|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 11:23 Temat postu: Zobaczymy. |
|
|
taaaaaaaaa,jeszcze,żeby było ciekawiej i mroczniej..dostałam miskę owoców na urodziny,zjadłam jedną sztukę winogrona,żeby nie było,że gardzę prezentem,a resztę niech szamają inni...to chyba najsmutniejsze urodziny...żartuję,tak serio to dziś na nic nie mam ochoty,na żadne smakołyki.. ogloszenia towarzyskie chciałabym zobaczyc jak wygląda pępek po wyjęciu kolczyka .. ja robie ten trening glownie po to zeby wyrzezbic miesnie.
d&g , Just cavalli,gianfranco ferre czy marc cain...to niestety se pozwolic na nie nie moge (choc moze kiedys ) ,ale nie omieszkam ze sÄ… swietnej jakosci.....
Więc z moich odczuć mogę powiedzieć że nie odrywając stóp intensywnie ćwiczysz mięśnie ud, po oderwaniu, siła rozkłada się bardziej na mięśnie łydek, taki sposób ćwiczenia bardziej przypomina bieg.
Nie ma co liczyć, że fryzjer zrobi cud na głowie w trakcie jak my będziemy siedzieć z zamkniętymi oczami albo czytać gazetę.
witam was...ja rowniez dostalam luteine na recepte i lekarz kazal mi brac przez 10 dni 3xdziennie a jak wystapikrwawienie mam odstawic...przepisal mi luteine bo robilam test po 21 dniach kiedy byla wpadka i wyszedl negatywny czyli w ciazy niby nie jestem a dzis jest 43 dzien cyklu i miesiaczki nie ma:/bardzo sie stresuje no ale slyszalam ze te testy na mocz sa bardzo czule i wykryja nawet 6dniowa ciaze,ja robilam specjalnie po 21 dniach!aha luteine biore juz 2 dzien i narazie miesiaczki nie mam,wiecie moze ile to jeszcze potrwa??pozdrawiam...
ciesze sie Aga,Baloonik rozgrzeszamy ale wiecej nie ma przebacz lato tuz tuz,niech to nas mobilizuje,scisla dieta i juz
pierwszego dnia na pewno nie bede cwiczyc bo wtedy jestem wrakiem a nie czlowiekiem.
i teraz spróbuj takiego naleśniczka...
9.
Życie jest piękne beczałam jak bóbr
Balam sie, ze to swinstwa ktore lekarze mowia mi ze mam brac, zastrzyki, masci na sterydach, ze to jeszcze bardziej mnie pograzy, poza tym mialam wrzody na zoladku i lykanie lekow im nie pomagalo. sex anonse Kapitan dawaj maila
ja tam w każdym razieżyczę jej by wróciła do dawnej sylwetki bo jestem fanką jej urody http://images.google.pl/images?q=alf&hl=pl Manipulowanie toba przez meza to nic odkrywczego, poczucie winy, ze zrobilas wszystko zle tez jest norma. I ten uśmiech. wieczór basen .. sex anonse
nie chodzi o to by dokladnie robic cwiczenia co 24 godz ale o to by nie robic ich np. Coż wiek robi swoje. Pare znajomych osob mamy tez przeszlo na diete low carb + suplementy i czuja sie swietnie. Kłopoty z przełykaniem, ale nieźle mówię. Ale po jakimś czasie jest to tak intensywne że się nic innego nie robi tylko intensywnie myśli na temat jedzenia.Ale tak bardziej o przyzadzaniu wytwornie . Nawet moj facet nazywa mnie Michelin..... Która z was rodziła na Zamenhofa w Białymstoku?
jeśli komuś zależy to potrafi okazać to na wiele sposobów co prawda w prawdzie czyny mówią same za siebie..
no marsia taka ugrzeczniona, cnotliwa kuchareczka.a widzieliscie jakie super ekstar chyba kozaczki miala???
Zamydla ci najpierw w Polsce oczy obietnicami, a kiedy juz bedziesz u nich, rzeczywistosc okaze sie zupelnie inna.
ps.
ja teĹĽ uwaĹĽam ĹĽe ten program jest lipny a mam porĂłwnanie bo oglÄ…dam teĹĽ wersjÄ™ :
Do Thomas_26:
A co wy robicie na poprawÄ™ swojego nastroju....?! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 11:23 Temat postu: |
|
|
|