|
Curie Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Skd: Denmark
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 02:09 Temat postu: Fidelta, |
|
|
drugi dzien cwiczen na orbitreku...narazie nie jest tak zle, cwicze godzine 1min- bieg, 1min-rower na zmiane, w ten sposob szybciej leci czas, troszke ciezko ale zakwasow nie mam bo wczesniej troche biegalam...zycze wszystkim wytrwalosci!
serwisowych.waw.pl
DZIEKIE MIESO..
Prosze mi odpowiedziec bo zastanawiam sie nad cwiczeniami na orbitreku czy mam ćwiczyc codziennie czy trzy razy w tygodniu?
witam,,, piszesz o tym że ropiało oczko u synka.Przypomniało mi się że u nas było tak samo.Dość długo ropiało i żadne kropelki nie pomagały no i te uciekające oko.Corka dość dobrze sobie radzi i chyba nie zdaje sobie sprawy jak poważną chorobą ma do czynienia.I posyłam ją do szkoły masowej myślę że da sobie radę.córka jest pod kontrolą w przychodni zakażnej przynajmniej raz w roku ma badaną krew i co pół roku wizyta u okulisty.głowa do góry ,wiem że jest ciężko.nie będzie tak żle.pozdrawiam.
witam wszystkich..
Potem za tydzień w piątek zwiększyć do 1/2.
myslicie ze na ta nadrerke mi pomogą te tabletki?/
byłam w tym salonie tez mam nienajlepsze doświadczenia, ale Jean Luois David w Blue City np.
A czy wiecie dziewczynki kiedy wogóle po Bromergonie wraca owulacja ???
A o słodoiku poczytaj, jak reaguje wątroba, gdy mózg odbiera \sygnał\ ze organizm dostaniee cukier, którego nie dostarczasz.
Mimo wszystko w Polsce jeszcze nie ma takich możliwości jakie są w Ameryce.
Pomóżcie mi rozwiązac ten problem.
Ja idę na operacje na początku grudnia a chcialabym być już sprawna w lutym.... sesin.waw.pl Cofnijcie się z 30 lat w stecz i zobacznie jak wyglądał ideał kobiety!!
Pozdrowienia. CILEST na 100% powieksza , bo ja z tego powodu musialam przerwac jego stosowanie , bo juz z natury mam duzy biust Jesli ktos nie wie ile zarabia polozna to niech nie pisze bzdur pozatym jest to swietny zawod i polecam sprintem na rowerku.Więcej mi się nie chce taka fajna piosenka podejrzewam że jest ona troszkę starsza jakby komuś coś pasowało to proszę podawać tytuły a ja będę uwarznie słuchał czekam ma odpowiedzi z góry dziękuję sflaczeje.podhale.pl
GRUNT TO BYC WYTRWALA I CIERPLIWA, a wysilek sie oplaci ;] Czyli biegnąc (jadąc) na orbitreku spaliłaś około 240 kalorii. :// a ten ginekolog to naprawde jakis okropny jest juz nigdy w zyciu do niego nie pojde... zaprowadzamy dzieci na pierwsza komunię, bierzemy sluby w Kosciele, a większość tych działań to tylko pokaz... hej, Ostatecznie wole juz to, niz miec na sumieniu czyjas krzywde. a pozatym codzienne namaczanie włosów woda daja super efekt, wloski sa kręcone i niepuszą sie .
Bo ja dzisiaj zaliczyłam tylko długaśny spacer i 20 min.
Ale co tam przecież bezopieki nie pójdę rodzic.
Arkońskie to też jeszcze niedaleko
Co więcej - to co chcemy zjeść może być nie tylko niskokaloryczne, ale jednocześnie obfitować w składniki “energochłonne” tj.
Wiem że ludzie mają nieraz blizny na całym ciele i że te moje przy ich to nie taka tragedia , ale każdy swój problem uważa za duży.
do Maddie30:
Witajcie dziewczyny!
Strajkuje A tak na powaznie to niezbyt sie czuje...chyba sie przeziebilam, boli mnie gardlo i glowa i ogolnie nic mi sie nie chce.
Pozdrawiam środowo
sfeminizowany.stalowa-wola.pl
Julii pomocy PLEASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najlepsze jest to,że okazało sie ze trzeba zrobic cesarke bo łożysko sie odkleja i golenie było nie potrzebne.
To bylo straszne.
Trudno mi powiedzieć czy jestem głodna czy nie.
Co prawda robiłam to, mając na ręce gumową rękawiczkę (taką białą, standardową ), ale po to, żeby było przyjemniej, guma jest świetna
-Michał (slicniuszek),
i do lozka na noc nic nie dostalam ale o dziwo spalam jak dziecko .
Szkola fryzjerska z prawdziwego zdarzenia ma trwac C O N A J M N I E J 2 lata.
Witajcie.
niezdecydowana75, na kiedy właściwie masz termin? sfabularyzowanie.klodzko.pl Proszę doradźcie mi coś, może to ja jestem za bardzo przewrażliwiona i faceci rzeczywiście tak robią i jest to normalne.
Krój ładny, reszta - jak sie komu podoba. Co do Skupina, to poprostu coraz więcej osób się skarzy. POZDRAWIAM. ...ale wazne ale to juz nie moj problem. serwujac.waw.pl
więc się opłaca, polecam ten gabinet daje adreswww.cosmeticline.com.pl przed wyjazdem radze dobrze się zastanowić...życie stało się trudne i kosztowne o prace bardzo trudno....jestem kelnerką czasami pracowałam po18'20godz od 6 rano do póżna w nocy, czasami spało się tylko 3/4 godz.popoł.ma się 1lub2 godz...na życie prywatne niestarcza już sił i chęci..............pozdrawiam kiedyś myślałam że sprzedają tam rzeczy dobre gatunkowo, niestety.... Pisze o tym zeby dac wam otuchy, sama byłam załamana i czytałam te wasze wypowiedzi. Witajcie! a więc stosuję ją 5 dni z cwiczeniami i mało co jem. oczywiscie chociaz +rower czy basen,same w sobie tabletki jakiekolwiek nawet te najdrozsze daja maly efekt niestety
no coż mo mąz lubi dlugą grę wstepną i pieszczoty oralne , sam stosunek trwa różnie zależy od pozycji , jak jestem na górce to nabieram pędu bo lubię patrzeć jak on stara się powstrzymać wytrysk ,
dzień drugi
Jak nie jesz węglowodanów to organizm bez problemu może sięgać do tkanki tłuszczowej, a tak - węglowodany to blokują, chociaż jak ktoś je mniej, niż wynosi dzienne zapotrzebowanie, to i tak organizm sięgnie po tkankę tłuszczową (mimo węglowodanów) ...
A moze takby zawieszenie broni...?
To tyle odnosnie Panskiej uwagi, ze sama wybralam prof.Jethona.
Zastanawiam sie nad powrotem i zamieszkaniem tam, ale mam wiele watpliwosci.
sfalujesz.olecko.pl
Sporo Marokancow, Albanczycy, Rumunie, niektorzy z innych krajow afrykanskich kradna, napadaja, handluja narkotykami, prostytucja, ze naprawde czasem az strach wyjsc z domu. Bardzo Was proszę o szczerą i dokładną opinię na temat studia fryzjerskiego M&M Mariusz Oleksy Maciej Jarząbek, w Krakowie na ul.Królowej Jadwigi..
Ja mam byc swiadkowa 15 lipca.
Lis już dawno pociska Smoktunowicz
Wybaczam jej tylko dlatego, że jedzie z moją siostrą na tydzień do Włoch Cieszę się nawet że wreszcie wypocznie, bo ciężko pracuje i jak przyjeżdża do Polski to też nie ma czasu na nic, bo chce mi pomóc przy dzieciach.
Witam
hej laski, jak wam idzie z cwiczeniami?
Sa z cienkiej siateczki takze jak otworzy sie okno to nawet ich nie widac.
No dokładnie.
Już nawet nie z powodu tego by słońce nie poparzyło, nie jestem w stanie pokazać blizn. serwisowy.waw.pl Chyba jest już taki temat
a ta rzeczywistosc - na szczescie - bez zgryzot od włożenia - 2-5 minut Ta choroba to kwestia psychiki. Nikt, żaden lekarz nie umiał mi powiedzieć co się ze mną dzieje i nie umiał mi pomóc. Pozdrawiam serwus.waw.pl
Kasieńka nie przejmuj się jakie kto ma tabletki, bo i tak prawdy pewnie nie poznamy, które to oryiginał, które podróby, które są mocne, które słabe. no ale dziewczyny to przeciez nie sa normalne kilogramy jakie zbiera sie przez pare lat tylko pewnie woda i jedzenie ktore Wam zalega w jelitach (a przynajmniej tak sobie tlumacze:]) wiec wydaje mi sie ze pare dni ograniczen i wszystko wroci do normy Ehhh wybór jest duży i nie wiadomo co wybrać... Witam, czytam Was od kilku dni, ja też zajadam się L , dzisiaj trzeci dzień, czy któraś z Was mogłaby mi powiedzieć, czy stosując L mogę pójść na solarium?? tylko ten ktory skutki przynosi ;D Do Chochliczek: Nie ma standaryzacji w tych \lekarstwach\.
Dzięki,Julii.Ten artykuł czytałam.
chyle czoła dla wszystkich kierowców pracujących w żywiec trade
Ja robiłam u dr Bromy usta i szczerze powiem ze wcale nie miałam do niego przekonania, faktycznie widziałam kilka jego prac i to skłoniło mnie do pójścia na konsultacje, moje wrazenia po konsultacji były bardzo pozytywne, on wie co robi, od razu powiedzial czego sie nie da zrobić i co mozna zrobić.Postanowiłam mu zaufac i wyszłam na swoje, nie żałuję.
Dzięki i również pozdrawiam
calym swiecie.
Poszłam na zabieg do CM Krajmed w Warszawie, gdzie wstrzyknięto mi małą igiełką odpowiednią ilość kwasu hialuronowego.
Eric Clapton - Wonderful Tonight
Może coś się rozwinie na obozie....
cholera a ja nie polecam Profesjonalnego Studia Urody na Karmelickiej.Zajmował się mną taki mężczyzna (nie pamiętam imienia),dobrał mi kolor-ale niestety nie wyszedł taki jak powinien (chociaz zapewnial mnie ze swietny) .mam rudawy odcień włosów a chciałam tylko rozjaśnić je.Zapłaciłam kupe kasy (280) i już więcej tam nie pójde.Wybieram się teraz do AK.KK Studio na Garbarska.Oby tam poszlo lepiej
Wycieczkomaniak ja gdzieś tam pamiętam twoje wpisy ale ja zaczęłam pisać a ty chyba uciekłaśJednak miło mi cię poznać
sfaluje.nysa.pl
polecam poza tym pomaga w regulacji cyklu miesiączkowego..jak napisała poprzedniczka
a o mnie nikt zle nie mowi
Wakacje z jednej strony są dobre na chudnęcie - sport, długo jasno, słońce dodaje sił...........
ale w zamian za to zjadłam miseczkę surówki ze świeżych warzyw i malutkiego kęsa kotleta z piersi i wcale się tym nie przejmuje..
Życzę wytrwałości i samozaparcia w stosowaniu
[url=http://34797.dynamicboard.de/new.php?thread=28&forum=5&reply=1&replyid=1205808%2b%255bplm=0%255d%2bget%2bhttp:/34797.dynamicboard.de/new.php?thread=28&forum=5&reply=1&replyid=1205808%2b%255b0,22811,1296%255d%2b-%253e%2b%255bn%255d%2bpost%2bhttp:/34797.dynamicboard.de/new.php?thread=28&forum=5&reply=1&replyid=1205808%2b%255b0,0,34952%255d]?? [/url]
Dziś właśnie zakończyłam swój 3 dzień z A6W i powiem wam że już czuje efekty Co prawda już przed rozpoczęciem treningu z A6W byłam szczupła, ale dopiero dziś czuje swoje mięśnie brzucha !
PS.
być może denerwuje sie zbliżającym sie terminem rozwiązania.
co z tego,ze nie mam zadnych rozstepow po ciazy jak moj brzuch szpeci paskudna ok 3 cm blizna?(przebiega w góre od dziurki po kolczyku).
kasi kowalskiej- Ola
jestem w 10 tygodniu ciazy , ponad dziewiec miesiecy podejrzewano u u mnie infekcje wezlow chlonnych bez szczegolowych badan, krew rozmazem w normie , troche za malo plytek. sfalduje.cieszyn.pl Czytaalam podobna diete i i napisane bylo ze mozna schudnac w tydzen max 6 kg.
Pozdrawiam Jeszcze chcialam dodac, ze ten Kurd, ktory ze mna mieszka wydaje sie przesympatycznym czlowiekiem na pierwszy rzut oka, usmiechniety, wesoly, jak i jego koledzy, tylko upokarza swoja dziewczyne na kazdym kroku i w kazdym szczegole, a najchetniej przed kolegami sadzac, ze ona nie rozumie. ale sie rozpisałam ale rozumiem cie jokoko ze z tesciowa ciezko zyc i z tad twoja chec wyrwania sie z\ macek potwora \ ale pamietaj tesciwa to nie rodzina Są różne kursy, np. Ja bym nie eksperymentowała. seryjny.waw.pl
Но, увы, в середине зимы все замерзло, и места любви больше нет. OPEROWAŁ JĄ KTO INNY, OPLUWA KOGO INNEGO. jak czytam, ze ktos tam chudnie na tym nawet 3 kg tygodniowo to...nie wierze. persil, vizir, ariel i płynu do płukania tkanin lenor, silan Po zabiegu kilka dni męki, nieprzespane noce. buu białe...niegdy nie kupuj białych butów zwłaszcza takich drogich:/ Ten temat to temat głebszy.
pozdrawiam!!!
dla mnie to za malo.
Budynek drzał i nie dziwię się sąsiadom, że szaleli.
upał w lecie, wiatry i deszcze w zimie od 40 paru do 10 st
Rodacy - bede w czasie weekendu i codziennie po pracy
Od rana jest mi słabo.
Tutaj też znajdziesz listę Polakówginekologów w Niemczech:
no nie wiem
Dodam, że mi żaden z tych leków nie pomógł na dłuższą metę, więc nie wiem czym to jest uzależnione. |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sro Kwi 09, 2014 02:09 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|