|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:55 Temat postu: Tym bardziej, ĹĽe jak piszesz zaczęłaĹ› dopiero studia i w |
|
|
Mnie tez uzależnił od siebie w kazdy możliwy sposób fizycznie , psychicznie i finansowo i wydostanie sie z tego uzależnienia od niego jest najtrudniesze , tyle lat byłam w domu , dbałam o wszystko a teraz dowiedzialam sie ze byłam za dobra ehh pokręcone to wszystko . sex anonse Niestety w większości salonach jest tak, że najpierw biorą pod kran a potem zastanawiają sie co robić z włosami (trudno z mokrą głową zrezygnować z usługi i ścinać trzeba).
Ograniczylam słodycze, mimo, że je ogromnie kocham.
Tylko, że jest ograniczenie co do ilości ściągania.
ale nienawidze hipohondrykĂłw - wiele z was tutaj obcnych pisze \'ohh, moj torbielek jest ogromny!
pytam bo spałam z fecetem, była prezerwatywa plemnikobójcza itp.
Produkowane gazy czy wydalane do światła jelita sole metali ciężkich nie szkodzą, dopóki są prawidłowo wydalane z organizmu.
wykręcanie szyi.
trochę przesadzasz, nie zawsze da się tak zrobić, szczególnie że o ile pamiętam bliznę masz sporą..
syfa i zalecono jak najszybciej zrobic badanie CA-125(płatne),nie wspominając o Gravistacie(może ze względu na wiek..?Mam 19lat)... sex anonse W kazdym razie, rady:
dziwne to wszystko. Ja również mam zamiar studiować medycynę w Niemczech, ale właśnie bardzo obawiam się zdawać DSF :0 Poza tym jakbym wyjchała to Niemiec to nei miałabym do kogo się zwrócić. Pomóżcie słabizna no i dobam, że dośc dużo sie ruszam bo odstawiliśmy z mężem auta i wszędzie gdzie sie da chodzimy pieszo i to szybkim krokiem. Koło mnie jest certyfokowany hirudoterapeuta także jak odłożę kase to zaraz sie wybieram na zabieg, Podobno 5 zabiegów przyn osi widoczne efekty a 10 nawet całkiem może usunąc problem. ogloszenia towarzyskie
---------------------------------------------------- 39.Nikelback - Far Away Podobno drogi 200zł za wizyte, ale rewelacja. Poznałam tylko dwie panie recepcjonistki. Efekty tego zabiegu utrzymały się 1,5 roku (zaznaczam, że nie piję kawy i nie palę). Ale nie chcę pzresadzać. Ostatnim razem, chirurg dał mi 5 zastrzyków i wyciął pół paznokcia i cały stan zapalny.
Mam pytanie zdecydowalam sie chodzic na silownie, ale nie wiem gdzie jest dobra?
że tak długo tam pracuje.Po takim praniu mózgu jakie serwuje Zywiec Trade każdy nim zostanie.Pozdrawiam.
Krzychu i jego koledzy zwykle mają 3 skrzynki i panienki na ogół dostają tylko ten jeden adres który oni sprawdzają raz na tydzień Proszę też ze mnie nie robić zombi z marsjanskimi diagnozami bo jest różnica między koleżeńsko-obyczajową wymianą zdań(jak u Konspitacji , a wkręcaniem się w niekończące sie pogaduchy bo to jest już folgowanie nieuporządkowanym uczuciom i SZUKANIE GUZA (zresztą kompletnie nierealne u księdza diecezjalnego który styrany zasypia o jedenastej zaraz po przyłożeniu ucha do poduszki
Mój jadłospis:
komorka zapłodniona wedruje sobie około 5 dni do macicy w ktorej sie zagniezdza.
mam pytanie...byc moze ktos sie orientuje kiedy mozna uniewaznic malzenstwo...jak i gdzie sie to zalatwia??
siemka!
Później miałam jeszcze sen, że wcinam kebaba Mam nadzieję, że jakoś wytrwam, bo wasze wpisy mnie ogromnie motywują... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |