsze dolegliwości minęly i zaczęły się inne.
W warunkach normalnych już przepuszcza ona mikroby, wirusy i substancje toksyczne, ale natura zapobiega temu prowadząc tak zanieczyszczoną krew przez naczynia włoskowate wątroby.
albo może mówiła jakie ma wymiary?
po przeczytaniu adresu lub podanego numeru stacjonarnego można łatwo sie domyślić że agencja mieści się w Warszawie Ne szukam osób tylko z Warszawy , wielu ludzi szuka pracy z z amieszkaniem
Ja mam węzły guzowate z cystami na tarczycy, ale od internisty nie moge sie doprosic skierowania do endo ani do onkologa i juz tak rok sobie rosnie na moim gardziolku cos co moze sie przeksztalcic w komorki rakowe anonse erotyczne Ale wiem że w tej naszej determinacji nie straszne nam są żadne.
Witaj big-mamo (pozdro Regine P.S=WeĹşcie kogoĹ› z Fali zbrodni albo z OficerĂłw. z brudasem ? Najwiekszy problem ze zostaly jescze trzy osemki ale na pewno za zadna z nich nie wezme sie w najblizszym miesiacu . sex anonse
Np. Wszystko jest dla ludzi, operacje także. Już tyle ograniczeń wprowadziłam - zero cukru i pieczywa, dużo warzyw, ostatni posiłek przed 18, stanowczo mniejsze porcje. Mam wlasnie taki 'babski klopot' -hmm ja dzis mam 11 dzień hej dziewczyny. Okazałam się głucha, tempa - to musiało rozdzierać serce Mamy
Ja mam blizny, które dermatolog zalecił usunąć właśnie laserem.
Prawdopodobnie w najbliższym czasie będę mieć zabieg przecięcia palców.
29.12.2011 - wyrwanie prawej dolnej Ăłsemki.
Niestety efektu praktycznie nie ma...
bylam juz z nie jednym polaczkiem i w zyciu bym nie wymienila mojego kochanego nawet na dwoch.
Mniej więcej.
Ale czy to aĹĽ takie waĹĽne?
http://serwisy.gazeta.pl/avanti/5 ,70585,3246255.html?i=12
Starowiślnej.
Mama 2 brzdÄ…cĂłw zaopiekujÄ™ siÄ™ TwojÄ… pociechÄ…. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 17:35 Temat postu: |