|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 10:26 Temat postu: no i co? |
|
|
Pozdrawiam sex anonse jak was tak czytam, to powiedzcie mi jak czesto wy uprawiacie ten godzinny a nawet dwugodzinny seks? Czyli jakieś 10 cm różnicy w obwodach.
Zrobiłam jak napisałaś, ale teraz to juz kompletnie jest zapchane!
Boże jak wolno płynie ten czas, kiedy ja będę mogła Wam zdradzić mój duży, mały sekret???
Zostaw mi swojego @ to Ci wysle linki na strony gdzie masz wszystko dokladnie opisane
A.M.
do Almra
Ale mam nadzieję, że znajdzie się kobitka, która zainteresuje ise moim przypadkiem i napise mi tutaj co nieco z góry dzięki
Jakbys miala jakies pytania - po lekturze - to mozesz wpisac sie na linku w mojej stopce.
Taka sytuacja zaczeła powtarzać się co którąś noc , póżniej przeszło na lewą dłoń .
ostatnio przeczytałam,że przyczyną zastoju wagi może być zbyt duża ilość spożywanych węglowodanów.
Plastyka brzucha tez im niepotrzebna!
może na waszym/bądz weselu znajomych grał ktoś godny polecenia??? anonse erotyczne i prysznicomaniaków również, bo wiem, że tacy są :>
wszystko wskazywalo na to ze ktos pomylil badania i ze to stara tokso, ale z uwagi na to ze njei byly do konca jasne wyniki nawet specjalista rozkladal rece i profilaktycznie kazal do konca ciazy brac antybiotyk... DoszĹ‚o do migracji kolczyka nie moĹĽesz zrobić kolczyka w tym samym miejscu ale piercer napewno bedzie wiedzial jak ominąć bliznÄ™ ; BÄ™dÄ™ tu zagladać i proszÄ™ o doping. Na pewno lepiej jest dobrze nawodnic jelita przed glodowka,odmoczyc, latwiej to z nas zejdzie ten syf. Wypierana jest ze swego miejsca watroba, podpierane sa nerki.... adwokat kraków
Mam nadzieję że uda nam się wytrwać i rozprawić z krągłościami -manicure+french-35zł Po 3 miesiacach brania poszlam na kontrole do lekarza.Kiedy weszlam do gabinetu to lekarz pierwsze slowa ktore do mnie skierowal to byly\\\widze, ze Pani juz po operacji\\\ a ja na to, ze nie. Czy łątkowski jest chirurgiem który bierze pod uwagę oczekiwania pacjenta co do kształtu nosa czy też wychodzi z założenia że wie co jest najlepsze? Feeee... Witam Cię serdecznie , Twój lekarz prowadzący wyznaczy Ci termin odbioru wyniku histopatologicznego.
ech cos jednak zle robie
SprawdĹĽcie nas
Wychodzi na to , ze powinnam byc leczona od tego 21 tygodnia ciaĹĽy, tak?
Ja polecam FryzotekÄ™ na Kazimierzu.
Mbrothers - trebles |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 10:26 Temat postu: |
|
|
|