Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ze mną była dziewczyna z opryszczką na ustach i też się

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 18:55    Temat postu: Ze mnÄ… byĹ‚a dziewczyna z opryszczkÄ… na ustach i teĹĽ siÄ™ Odpowiedz z cytatem

FERIA PREFERENCE Farba do WĹ‚osĂłw P01 Metaliczny Srebrny Blond taka Pani z krĂłtkimi wĹ‚osami portal społecznościowy chcÄ™ jednak wrĂłcic do moich blond wĹ‚osĂłw i kilka dni temu pofarbowaĹ‚am wĹ‚osy farbÄ… z joanny jasny brÄ…z. OgĂłlnie jest juĹĽ dość duĹĽy, a wiem ĹĽe jeszcze uroĹ›nie, bo u mnie w rodzinie kobiety sÄ… dość obfite...
dziekuje za wszystkie odpowiedzi, pewnie zabraknie mi odwagi i zostane, mam nadzieje ze po wielu latach nie bede zalowala...
WIec teoretycznie można przedłuzac 1.5 cm czy nawet 10cm o 40cm jeszcze nie slyszałam..
Hehe a ja mam tego typu problemy, ale w odwrotna strone.
Najlepiej by było, gdybyś zapytała swojego lekarza, gdzie jest najlepiej rodzić.
A jak bede miala duzo kasy, to napewno zdecyduje sie na powiekszenie ust.
Wszak dobrze wiemy, ĹĽe to chora osoba.
i co ???jak zwykle siÄ™ odchudzasz???
To wszystko z mojej strony, każdy myśli po swojemu tak naprawdde...

kurcze jestes pewna ? adwokat kraków Pozdrowiam

samasama on jest alkoholikiem wiec miotac sie bedzie ,przystan z niego... Szukam juz dĹ‚ugo i bez rezultatu pozdrawiam. czy ktoĹ› mĂłgĹ‚by mi polecić dobry salon pod kÄ…tem delikatnej trwaĹ‚ej/stylingu? przekroic wzdĹ‚uĹĽ i odciac kolce. adwokat kraków
złamane kilka tipsów, no to jest to robota od nowa wiec nawet 70- 80zł samobojca, w kazdym badz razie cos pewnie jeszcze z tym bedzie. odezwij sie jak bedziesz juz po wizycie i gina x To super,że odbedzie się taki pokaz. Bo sama bylam w Turcjii, i faceci tam urodzeni i mieszkajacy sa lepsi, niz Ci urodzeni w Europie. milego wieczoru zycze
prĂłbuj dziewczyno cos z tym zrobic, szkoda Twojego zycia
POMOZCIE!!!!!
u mnie stwierdzono toksoplazmozę oczną wrodzoną w wieku 6 lat, dziś mam 26 i reemisję przy tym pierwotniaku nie można nigdy być pewnym co zdarzy się w przyszłosci ale nie ma też co panikować , na prawym oku mam sporą bliznę w związku z czym bardzo słabo nim widze właściwie czytam lewym ale to nie był dla mnie problem żeby studiować i pracować - człowiek jest istotą ewolucyjną i ma duże zdolnośći przystosowawcze do przeciwnośći losu Chciałam zapytać czy wśród osób czytających to forum jest jakaś dziewczyna z toxo oczną która urodziła dziecko.
Ja mam współczynniki dodatnie w czuje się dobrze, więc złe samopoczucie mogło wynikać jeszcze z czegoś innego...
ulala lala lala lala
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:55    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: