Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Teraz należy wlaną wodą potrząsnąć.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 21:40    Temat postu: Teraz naleĹĽy wlanÄ… wodÄ… potrzÄ…snąć. Odpowiedz z cytatem

Jesli o mnie chodzi to naprawde polecam kuracje keratynowÄ… w salonie Revlon w Warszawie w Reducie. seks ogłoszenia Pozdrawiam
zrobiłam sobie małą plamkęwybielaczem, na ciemnobrązowych spodniach...
A poza tym żadna z nas nie ma patentu na nioeomylność i n a w e t meridia z gazety nie jest nieomylna.
Kazali śpiewać sobie aaa kotki dwa, a jak śpiewałam coś innego to mnie strofowali.
A propos gdzie to tacy nadgorliwcy fotografowie po porodĂłwkach biegaja ?
Nie mogę przecież ciągle \'jechać\' na tym mocnym \Ketanolu\...
Chcę mieć stały udział w wykonywanym na mojej twarzy makijażu.
Czasami sa naprawde silne, poza tym wlasnie dzisiaj zauwazylam taki dziwny sluz...
Niepowtarzalna okazja do zmiany wizerunku całkowicie bezpłatnie.
witam,,, piszesz o tym że ropiało oczko u synka.Przypomniało mi się że u nas było tak samo.Dość długo ropiało i żadne kropelki nie pomagały no i te uciekające oko.Corka dość dobrze sobie radzi i chyba nie zdaje sobie sprawy jak poważną chorobą ma do czynienia.I posyłam ją do szkoły masowej myślę że da sobie radę.córka jest pod kontrolą w przychodni zakażnej przynajmniej raz w roku ma badaną krew i co pół roku wizyta u okulisty.głowa do góry ,wiem że jest ciężko.nie będzie tak żle.pozdrawiam.

bejbe, it's just the way .... sex anonse TeĹĽ mam pewne pytanko zwiÄ…zane ze stepperem...

kosmetyczka z doĹ›wiadczeniem czÄ™sto przenosi do naszego salonu swoje klientki. Siedzialam przy stoli i jak taki maly down^^ usmiechalam sie do nich i w duchu powtarzalam sobie, ze wcale nie mam na nie ochoty. Na zdrowy rozsadek przeciez tam jestranka wiec takie leki sa konieczne. Zgodnie z obietnica donosze, ze juz kamien zdjety i zeby wypiaskowane. dodatku tez idzie . portal społecznościowy
jeżeli chodzi o sympatyczną obsługę i profesjonalizm to tylko i jedynie Studio Kleopatra na Karwińskiej 44, oczyszczam tam twarz już od jakiegoś czasu i jestem bardzo zadowolona, cały cennik i więcej szczegółów masz na stronie http://www.studiokleopatra.pl/ ale to jak narazie najlepszy salon kosmetyczny w jaki byłam czlowiek juz nie mysli co było z czego , pytam sie??? Pracowałam w sklepie po 12 godzi dzień w dzień, w sobotę 6, niedziela wolna. Nie chciały się kręcić i do tej pory nie chcą odzyskać dawnej formy. tez uwazam ze ostanio przytyla.. Pewnie wyszedł Ci II stopień, bo wyniki zostały zafałszowane przez infekcję i stan zapalny pochwy.
Trzymajcie sie dziewczyny chyba jutro ostatni dzien?
http://www.deansplanet.com/nomakeup_charlize_ theron.html
W krótkich słowach.
przed terminem czego oczywiscie nie przeczuwalam.
Na operację żadną nie pójdę Dziadek mówił samo przyszło samo przejdzie a dożył 103 lata.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 21:40    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: