|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:40 Temat postu: Teraz naleĹĽy wlanÄ… wodÄ… potrzÄ…snąć. |
|
|
Jesli o mnie chodzi to naprawde polecam kuracje keratynowÄ… w salonie Revlon w Warszawie w Reducie. seks ogłoszenia Pozdrawiam
zrobiłam sobie małą plamkęwybielaczem, na ciemnobrązowych spodniach...
A poza tym żadna z nas nie ma patentu na nioeomylność i n a w e t meridia z gazety nie jest nieomylna.
Kazali śpiewać sobie aaa kotki dwa, a jak śpiewałam coś innego to mnie strofowali.
A propos gdzie to tacy nadgorliwcy fotografowie po porodĂłwkach biegaja ?
Nie mogę przecież ciągle \'jechać\' na tym mocnym \Ketanolu\...
Chcę mieć stały udział w wykonywanym na mojej twarzy makijażu.
Czasami sa naprawde silne, poza tym wlasnie dzisiaj zauwazylam taki dziwny sluz...
Niepowtarzalna okazja do zmiany wizerunku całkowicie bezpłatnie.
witam,,, piszesz o tym że ropiało oczko u synka.Przypomniało mi się że u nas było tak samo.Dość długo ropiało i żadne kropelki nie pomagały no i te uciekające oko.Corka dość dobrze sobie radzi i chyba nie zdaje sobie sprawy jak poważną chorobą ma do czynienia.I posyłam ją do szkoły masowej myślę że da sobie radę.córka jest pod kontrolą w przychodni zakażnej przynajmniej raz w roku ma badaną krew i co pół roku wizyta u okulisty.głowa do góry ,wiem że jest ciężko.nie będzie tak żle.pozdrawiam.
bejbe, it's just the way .... sex anonse TeĹĽ mam pewne pytanko zwiÄ…zane ze stepperem...
kosmetyczka z doĹ›wiadczeniem czÄ™sto przenosi do naszego salonu swoje klientki. Siedzialam przy stoli i jak taki maly down^^ usmiechalam sie do nich i w duchu powtarzalam sobie, ze wcale nie mam na nie ochoty. Na zdrowy rozsadek przeciez tam jestranka wiec takie leki sa konieczne. Zgodnie z obietnica donosze, ze juz kamien zdjety i zeby wypiaskowane. dodatku tez idzie . portal społecznościowy
jeżeli chodzi o sympatyczną obsługę i profesjonalizm to tylko i jedynie Studio Kleopatra na Karwińskiej 44, oczyszczam tam twarz już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona, cały cennik i więcej szczegółów masz na stronie http://www.studiokleopatra.pl/ ale to jak narazie najlepszy salon kosmetyczny w jaki byłam czlowiek juz nie mysli co było z czego , pytam sie??? Pracowałam w sklepie po 12 godzi dzień w dzień, w sobotę 6, niedziela wolna. Nie chciały się kręcić i do tej pory nie chcą odzyskać dawnej formy. tez uwazam ze ostanio przytyla.. Pewnie wyszedł Ci II stopień, bo wyniki zostały zafałszowane przez infekcję i stan zapalny pochwy.
Trzymajcie sie dziewczyny chyba jutro ostatni dzien?
http://www.deansplanet.com/nomakeup_charlize_ theron.html
W krótkich słowach.
przed terminem czego oczywiscie nie przeczuwalam.
Na operację żadną nie pójdę Dziadek mówił samo przyszło samo przejdzie a dożył 103 lata. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |