|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:36 Temat postu: z Zeptera mogÄ™ z czystym sumieniem polecić balsam do rÄ…k |
|
|
http://allegro.pl/supermodne-pantofle-na-nadc hodzaca-wiosne-rozm-43-i2994833212.html portal społecznościowy Mam nadzieje, ĹĽe to mi pomoĹĽe. po miescie czy twoich koleĹĽankach....
Wziąć i zakupić wibratorek?
probowalam na radnkach internetowych ale tam faceci sa dziwni- jak przyjdzie co do spotkaia w realu to boja sie ( widocznie udaja kogos innego w wirtualnym swiecie ) .
Z wielkim strachem, stwierdziłam, ze spróbuję polecanego salonu fryzjerskiego w Katowicach (http://www.studioimpuls.com/ ).
Ja kupuje je na allegro, bo u fryzjera jest drogo
Moja mama miała raka piersi i z tego względu mnie zabroniono stosowania takich hormonów.
ja tez jestem ciekawa!!!!
Fryzjerka, która się mną zajmowała (niestety nie zapytałam jak ma na imię ) najpierw przez kilka minut rozmawiała ze mną, przedstawiała swoje sugestie, wskazówki, jak będzie najlepiej itp..
Witam
Ja dziś znów godzinka, wczoraj ćwiczyłam na czczo skoro tak zachwalacie
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdraw iam pa pa!!!!!!!!!!!!!!!!1
Owszem, pic mozna, ale nie np. seks oferty nucccccciaa
- i tak w kółko. Juz zmykam to by bylo na tyle . Tylko strasznie siÄ™ bojÄ™ ze schudnÄ™ (tak jak juz tu pisaĹ‚am). Regine http://lida.daidaihua.webpark.pl/ portal społecznościowy
haem, z Anglikami : ja soba nie daje tak pomiatac jak ty to robisz ale ty uwazasz sie za wspaniala i nieskazitelna tylko TO COS twoj maz przeszkadza ci A może chodzi o którąś inną fazę? Fanka, szczerze mowiac to zaskoczyłas mnie atakiem na moja osobe... pozdrawiam Usunięto Ci tylko mięśniak czy całą macicę? Bole brzucha sa delikatne jakby za 2 dni miala byc @, ale tak jest juz od kilku dni,do tego bole piersi,ale nie takie straszne,wiem ze to naturalne ale.....
6 kg / miesiąc to jest sporo dla organizmu, a ćwiczyć trzeba bo ze skóry robi się flaczek
I zeby nadać im jakąś znośną formę rano po umyciu, porządnym wyprostowaniu/wyciągnięciu na szczotce i piance nawijałam na wielkie wałki rzepowe/ lub modelowałam na okrągłej szczotce.
wsyztkoczułam bol i wogole :/ Pani która mi przebijała pępek mowila ze trudno mi bylos ie przebić bo mam twarda tkankę(nie jestem zbyt puszysta osobki ktore mają tłuszczyku wiecej łatwiej sie przebić podobno) ale jestem zadowolona co do swoejej decyzji
A co za różnica????
potem opadają a co jest na drugi dzień szkoda gadać...śpię nie ruszając się, włosy mam spuszczone za poduszkę, żeby się nie wyprostowały, ale to na nic.
Witam wszystkich
Nie wiem pisałam już czy nie, ale nie spalilam dzisiaj zadnego papierosa, nie mam ochoty wogóle.
i samo świętowanie ale za to składam gorące życzenia Szczęśliwego Nowego Roku, wielu sukcesów i pomyślnej realizacji planów Jeśli chodzi o moje nowe blizny na miejscu dawnych to zdecydowanie wyglądają coraz lepiej, chociaż kolor jeszcze nie taki jak powinien być ale cierpliwie czekam, smaruję i masuję. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 22:36 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |