Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Kosmetyki nie są drogie a naprawdę włosy po nich są pię

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 03:19    Temat postu: Kosmetyki nie sÄ… drogie a naprawdÄ™ wĹ‚osy po nich sÄ… piÄ™ Odpowiedz z cytatem

TEKST PRZEPROSIN za niewlasciwe wlaczenie dra A. adwokat kraków w Rosji majÄ… sklepy J.lo - bo Rosjanki ja uwielbiajÄ…, w Rosji majÄ… Vuittona i multum prestiĹĽowych sklepĂłw, a tutaj warszawiacy siÄ™ podniecajÄ…, ĹĽe wreszcie ktoĹ› sie pokusiĹ‚ i otworzyĹ‚ PIERWSZY W POLSCE SKLEP BURBERRY.
górniak to sie słyszy
a ja jestem bardzoniezawowolona i za tydzień idę na reklamację,po zabiegu było wszystko ładnie pięknie ,ale już miesiać po tym piaskowaniu,pojawioł mi się kamień na zębach aż brązowy,taki odad!Matko!nigdy takiego w zyciu nie maiałam i do tego jedna z plomb mi zciemniała.Ja już tego nie zrobię,może poprostu naruszyła mi szkliwo i teraz łapie wszystkie brudy z kawy.Ja odradzam a każdy niech robi jak chce.
Generalnie chciałam podejść do tematu stwierdzenia nieważności małżeństwa tak sobie.
Miałam podobnie jak Ty, zresztą chyba te nasze scenariusze mają wspólny mianownik.
Czestym objawem na glodowce jest kolatanie serca i to jest normalne,jutro powinno ustapic bo te objawy nie towarzysza zbyt dlugo,raz sie to odezwie raz tamto .Tak jest na glodowkach.Organizm sie oczyszcza i sa rozne sygnaly z roznych czesci ciala.Sporo schudlas Tylko tak ok 3 kg to bedzie woda albo i troche wiecej ,pamietaj ze organizm pozniej dazy do uzupelnienia zapasow tluszczu wiec bardzo ostroznie sie odzywiaj po glodowce.Czesto sie je i bardzo malych ilosciach ,a wychodzenie powinno byc w pierwszych dniach na sokach i nic wiecej.
Czy doustne środki inaczej wpływają na układ pokarmowy niż podochwowe?
Dzięki za szczerość !
Pozdrawiam

Jest to bardzo poważna operacja i dochodzenie do pełnej sprawności trwa długo. anonse erotyczne skierowanie było na klinowe czyli czesci ale co zrobił chirurg to nie wiem, moze opowiem wam moja historie:

Troche logiki... U mnie, w pierwszym tygodniu spadało po 300g dziennie, dość wolno, bo u innych spada nawet 0,5kg (ale ja choruję na niedoczynność tarczycy, więc i tak się cieszę). Jakos wiem co mowie, bo zasiegnelam informacji na wyzej opisany temat. Niebieska piosenka ja w sobotę brałam ketonal przeciwbólowy i zaraz potem L i nic mi nie było. Kończyny i mięsnie na pewno drętwieją od mózgu. anonse erotyczne
Kiedys bylam odwazna, pewna siebie, a teraz....trudno jest mi cokolwiek zrobic sama..serio.Okropne to. hm...mysle ze trzeba probowac, moze te 2 litry to juz przyjmuja takie oczyszczone jelita, bez tego syfu... Droższy ma wszytsko w komputerku więc jak sie elektronika zepsuje to co ? Pytaj lekarzy w szpitalu, to być może zrobią coś, by u Ciebie zminimalizować szansę na wymioty. Co mówili Wasi lekarze? Kolacji nie jem. Nie sądziłem że ten dzień ma dopiero nastąpić, myślałem po prostu że mam czysty organizm i mnie to po prostu nie dotyczny Chyba się skuszę na kolejne pare dni żeby nie zmarnować.
To miedzy innymi własnie tutaj mozna wykonać ten zabieg, plus oczywiscie i wybielania.
ale potem znowu spada ...
W pierwszej połowie lipca jestem umówiona na rezonans, więc od dzisiaj po maleńku i po ćwiarteczce będę wprowadzała to świństwo od nowa.
mowia ze polacy sa gosninni to powinni sie wybrac na cypr.
Przyglądam sie wpisom od dłuższego czasu i strasznie Wam zazdroszcze że juz jesteście PO.
Robiłam sobie okłady z wkładów chłodzących lodówki turystycznej, ale od tego teraz trochę kłuje mnie ucho.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 03:19    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: