Forum Curie Strona G³ówna Curie
Forum IV LO im. M. Sk³odowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Zaopatrzę się w dobre i trwałe kosmetyki i będę ćwiczy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona G³ówna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Kwi 09, 2014 01:28    Temat postu: ZaopatrzÄ™ siÄ™ w dobre i trwaÅ‚e kosmetyki i bÄ™dÄ™ ćwiczy Odpowiedz z cytatem

wiele pomocnych wyników
sformalizowanego.rybnik.pl
Znam kobiety w ich wieku, ktore twarze maja mlodsze, bez bruzd, zmarch i nadal ladny owal twarzy.
Ale staram sie jesc racjonalnie 4 razy dziennie.
A poza tym w tak widocznym miejscu bałabym się ryzykować...
a tu wystarczy.wpisac jala neti i.wszystko opisane jest.
W końcu dziś Dzień Dziecka
no więc...
Jak to?
Dobrze wysusza takze laips ale jest na recepte i jak cos uważaj bo jeśli dotkniesz na zdrową skóre to zrobi sie czarna bo to parzy.
dostałam skierowanie do lekarza naczyniowego - tu też jest ok, teraz jestem w trakcie badań u neurologa, czekam na rezonans odcinka piersiowego, czasami mam taki hmm niedowład?

The seat was so tight that I actually cut my thighs when I sat down. sfabularyzowac.kepno.pl Zapuściłam się tej zimy i teraz próbuję to naprawić.
Ale..... to aż mi głupio kiedy wychylam się ze swoimi problemami.. Swieta spedzam w Anglii u syna ....... Jakie ceny za zabieg? Dorywczo czy tez na pół etatu. seryjnie.waw.pl
Jutro jedziemy na wesele do znajomych, przynajmniej troszke inaczej spedzimy czas. Może dlatego, że nia miała jakichś patologicznych zanieczyszczeń, jedynie kamień zbiera mi się na dole, po wewnętrznej stronie jedynek. A słońce faktycznie do czasu naszego porodu mogłoby trochę odpuścić ale to dopiero 4 dzien Ja sie boje tylko tych krzyzakow. Chodzi o to, by nie podejmowac takich decyzji na zywiol. Naprawde nie ma sie co przejmowac ja juz powoli zaczynam zapominac o jakiejkolwiek operacji pozostała mi tylko ta nieszczesna blizna.
Po narkozie wybudziłam sie dość szybko i juz po jakis 3 godzinach sama wstałam do toalety(pod asystą pielęgniarki).Po dwóch dniach byłam juz w domu, a po tygodniu czułam sie juz naprawdę niezle.
starczy 600 zl?
W pierwszej miłości na polszicie grała, uszaty Arturo sie za nią uganiał.
Mecze sie juz 2 miesiace z paznokciem i nic
Później gotowanie, sprzątanie.

hey Wam wszytskim
sferofon.warmia.pl
Białka – nasilają rozpad i utrudniają gromadzenie tłuszczów – skuteczna dieta powinna obfitować w produkty wysokobiałkowe.
Dziwię się, że tyle negatywnych opinii jest na temat piaskowania.
coraz wiecej kobiet pracuje, wiec powoli i oni odchodza juz od tego starego nieaktualneo juz schematu.
fajny sklep z butami
W szpitalu byłam 4 dni.
Trzymajcie siÄ™ dziewczyny!!!

Ktoś może słyszał i coś wie ? setkom.waw.pl Po operacji możesz mieć niewielkie kłopoty z głosem, ale nie musisz
asz-i-em Tak naprawdę nigdy nie ma pewności, czy podjęta decyzja jest tą słuszną, zawsze się z czegoś rezygnuje. Nie polecam salonu Kiss Paris który mieście się u hotelu Qubus. Ja mam inny problem, spoznia mi sie miesiaczka, czy to mozliwe, ze to przez ten lek ? o imprezy sie raczej nie martwie bo w takim malym oddziale jak u nas to raczej takich imprez nile ma sfinalizowal.kartuzy.pl
Czy duzo jest Polakow? Z Atkinsa nie rezygnuję i mam nadzieję,że wy też Pozdrawiam serdecznie. Dla mnie to jest dziwne ze tak silne leki podaje lekaz w ten sposob przeciez trzeba organizm przyzwyczaic ja mialamzlecenie 3 dni wieczorem 1/2 t. JESLI CHODZI O OBEJRZEBIE ZDJĘĆ I DR,BROMY ,PRZED OPERACJĄ, MOZNA ZAPOMNIEC. Dziekuje za rade o nie wyciaganiu skrzepow bo juz go mialam wyciagac. Też miewam kłopoty ze snem i mają one związek właśnie z depresją.
po 3latach zdecydowałam się na ścięcie dreadów.
nie sięgaj po antyperspiranty...
A ja proponuje odwiedzić saune, jeśli już ktoś idzie na basen.
Tak się zdarzyło że uciekłam do pokoju obok a w nim spał mój brat z żoną.
Jestem załamana !!!!!!!!!!!
A u mnie siódmy dzień a waga stoi.
te spalacze tłuszczu to możesz dożucić po jakimś czasie.
oczywiscie wymaga to czasu i poswiecenia ale warto chyba przysiasc by potem miec nieco lepsze szanse.
byl smaczny tylkotroszkie malo slodki

zazdrosne o mężow (jakby bylo o co ) .
sfalszowane.elblag.pl
Po zabiegu nic mi się nie działo, żadnej krwi bądź ropy. na nic nie jest nigdy za pozno, ja mieszkam obecnie z rodzina w irlandii, i tak jak ty kiedys bywałam we wloszech, mimo ze jestem tutaj juz ponad 7 lat i jestem juz ustawiona ( prowadze salon kosmetyczny) chce wracac do mojej kochanej italii, w irlandii nie czuje sie jak u siebie stary powiedział ze jestem nakrecony wariat ale jest za by sie przeprowadzic, bo po co mam mieszkac gdzies gdzie czuje sie obco, ja mam rok mniej od ciebie i wiem ze zaryzykuje, ale najpierw musze wypytac tych wspaniałych ludzi tu na forum o pare szczegółów.
ja byłam na tym kursie w warszawie i kadra była naprawdę fajną ekipą
Ja polecam Ci Top Gloss Gel z firmy SPN kosztuje ok 70zł ale jak dla mnie jest jednym z najlepszych nabłyszczaczy.
I ma sliczne włosy.
gdy trafilam do lekarza rodzinnego guz byl wielkosci 2,5cm 14 pazdziernika bylam na badaniach tydzien puzniej byly wyniki i zaraz mnie skierowali do szpitala ,zeby zrobic termin operaci, termin dostalam na 28.10.br.naszczescie juz jest po wszystkim i dobrze sie czuje.
Czy ich produkty są dobrej jakości?
Przypomniałam sobie, że napisałam kiedyś, że marzę o objawach typowo ciążowych, teraz nie mogę uwierzyć, że ja tak mogłam napisać!
Zaszłam więc na lody i mimo że głowa nie przestała boleć, to przynajmniej przestało mi migać.
Jeszcze wymiotujÄ™ czasem, ale jest coraz lepiej.
Poczekam jak będzie za 5 zł na Marszałkowskiej.

ja tez się staram juz dłuzszy czas o baby Około 3 lat i nici.\ sfinansowac.kutno.pl Ja biore ten lek od 5 dni.
Zycie jest troche kosztowne, my na 2 soby wydajemy okolo 100 euro tygodniowo na zakupy.A nie szalejemy z jedzeniem.My we dwoje mamy 1 700 euro i jest dobrze,ale za wynajem placimy bardzo malo.To taki mniej wiecej zarys, mam nadzieje,ze jakos pomoglam. ---doda--- dzięki za odpowiedz i właśnie dopiero wtedy dostałam skierowanie i wyszło mi, że mam podwyższoną prolaktynę. Jak szybko zadziałam, to jeszcze jakoś przechodzi .. lepiej chyba jakas sculptra albo kwas hailuronowy jak na zmarszczki, taniej i bezpieczniej a jak szukasz adresow to poszukaj Widerkiewicza, dobry lekarz serwomechanizmy.waw.pl
powiedz mu o tym!!! Fajnie masz z tym wyjazdem...nabierz sily, bo juz nie dlugo koniec sielanki tesknie za moimi postowiczami od 19 maja, przez 14 dni plus nastepne dni wychodzenia wpominam same mile osoby chetne do usmiechu i wspolpracy, wytrwale i stosujace sie do ogolnych zasad glodowania....moze paulina vel SG troche zaklocala temat ale to tez bylo zabawne..pozdrawiam Chce kotka i tez widze, ze Dorak gdzies w przestworzach jest, nic nie pisze, pozdro Jak mozesz kupic serie Schwarzkopf to sprobuj. nie mam wcale kondycji, do tego problemy ze stawami, wiec zaczęłam od 10 minut dziennie, ćwiczę już od tygodnia. Kompresy ale z czego? Ja wam powiem jak to jest z tym kanałowym.
W sumie mimo strachu i opowieści, jakie to jest okropne to było ok.
Ja jakbym miał polecać jakąś lewatywę oprócz moczu to wybrałbym z rumianku i z kawy.
Super pasuje
pisałam, że ja raczej nie chudne w dłuższej perspektywie.
-30g tuńczyka lub 30g kurczaka z 2 łyżeczkami majonezu z ćwiartką awokado
- utrzymujcie rytm
PajÄ…ki to totalna zaraza!
wypisują w drugiej dobie po porodzie, a moje dziecko dostało w 4 szalenie wielkiej żółtaczki i było bliskie przetaczania krwi...
Najpierw (20 minut przed posiłkiem) pijemy świeży sok (roślinne enzymy trawienne w nim zawarte ułatwiają trawienie), potem owoce, surówki i warzywa gotowane lub duszone.
1.

Ja na Twoim miejscu już dawno bym zrobiła sobie ten test
sfinansowany.lezajsk.pl
tylko ta samotność i podstawowa znajomość języka mnie przeraża. Wszystko w twoich rekach.
Pozniej starte pomidorek bez skorki, starte jablko, marchew, warzywa na parze, sprobuj malutko ale czesto.
to przeciez szczupła drobna kobietka, prawie jak anorektyczka
Jako ze lewatywy stosuje raczej uzupelniajaco moge zaprosic do przeczytania
Nie zostało dowiedzione, że preejakulat może zawierać plemniki, co umożliwiłoby zapłodnienie nawet, jeśli nie doszłoby do wytrysku.
a co do kosmetyczek to one nie mają doświadczenia ;D uszy okej ale nic wiecej one nie powinny przekłuwać .
Wypisali mnie dzis ze szpitala przed wyjsciem mialam robiobe badanie i lekarz powiedzial po badaniu ze jemu to wyglada na 12 tydzien.
powiem szczerze ze sama sie czasem dziwie.
Tym mnie mile dr Broma zaskoczył.
itp!!!
Jesli ktos chce zostac ajentem niech najlepiej zapyta w swoim miescie innych ajentow prowadzacych sklepy, wiekszosc ajentow jakich poznalem przez te 6 lat to uczciwi i niebojacy sie pracy ludzie.

Najdotkliwsza strata dla muzulmanów, strata która najbardziej bolala, bylo zatem uprowadzenie ich kobiet przez chrzescijanskich rycerzy. sfajczysz.lomza.pl smutne, ale prawdziwe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żal mi serce ściska jak to piszę. ja cwicze rok czasu 3 razy w tygodniu aeroby na silowni i nie schudlam ani grama. a co to sorki metoda nosi nazwę CALLANETICS omość ,że nadmiar picia herbaty PU-EHR ( którą zaleca się np. sfinguje.mielno.pl
niech kazdy nosi co mu pasuje i w czym dobrze wyglada a nie co jest modne ....... Mocno słodzone soki z konserwantami też nie są zbyt dobre. a wiadomo jakie sa zarobki! no a poza tym dziewczyny odzywajcie sie czasem.mysle ze to dobry pomysl zeby od czasu do czasu wymienic sie komentarzami,pochwalic wynikami,o cos spytac, cos doradzic, etc. czy któraś miała już coś takiego? Mirable, Pink Floyd Comfortably Numb
Ja tez sugerowałam usunięcie całej macicy, powiedziano mi, że potem tworzą się torbiele na jajnikach, nie wiem co o tym myśleć...
Również posiadam loki.Każdy mi ich zazdrości,ale tak naprawdę to nie wiem czego Moja szopa jest coraz mniej obfita,co jest spowodowane rozjaśnianiem.Nie robię oczywiście tego sama,tylko u fryzjera,ale niestety nie zmienia to faktu,że włosy się niszczą,wypadają,a loki mają coraz mniejszy skręt.Jestem naturalna blondynką,ale kiedyś zechciałam mieć jeszcze jaśniejsze loki i stąd moje zmartwienie.Jednak teraz zdecydowałam się na zmianę.Zostanę oczywiście blondynką,ale zafunduję włosom mnóstwo ciemnych pasemek-mam już to sprawdzone,ponieważ niegdyś miałam balejage w kolorach blond-czekolada i kondycja włosów była o niebo lepsza,a i kolorystycznie wyglądało to super.Mam nadzieję,że tym razem też tak będzie Do pielęgnacji włosów używam szamponu Nivea do loków,odżywki także nivea do loków oraz niezastąpionej regenerującej maseczki do włosów farbowanych AVON.Po umyciu włosów nakładam ją na ok.15-20 min.Włosy są po niej miękkie i łatwo rozczesują się.Do układania loków używam wspomnianej wcześniej odżywki nivea(zamiast żelu czy pianki).Często włosy podcinam,bo to naprawdę dużo daje.Są bardziej puszyste i nie takie ciężkie.Na codzień raczej spinam w kucyk(czego nie lubi mój facet),a w rozpuszczonych chodzę sporadycznie.Na imprezy lubię spiąć wsuwkami do tyłu,tzn.podpinam je po bokach z czego tworzy się dosyć okazały kucyk.Aha-w salonach fryzjerskich kupuję jedwab(mała buteleczka 10zł),co po nałożeniu sprawia,że są jedwabiście błyszczące
Czekam na jakieÅ› informacjÄ™ i wsparcie.
Najpierw pracowalam jaako impiegata w firmie, teraz od niedawna stawiam pierwsze kroki jako tlumacz.
Dlaczego nie robia w szkolach fryzjerskich specjalizacji???
Witam, ja także używałam zmywacza do włosów z marki Uber i naprawdę polecam go.
Z 6 cm jak nie lepiej.
Hasło:
Czesc dziewczyny,
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 01:28    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona G³ówna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Curie  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!