|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:14 Temat postu: P.s.a Ty skad jestes?ile masz lat i co porabiasz? |
|
|
ja z wĹasnego doĹwiadczenia mogÄ poleciÄ doktora Jakuba Kratochwila. adwokat kraków Rewelacja z tym kursem!
Napisz mi w jakim regionie Polski mieszkasz.
Wiem, Ĺźe w sklepach takich jak Dora, Quelle czy TwĂłj Sklep w Warszawie moĹźna kupiÄ wiÄksze buty, ale - na litoĹÄ - za jakÄ
cenÄ???
pietrychaa no NA BANK Rembrands
myslicie ze na ta nadrerke mi pomogÄ
te tabletki?/
jestem bardzo zadowolona
sprĂłbujcie sami tak kucnÄ
c aby dotkÄ
Ä broda kolan...
Pozniej narzekacie,ze cos nie tak z samopoczuciem albo ,ze ciezko sie przeprowadza glodowke albo ze nie przynosi takich efektow jakie sie oczekiwalo.................
Tylko strasznie siÄ bojÄ ze schudnÄ (tak jak juz tu pisaĹam). adwokat kraków Wcale nie potrzeba silnej woli do przebycia na gĹodĂłwce, wĹaĹciwie co to jest silna wola?
dodam ze po pierwszym etapie leczenia zniknoĹ mi ten rybi zapach tylko ta wydzielian pozostaĹa DZIEĹ PIERWSZY: A co do nadĹźerki ktĂłrÄ
mam, to powiedziaĹa, Ĺźe wyniki cytologii sÄ
dobre, nie widaÄ zmian ĹrĂłdnabĹonkowych (moja Gin jest teĹź poĹoĹźnikiem i cytologiem). W dzieĹ muszÄ spÄdziÄ zawsze kilka godzin przed komputerem, na mailu i telefonie itd...poza tym dom... bo pierwotniak, ktĂłry ulokuje siÄ w oku jest tam nie do zabicia i uaktywnia siÄ co kilka lat powodujÄ
c ubytki w polu widzenia. seks ogłoszenia
AASSDDFFGG -no tak wytnÄ
i potem siÄ goi. Tyle ode mnie, ja polecam, z pewnoĹciÄ
bÄdÄ jeszcze nie raz robiÄ i mam nadziejÄ, Ĺźe tym razem bĂłl plecĂłw mnie nie dopadnie JeĹźeli czytaĹaĹ ten topic to wiesz co opisywaĹam, do jakich paranoi moĹźna dojĹÄ. wlosy rzeczywiscie staja sie gladsze i mieksze. Po 10 dniowej sa takie zmiany ,ze organizm naprawde zaczyna sygnalizowac co jest jemu potrzebne i co jest dobre dla nas juz nalogi nie maja glosu dlatego tak sie zmieniaja upodobania ,odrzucilo mnie takze od miesa i wedlin Witaj Klaudiad. zlizywac z siebie miod, kakaowe mleko zageszczone itp.
Yyyy
To jest ĹźaĹosne i niesprawiedliwe ze tak jest !!
Trwa to na tyle dĹugo, Ĺźe ja juĹź jestem zawsze gotowa by wszedl od tyĹu...
Nie wydĹuĹźam juĹź 8 tygodni, w piÄ
tek mam kontrole u lekarza.
Hammer 2004 rmx)
nie trzeba byĹo nacinaÄ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:14 Temat postu: |
|