|
Curie Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 07:02 Temat postu: Myczkowskiego który zajmuje sie brzuchami, pozatym masz tut |
|
|
Jest strasznie wkurzona, nie sądziłam, że mając pół roku można się tak złościć.
sfajczyl.limanowa.pl
http://www.cytologia.fora.pl/ Chce znalesc jakies mieszkanie w Turynie.
w UZASADNIENIU PRZEKAZANYM PONIEKĄD TELEFONICZNIE PRZECZYTANO MI , ŻE USZKODZENIE POWSTAŁO NA SKUTEK NORMALNEJ EKSPLOATACJI !!!!!!!!!!!!!!
Ja polecam Instytut Włosa w pasażu Ruczaj na Raciborskiej Natalia i Dominika super doradzają i nie boją się nowych cięć .
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU!!!!!
DOSKONAŁĄ FIGURĘ?
Nie bolał mnie brzuch, nie było takiego parcia...ale, wczoraj mnie trochę przegoniło w ciągu dnia więc robiłam lewatywę na w miarę bezkupie.
jeśli jej faktycznie nie będzie, zatestuję w przyszłym tygodniu.
mam juz tego dosyc!!!!!!moze któras mi poradzi mam prosbe o odpowiedz na forum!dodam ze od roku mam problemy z zapaleniem pecheza to wraca zaraz po wspózyciu.
mmm jak sobie przypomnę te ciemne oczyska, ciemne włosy ....
Buziaki! sfilmowania.gniezno.pl Julianaaa mam identycznie, nawet więcej...
Wiecie jak? Jak zjem karkówkę to jestem najedzona cały dzień. dosłownie chwile i już mam prawie całe nogi czerwone.. A Ola ma ogromną twarz: Jedni uważają, że powinnam wyciąć póki jestem młoda (31 lat) inni, że nie bo jestem młoda. seryjnej.waw.pl
osobiscie nie slucham beyonce bo to nie ten gatunek muzyki to znaczy .. Slabo mi sie zrobilo nawet na widok szczotki w ktorej bylo mnoswto moich wlosow! Ja zakupiłam ostatnio taki właśnie czekoladowy zakiecik i do tego bluzkę w kolorze brudnego różu i tez wygląda ok nie będziemy tu oceniać cyzja blizna lepza czyja gorsza.. skarpety albo recznie robione serwety. czy oryginalne, jak przechowywane, no i czy w ogóle przyślą.
Słucham kierownika i zaraz o tym zapominam, praca to nie wysysanie z pracownika wszystkiego co się tylko da, w końcu czy ktoś nam zapłaci za realizację 110 % planu?
Jak myslicie?
zwlaszcza gdy nie ma sie tam znajomych...
Poza tym zadne wstepne oczyszczenie ok tydzien przed glodowka nie zapewni tego ,ze mozemy sobie pozwolic na np 7 dni glodowki od razu i czuc sie wspaniale.Trzeba zaczynac od 2-3 dni a potem zwiekszac ilosc dni ,ale pamietajac o odzywianiu pomiedzy glodowkami w glownej mierze warzywami i owocami nie jedzac slodyczy ,ciast ,wedlin i tego typu swinstwa.Po miesiacu takiego odzywiania mozna juz zrobic 5 dni na wodzie.
Prócz picia w pierwsze dwa dni masowałam delikatnie usta kostkami lodu, cały czas smaruję je jajeczkiem, czyli kremem z Oriflame, którego od lat używam do nawilżania ust.
Z rozmiaru niepelne B przeszlam na pelne C.
Intensywne okłady z lodu na prawy policzek w okolicy operowanej przez dwa kolejne dni!
Zreszta ja sama jestem przykladem,ze mozna za pomoca glodowki na wodzie poprawic swoje zdrowie i uwolnic sie od chorob.Nie wszystko przychodzi od razu i nie nalezy sie spodziewac przy dlugoletniej chorobie pozbycia sie jej podczas pierwszej glodowki ,ale z czasem napewno.Nie moge tez powiedziec,ze glodowka to panaceum na wszystkie choroby -bo tak nie jest ,ale napewno na wiekszosc.Czasem z powodu jakis schorzen w organizmie powstaly jakies nieodwracalne zmiany,czasem mozna tylko zlagodzic intensywnosc i dzieki temu lepiej sie czuc i lepiej funkcjonowac.Jednym slowem-korzysci sa zawsze.
Gdy znieczulenie zeszło, wzięłam 2 ketonale, a także antybiotyk.
noo gossiak ma racje..u mnie w skzole nie takie pasztety chodza z tluszczem na wiezschu i az obrzydzenia patrzec..bleee..
Nie
sflaczeje.podhale.pl
Proszę odpowiedzcie mi na te pytania, bo ja dzisiaj kupiłam sobie ten przyrząd z rurką i nie mam pojęcia jak zrobić tą lewatywę, a więc taka jaka musi byc temperatura wody, na jaką głębokość trzeba włożyć tą rurkę, jqak się odbywa ten cały proces oczyszczasnia, czy po 15 min sama woda zlatuję czy trzeba coś robić, proszę o odp
wiatm,w tym roku zdaje mature i chciałabym studiowac połoznictwo.Bardzo mnie to interesuje tylko nie wiem czy to zawód z przyszłoscią?jak myślicie?pozdrawiam
Trzymajcie się i trwajcie w głodówce
ibisz,krypto gej
Dziekuje Santana..masz racje wlasnie pominelam ta czynnosc jak czyszczenie jelita po protu od razu rzucialam sie na gleboka wode i zaczelam kuracje bez wstepnego oczyszczania jelita.
Czy przesuwał wam się okres podczas brania Gynalginu, bo biorę 8 dzień i powinnam 2 dni temu dostać a nie mam...
lubie tez jak sie spuszcza na twarz, brzuch, na piersi...
Zależy mi, żeby zdążyć przed świetami.
Dzięki Sevim.No o ślubie wspominał, ale tak jak pisałam wcześniej On chce mieszkać u siebie, bo zamierza pracować na uniwerystecie....Na początku miał obsesję niemalże na moim punkcie....Ja na początku nie powiedziałam Mu, że mam kogoś, ale potem chciałam być z Nim szczera i w sumie nie chciałam tego kontynuować, ale jakoś tak samo wyszło...Uzależnił mnie od siebie.Wczoraj mnie tak zdenerwował, że chyba powoli się leczę z Niego....Napisał mi najpierw, że jestem szeptem i szelestem na wietrze, chciał się spotkać, więc ja napisałam, że ja też chcę a potem zmienił zdanie i wyznacza mi termina spotkania na czwartek....Dodam, że często zmienia zdanie, jest jakiś rozwichrowany, ale to wynika chyba z ich temperamentu...Ja również jestem temperamentna i wydaje mi się, że to byłaby wielka LOVE i zarówno wielkie kłótnie...Napisał również, że 2 dni temu poznał polską dziewczynę i od tej pory nie możemy się spotykać...a potem napisał, że to był żart....Nie wiem, co o tym wszystkim myśleć....
Powodzenia w starankach!
Jak Tobie przebiegaja kolejne dni ?
a może wydaje te 4500 które zarobił sfilcuj.czest.pl Dzisiaj zaczęłam.
ja mieszkam we wloszech od roku, ale i wczesniej przebywalam dosc czesto w italii. Chcę kupić trencz i nie wiem który wybrać kolor: Wydaje mi sie, ze z tego czlowiek dlugo czerpal benefity, oczywiscie do czasu, ale sie opamietal. m.in Neomecyną, Gentamecyną, Bactrim itp. Teraz nie wiem, czy ból brzucha w moim przypadku jest normalny, czy oznaka czegoś złego? seryjce.waw.pl
Który szpital państwowy jest wg Was najlepszy?? pozno dorastaja i niewielu z nich , juz w malzenstwie, wykonuje prace domowe. Ja kończyłam własnie w Cosinusie Fryzjerstwo, ja teraz zapisałam sie na kosmetykę, bo jestem tak zadowolona, ze postanowiłam jednak kontynuowac swoją naukę. Mam na imię Ania mieszkam w Goleniowie k. Jak musiałaś odrazu wszystko robic. Buziaki Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja Ciebie tak Pamiętam że jak ja do Was dołączyłam to Ty chyba wracałaś do pracy i wiecznie byłaś w rozjazdach Mówisz że przeżywasz pierwszą miłość córci...
;( nie ma dnia zebym o tym nie myslala.
Naszczęście teraz wszystko wróciło do normy i już jestem w domu.
Czesto tak sie zdarza po ciazy.
Ale w islamie kobieta jest niczym!
Powiem wam że potrafię się ładnie pomalować ale gdy idę na wesela czy inne ważne imprezy wolę żeby pomalowała mnie kosmetyczka.
Tel:
w islamie jest tak :
sfinansuje.lowicz.pl
cudowna
U mnie niestety nie osiagam tych wyliczen odnosnie bialka i tluszczu i jest u mnie mala roznica pomiedzy nimi,staram sie przemycac tluszcz gdzie sie da,ale koniec koncow,na koniec dnia mam go max 20g wiecej niz bialka,wegli w piatek mialam nawet ponizej 5g.
No i jesli liczymy energię z kalorii to policzmy ile tego tluszczu i bialka zjesc mozna, bo bilans kaloryczny nie moze byc powyzej naszego dziennego zapotrzebowania, bo nie schudniecie.
ok ja mam włoski na piersiach i na brzuchu, ale za to mam ładną twarz i niezłą figurę(no może teraz trochę mi się przytyło) Ale...
Efekt - jasny brąz z małymi przebłyskami rudości.
Tak, zostało to udowodnione przez psychologów!
czy moze ktos wyjasnic?
Teraz przyszło mi do glowy, ze to on mogl mnie w nocy gryzc i stad te bombelki....!!!!!!!!!!!! sesin.waw.pl Nie jest może super szczupła, ale Joanna Liszowska też nie jest a została okrzyknięta polską sexbombą.
Moze upralas w goracej wodzie ???Ja piore na 30 stopni i wieszam zaraz po odwirowaniu. do moniula30 nie za duzo, nie za malo, w sam raz. Szukałam szukałam i znalazłam wreszcie U mnie taki zabieg kosztuje od. sfanatyzuj.ostroda.pl
wiecie moze ile powinno sie wypijac wody dziennie? bo ja nie mam dobrze sie czuje ,super spałam i duzo piłam i dzis jest bez zarzutu wszystko - wybralam ta najtansza, bynajmniej nie z braku kasy. Moja nie pękła a miałam boleści nie do zniesienia. no tak!kiedy ja się odezwę to cisza i nie mam motywacji pisać pochopnie, pochopnie. Zostałam laureatem, więc to ja mogłam sobie bimbać i być spokojna, że zostanę przyjeta do liceum takiego jakiego chcę, podczas gdy oni chodzili z nerwów po ścianach martwiąc sie jak im pójdą testy i czy wystarczy im punktów.
Przy zdrowych włosach szampon powinien sam zejsc bez sciągania przynajmniej jak ja szamponami traktowałam włosy to schodziły zawsze same.
aa o tym czerwienieniu sie mialam wspomniec -tez to mam, moze nie tak strasznie, ale pieka mnie poliki i mam twarz goraca jak w goraczce,a rece zimne jak sople to tyle
Piękna, Piękna jeszcze raz Piękna
Najpierw poszłem do chirurga a on kazał robić okłady z rivanolu, a one niestety nie pomagały i umowlisny sie na zabieg.
co robic przeczytalam na stronie kolesia zajmujacego sie przekluwaniem roznych czesci ciala.
Witam wszystkich
Fryzjer się załamał, bo niby z czego miał poprawiać...
serwy.waw.pl
Cieszy mnie ,ze jest nas coraz wiecej
Ale też poważnie zastanawiam się nad wizytą u psychiatry bo jeżeli ta depresja to taki cichy złodziej duszy to może i ja ja mam.
Mam nawet regularne.
Nie robiłam na nfz bo nie walczę z wiatrakami więc zaplacilam za operację.
2-3 MIESIĄCE MOŻE PRZY SZCZUPŁEJ BUDOWIE CIAŁA I PRZEBYWANIU PO 5 GODZ.
O bakteriach i grzybkach też rozmawiamy
Ja startuje z waga okolo 80 kg przy wzroscie 169. sfabrykuje.karpacz.pl Auguri per la buona Pasqua!!
Gdzie byli lekarze kiedy chodziłam i pytałam się dlaczego i co się dzieje? moze lepiej zostac w Pl bo wstyd przynosisz.. nie, nie kazda jest - of course oprocz TWOICH ZNAJOMYCH igg - 410 a poza tym rzeczywsce duzo zalezy tez od szczescia i w jakiej dzielnicy czy na obrzezach miasta ale zawsze tez pozostaje wynajecie pokoju u kogos albo wspolnie z kims ..... serwujemy.waw.pl
Do tego marznęcie rąk (palce się robią białe i traca czucie), czyli jak juz teraz wiem choroba Raynaud. Jak ona wyglądają, czy to są ćwiczenia na macie, wolne czy raczej w szybszym tempie. teraz tez zamierzam zrzucic to podaczas 1,5 miecha z tym ze nie cwicze a wtedy 3 razy w tygodniu po 15 min na steperze;] Wczoraj mnie bardzo glowa bolala. http://smartplasticsurgery.com/images/lipaugm entationpullthrough.jpg czym różni sie meizintang od lidy? Jednym z głównych czynników odpowiedzialnych za nadmierne wypadanie włosów u mężczyzn są hormony - androgeny.
No to pewnie wszyscy są jego znajomymi.
wczoraj zamowilam na allegro Lide jak tylko dostane przeslylke to do was dolacze
moja siostra też się tam wybiera)
znacie jakies filmy lub ksiązki o karze smierci???
maganda = zwierze
Aaaa...
nie rozumiem za bardzo jak to nie chodzi o miejsca?
1 łyżeczka sosu sojowego
Ja tez mam pewne problemy.
Byłam tak wielokrotnie, u najróżniejszych fryzjerów, i każdy, dosłownie każdy, reprezentował ten sam poziom profesjonalizmu. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 07:02 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|