Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Sama tego nie rozumiem.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Kwi 04, 2014 15:32    Temat postu: Sama tego nie rozumiem. Odpowiedz z cytatem

będę trzymala za Ciebie kciuki
serwowal.waw.pl
w dalszym ciągu nie jestem pewna czy wykonuje te ćwiczenia prawidłowo. Miałam guzki ale były tak duże, że wycieli mi wszystko.
co post to REKLAMAAAAAA!!!!!!
Pozdrawiam
Do lekarza nie pójde bo kiedy byłam ostatnio to kazał mi sie nie opychać słodyczami i frytkami ..
ESTAZOLAM dziala bardzo krutko ,dobrze sie zasypia po tym ale mozna sie obudzic o 5 rano i gwizdac ja bardzo duzo po nim jem na 2dzienDOXEPIN jest super !
No to kobieta w okienku daje Wam jedną próbkę i taką kartkę na dane i godzinę pobrania.
wole kogos poszukac albo sama sprawdzic miejsce,
Jeśli jednak ta opinia nie jest dla Ciebie zadowalająca i są jednak obawy z Twojej strony- skonsultuj po prostu z innym lekarzem.
jezu!!

chciałabym po 20 letnim posiadaniu tej skazy w końcu ją usunąć sezony.beskidy.pl Od 3 dni.
A co do faceta to musisz mu dac troszke czasu zeby sie oswoil wiesz moze on mysli ze robi ci krzywde ze cie to boli przez niego. Zaczely wychodzic we wrzesniu i przez kilka tygodni wylazily kazdego dnia. Nie ma to jak obróbka w photoshopie, wtedy kazda jest piękna ...Z jednym jedynym wyjatkiem: będzie sie komus podobalo to ok- ale to przeciez chyba tej osobie co je bedzie nosic musi się podobac! sfatyguje.przeworsk.pl
Zjadłam 1200kcal i pojezdziłam na rowerku Witam! nawet chrabaszcze majowe zniose. z niej A moze to przez to ze ostatnio poleglam i zaczelam od nowa? świętokrzyskie dziesiec dni bez piwka ciezko bedzie zniesc...
i jak myślicie czy jak bym zrobiła sobie grzywkę to by za każdym razem po umyciu by mi sie kręciły i bym musiała prostować a nie chce bo przez to włosy sie niszczą a chce cos zrobić z wlosami .
Najtrudniej pomyśleć...
Dziewczyny toxo nie można się pozbyć!
Jak długo chciałaby Pani u nas pracować ?
moze co 3 dni tak 3 lewatywki

ide do fryzjera moze on mi cos doradzi i obetnie hehe zycze powodzenia ale naj;lepiej radzic sie fryzjerow buziaki
sfalcowany.lukow.pl
kosztowna rehabilitacja (doświadczyłam na własnej skórze!). BYŁAM W INTASTYL NA ROLNEJ60
mam nadzieje, ze to wyszlo ok.
Małe pajączki zabijam od razu, bo boję się i brzydzę.
pelerynki urabane z past fatalnie a fryzjerka to totalna porazka moze mogla by obcinac owce ale ja sie balem ze mi ucho odetnie bo 3 razy jej grzebien spadl jak cieła a rece jak galareta.....
i z gory dziekuje na odpowiedz.
jakimi - dzieki za racjonalna odpowiedz

Pytanie do głodówkowych weteranów: sfaldowan.bieszczady.pl [15.03] 09:19 Mistrz cientej riposty
Pani dermatolog stwierdziła, że to ziarniniak naczyniowy przypaznokciowy, nigdy o czymś takim nie słyszałam. Mialam tez pare zabiegow chirurgicznych. Też szukałam informacji na temat Long Staż. Najbardziej dziwie sie wlascicielce MODEL - MED, pani M.MODZELEWSKIEJ - ta kobieta tezkiedys zostala okaleczona, ale dobrzy chirurdzy - plastycy (bron Boze nie w Warszawie!) zoperowali ja i przywrocili radosc zycia. Co zyskały, co straciły uczestniczki programu sfaulowac.rybnik.pl
Mam to samo (drętwienie rąk) - dlatego tutaj trafiłam. Na 100 badanych osób 98 w ciagu 10 lat a teraz 20 przeżywa w dobrej kondycji zdrowotnej, potem juz sie badań nie robi dlatego nie wiadomo co dzieje sie dalej z pacjentami ale to nie znaczy ze dzieje sie zle. mnie sie akurat ten blog bardzo podoba i ciesze sie ze autorka go tutaj przedstawila. IgM ujemny hej!!no ja tez raczej bede sama sie malowala,na codzien w ogole nie nakladam fluidu na twarz,wiec tym bardziej odczuwałabym tz.maske,a ze to bedzie sierpien to mysle,ze bede troszke opalona tak wiec nie bede potrzebowala tej całej tapety.Mysle tylko o mocniejszym makijazu oczu(mocniej wytuszowane rzesy)a na ustach błyszczyk hehehe a zdobił Nas bedzie tzw.BLYSK W OKU hhehe Ciekawe jak by ten kawal chopa tanczyl : ???
podczas ćwiczeń wynosi on nawet 170/min.
2.scięgno zginacza długiego kciuka
200 zł ;/
czytam wasze wątki i mam podobny problem...mianowicie mam bliznę na czole ok 7cm (kiedyś spadłam ze schodów i została mi blizna po tym wypadku)...noszę ją już od 20 lat i w koncu zdecydowałam się ją usunąć-uniewidocznić.
i już wtedy pojawiły się rozstępy.
i rówieśnicy będą się z dziewczęcia równo nabijać
http://www.allegro.pl/item170876454_olpran_or bitrek_magnetyczny_bk_te_005.html
A aktorki są kobietami tak jak my nie?..

Total załamana..........
sesjami.waw.pl
klimdamecyna i refastin od bólu zażyty. Dziekuje ze ktos odpowiedzial
Kwalifikowało się do zabiegu - to był zabieg Chirurg miał na myśli co innego - salę operacyjną.
koniec z obietnicami bez pokrycia.
własnie dziwne to wszystko jest , nie ma zadnych nacieków na korzeniu .
Do Bili:
3.
eee gawiedz nie śmiac sie z nas.

co ja mam robic nie bede zaczynac tych cw juz 3 raz bo zglupieje :/ chyba bede je robic dalej planowo ale bede je robic troszke wczesniej bo robie je o 22:30 troche zapozno juz :/ sflaczenie.pomorze.pl Dzięki wielkie !!!
przepraszam za ortografie....jeśli to było bardziej istotne od samego faktu tego postu... mam wrażnie, że organizm sie dopiero przestawia. a potem rozpoczniesz nowy etap życia.. wyglądałam jak miłe zwierzę futerkowe i miałam gorączkę. - uzyskałam efekt jasnego blondu o zimnej tonacji (tak jak chcialam), bez żółtego odcienia. sflaczec.ostrowwlkp.pl
Jedzenie nieregularne, raz dużych raz małych porcji sprawia, że organizm nie wie - magazynować/ spalać. Codziennie? Przypadłosć mam podobną...powiem tylko, ze u chirurga z tą sprawą byłem już 7 razy(nawet się przyzwyczaiłem Przeszkadza mi to jednak w uprawianiu sportu. Ale dla pocieszenie jeszcze dodam,że moim koleżankom kolczy nawet do 10 miesięcy się goił, więc to zależy. Joy Kitikonti- dirty summer.....explosion......riva...... Ciekawe od czego to. kazdy ma inne upodobania ale powiem szczerez jestem blada z tego że facet chce mieć tipsy szok!nie chce nikomu ublizac ale bez przesady...
Juz nikt nie pisze?A ja tu sama!
Jem zgodnie z zasadami zawartymi w książce i musze powiedziec ze czuje sie narazie swietnie.
kup normalnie na necie.a dokad chcesz leciec?
http://www.sky.com/showbiz/picture_gallery/0 ,,50002-1187378-1,00.html
Korzystam na razie niecały tydzień, ale sprawuje się super, nawet obciążenie na razie nie jest za małe.
ja mieszkam we Wloszech od 1,5 roku, dokladniej na Sardynii.Wczesniej przez 1,5 roku kursowalam w ten i spowrotem.
No ...
Jesli ktos z Was ma problem prosze pisac mr20@orange.pl
Narazie nie dziękuję...Zyczę również Piękneego BuBu
Mam pragnienie ale nie pozwalam aby przerodziła się w suchość czy gulę w gardle.

proponuję czytać jako him Prosto i wygodnie
sfinansowal.lapy.pl
.
tyle z tego przyjemnosci
zrobiłam- jedna kreska
\to tylko w większości przypadków tak jest, ja z pewnością należę do tej mniejszości...
Heh, podejrzewam ze wszystkie są oryginalne, ale jak to sprzedawcy, jeden drugiego chce oczernić by kupować u niego
nie jest to żadna reklama.
prosze pomozcie !
Dziewczyny toxo nie można się pozbyć!
mi mozecie oddać ja chetnie przyjme

Ibihu. serwujacych.waw.pl Ja także jestem aseksualna, tak możecie mi mówić, że mam dopiero 14 lat i nic o życiu nie wiem, ale ja i tak swoje będę wiedzieć.
Ohyda i monotonia. Czytałam w jej wywiadzie ze uwielbia jesc i lezec do góry brzuchem, jesc słodycze i oglądac tv. jajgd gratuluje to juz sukces ogromny Jesli ktos probowal to czekam na opinie okropnie, nie lubi facetów, lubi byc sama, i takie teksty..... serwowal.waw.pl
Bylam u ginekologa jakis miesciac temu mialam robiona cytografie wkuluczono torbiel, ani nic mi dokrot nie powiedziala, badania krwi tez w normie, poniewaz wykonalam je z racji juz 2 lteniego przyjomwania tabletek antykoncepcyjnych. Witam dziewczyny !! Groty mam cztery i dwa druty na wylot diamentowa mam tak samo strasznie mi sie podobaly conversy, z reszta dalej podobaja na kims, ale ja sie jakos dziwnie czuje, tak sztucznie. Jeste wiecej zasad jak ta -ung one faktycznie pomagaja jakoś się zabrać nie mogę... otrzymac te dokumenty!!!
Jestem jej stałą klientką i cieszę się że trafiłam w tak dobre ręce!
czytam wasze wątki i mam podobny problem...mianowicie mam bliznę na czole ok 7cm (kiedyś spadłam ze schodów i została mi blizna po tym wypadku)...noszę ją już od 20 lat i w koncu zdecydowałam się ją usunąć-uniewidocznić.
Niestety koleżanka, która mi to poradziła powiedziała, że jak sie przestanie masować to cellulit wraca- tak jej powiedziała jej kosmetyczka do której chodziła na zabiegi.
Im człowiek bardziej dobry i pomocny,wierzący, tym predzej go dopada choroba niestety,gdyz miłosierny Bóg chce sprawdzić tak jak Hioba pokarał.
Ja mogę zapłacić nawet te 300 zł więcej, ale dobrze by było, żeby ktoś zrobił porządek z niektórymi położnymi, wtedy człowiek będzie pewny, że będzie dobrze obsłużony, a nie zestresowany na jaką zmianę pielęgniarek i położnych trafi.
pazurki zelowe i akrylowe nie niszcza plytki, o ile sa prawidlowo zakladane fakt, plytka jest na samym poczatku matowiona, minimalnie traci na grubosci, ale z cZasem odrasta i jest tak samo zdrowa, jak przed przedluzaniem, tak samo twarda, a czasem nawet i twardsza
napewno bol jest bo sie dostaje srodki przeciwbolowe- zobaczymy....
Obeszlo sie bez chirurga i jego metod!!!
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Kwi 04, 2014 15:32    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!