|
Curie Forum IV LO im. M. Sk³odowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Pi± Kwi 11, 2014 04:55 Temat postu: Co prawda pisza żeby za dÅ‚ugo go nie stosować co najwyże |
|
|
może pamiętasz teledysk?
setkom.waw.pl
łee 12 km dziennie to ja w liceum robiłem , teraz wale 50 km dwa razy dziennie jedną ręką
Firanki sie nie prasuje bo żólknie.
Do Lathia:
Podobno drogi 200zł za wizyte, ale rewelacja.
Co mam z tym zrobić.
Ja cenie sobie je obie z tym , ze Malgosia stanowczo wygrywa w kwestiach stylu
b) mam chlopaka od wielu lat a wiadomo co to bedzie jak kazdy bedzie gdzie indziej?
nie zaglądałam bo net mi siadał w pracy. sfinksowosc.olkusz.pl Odezwę się za kilka dni
DODAJE TO SIł I WIARE , ZE TYM RAZEM SIE UDAłO ? Znam tez angielski, wloskiego 0. a najlepszy to jest kierownk serwisu ha ha ha bez komentarza lizus jakich mało Lecz oszukiwany organizm odwdzięczy się w przypadku monotonnego pożywienia w najlepszym przypadku, znudzeniem, a w gorszym, chorobami. Jednak zdecycydowałam się na operacje we Wrocławiu u Dr.Rataja,plastyka brzucha z liposukcją.jestem 3 dni po operacji,ból ustępuję,czuje się już lepiej sfermentowanie.tychy.pl
nie w moim guście Energia do pracy tych miesni czerpana jest z krwi. Z drugiej strony, skoro dałaś radę...to może i ja wytrzymam tą namiastkę... wawrzyńca, Pani Ania zrobiła mi super fryzure, doradziła kolor, polecam! Monika Nowosadko - po 93cm Młoda, ciepła nauczycielka z odpowiednim podejściem do dzieci zaopiekuje się dwulatkiem lub starszym dzieckiem w swoim domu. wydalali tez robaki!!!
latynoski jest napewno
Ja mam 176 cm z tego moje nogi maja 104 cm wiec sa dlugie, sa fajne bo chlopaki sie ogladaja ale zapomnij o obcasch jesli jestes wysoka bo ja jak zaloze obcasy to jestem wyzsza od mojego chlopaka kotry ma 183
spadł tylko, ale wrócił po paru dniach!!
Ja też mogę polecić Starflower.
Od razu uprzedzam - moje gg jest z regóły nie widoczne......, chociaż czesto mam je odpalone.
i tak wsiadl do autobusu..
Natomiast świeży szpinak (jeżeli dobrze odcisnąłeś wodę po opłukaniu) może potrzebować odrobiny wody podczas duszenia, aby się nie przypalił.
Bez nich wyglądałaby zaraz p wiele szvzuplej...
Ostatnio pojawily sie oferty prywatnych gabinetow i klinik , ktore wykonuja mega lewatywe czyli Hydrokolonoterapie - polecam przejrzec google na ten temat - w skrocie - do odbytu wprowadzane sa dwie rurki - jedna woda o zmiennej temperaturze i cisnieniu jest wprowadzana, druga wyprowadzana - wszystko w obiegu zamknietym, bez zapachu, czysto, hignienicznie.
Wypadanie włosów wiąże się z niedoborem pewnych witamin lub składników w organiźmie.
sflaczali.ostrowiec.pl
używałam henny i innych podobno dobrych odżywek ale włosy są nadal syche, zniszczone i okropnie wypadaja.
ja to robie tak ale mi nie wychodzi:
B12.
bylam u psychiatry z tymi lekami jeszcze przed operacja i powiedzial ze to od tarczycy .ale bardzo dziekuje ci za slowa otuchy pewnie masz racje ze za duzo bym chciala w tak krotkim czasie .
co robić.???
Kontrola TSH w połowie maja.
Nagle przestała tam pracować i nie mam żadnego kontaktu do niej!
prosze o podanie ceny?
Na drugi dzień wstałam, zaczęłam chodzić.W piątym dniu wypisana zostałam do domu.Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim, mija czwarty tydzień od operacji.Leki przeciwbólowe brałam przez pierwszych 8 dni.Czuję się bardzo dobrze.Wcale nie jest strasznie.
Koniec rozmowy sferami.tarnobrzeg.pl motylq widzę, że rzeczywiście masz koszmarne doświadczenia z fryzjerami.
Ja radze nie mysleco tym i zajac sie czyms przyjemnym, a dzidzius przyjdzie w odpowiednim momencie. najpiekniejsza jest... polakierowalas pajaka... Na takie miejscowe spalanie tkanki tłuszczowej, to wydaje mi się, ze lipoliza będzie dobra. to takie chodzenie po kruchym lodzie. sfatygujesz.rawa-maz.pl
Maja dobrej jakosci ubrania i do tego tanie karta noki się naprawde przydaje 15% znizki (www.nokia.com.pl/nokia/clubnokia/oferty/promocje/stale/rese rved/) Maja fajna bielizne ok 50 zl za komplet ostatnio to moj ulubiony sklep. Potrafimy po kilka razy dziennie. a mi drętwieją ręce jak mam niedobór wapnia. Normalnie taką infekcje mozna wyleczyć podstawowym kursem antybiotyków doustnych np Dalacin. I na pewno nie miala liftingu ani nie jest zadna gwiazda. czarny golf do czerwieni jak najbardziej pasuje , prosta elegancja dziewczynki lekarka przepisala mi ten lek bo mam jaakies niegrozne bakerie ale kazala mi go brac 2 razy dziennie przez 5 dni..a na ulotce jest troszke inaczej.chyba raczej moge zaufac mojej ginekolog ale mam pytanko czy ktoras z was tez dostala ten lek do zastosowania w takim trybie jak moj??
Dzwoni, pyta, najwyżej przyjedzie za dwa dni Ale z porodem fizjologicznym nie poczekasz.
wiec odczepcie sie od osób które noszą róż...
piszcie mamusie pliiiiiiiiiisssssssssss
Opady:
powyzej 0,65 wykazuje obecnosc igm
marga52 jak po wizycie u psychologa?
www.agencja-wsparcie.pl
sfiksowany.beskidy.pl
I jak można włożyć globulkę do pochwy tak, że wystaje??
Czy korzystałyście z gotowych mrozonych zup kapuścianych zwanych prezydenckimi Hotexu - są tak samo skuteczne?
1.nerw pośrodkowy,
Dzisiaj pytałem po aptekach o worek do lewatywy ale nie mzna nigdzie dostac, za to niektóre panie troche wyglądały na zawstydzone i zbite z tropu.
F r y z j e r n i a
od zabiegu.
moze po prostu ´nie przyjrzalam sie dobrze.
Czasami sa naprawde silne, poza tym wlasnie dzisiaj zauwazylam taki dziwny sluz... serwujesz.waw.pl Ciekawa jestem ilu (i czy w ogóle) ludzi tu piszących spotykam na codzień w pracy nawet o tym nie wiedząc?
Widzę, że powoli sie zbieramy Może więc jakiś cień szansy istnieje na ożywienie topiku, a w zasadzie no to, żeby sie poznać hej kobity! witam Wypytał do jakiego koloru chciałabym dojść i jak bardzo jestem zdesperowana (włosy miałam do ramion, więc uprzedał że mogą zostać krótkie). Kup na allegro , WLEWNIK się to nazywa i kosztuje 30 zł (z wysyłką). sfabularyzuj.konin.pl
nie można po prostu przesadzać. Czas mnie goni wiec bedzie krotko Same ćwiczenia dadzą ci duży ubytek twojego ciałka a Orbiterk ujędrni. oklady z lodu na strone twarzy z ktorej rwany zab najlepiej ściągać wieczorem Badanie dotyczy kobiet od 20-60 roku życia. Przy kazdym leku-może ale nie musi dojść do skutków ubocznych.
ja zrobilam dzisiaj 6 dzien i powoli zaczynam widziec efekty, czuje, ze wzmocnily mi sie miesnie i jakby minimalnie tluszczyk zaczal znikac z brzuszka.
Witam,
czesc ja tez mam problem z bliznami;/ ale ja mam na uszach;| zrobiły mi sie takie gulaje po kolczykach;/ niewiedziałam co mam robic.
czy usunięcie chirurgiczne sprawi, że będą mniejsze?
Najważniejsze jest to żeby nie jeść 3 godz przed snem więc jak ktoś idzie spać o 0.00 to śmiało może zjeść kolacje o 20.00 tylko nie ciężko strawne.
a w hipermarkecie zaczepisz gościa miły w czym mogę panu pomóc?'
serwisowej.waw.pl
:>
takiej wagi to ja od wakacji na oczy nie widziała
tzn miałam wczesniej farbowane włosy na bardzo jasny blond ala platyna , na tym miałam grube czarne refleksy - raz robione u fryzjera , potem poprawiane samodzielnie czarną farbą w domu - nosiłam je ok 4 miesiace i chciałam miec znów całe blon
Odmawia jak uwaza że coś nie pasuje do Twoich włosów.
Witam wszystkich
unikajcie dr FILIPIUKA!
ale jesli w cewce cie szczypie tzn ze masz zapalenie pecherza badz cewki, badz bakterie w moczu.... sfajczyl.limanowa.pl Ludzie, którzy wszystko czytają z angielska są żałośni jak psi kał.
Z góry dziękuję kupilam na allegro od dziewczyny ktora miala je 2 razy ubrane, jak nowe i zaplacilam 80zl I się pięknie uśmiechnął do mnie Jestem po inseminacji i wiem, że to nie może być np ciąża pozamaciczna bo owulacje miałam z prawego jajnika a poza tym mam drożne jajowody. Te blizny mnie denerwują... sfinansuje.lowicz.pl
tacy ludzie jak ty mnie wyprowadzaja ku*wa z rownowagi!! Chodzi o: Kamuś, właśnie czytałam o nawałnicy w Rudzie Śląskiej! Orsay - zdarza sie cos fajnego, ale to prawda, ze trzeba sie wczuc w macanie. Nienawidziłam siebie za to, że nie mogę się \\\pozbierać\\\ i po prostu przestać Kochane Dziewczyny!!!To są moje ostatnie godziny w domu.Jutro rano jadę do szpitala (Poznań) na całkowite usunięcie tarczycy.Myślę o Was,odezwę się po powrocie.Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie. Miałam problemy z nogą i wcześniejsze operacje.Noga jest słaba i ma uszkodzenia,dlatego musiałabym się udać do dobrego fachowca w dziedzinie leczenia metodą Ilizarowa,żebym byla w dobrych rekach.
hej dziewczyny.
do wiki091202 mogę prosić o namiary na Twoje źródełko
A ty myślisz, że tylko małolaty wymiotują - to grubo się myslisz!!!
Nie wiem co mam robic!!
spróbuj rezonatora biofotonwego, może to być zakrzepica, ja mam zakrzepicę, ale zamiast dretwienia miałam straszną tkliwość rąk, i rezonator mi pomógł, teraz jest już ok. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Pi± Kwi 11, 2014 04:55 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|