Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

a niemal wszystkie dostepne, w miare tanie spodnie tego typu

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 18:00    Temat postu: a niemal wszystkie dostepne, w miare tanie spodnie tego typu Odpowiedz z cytatem

ja pompeczki robie i sie zobaczy adwokat kraków 2 lata na mieszkanie to chyba troche malo... Dodam, Ĺźe nie mam zadnych objawĂłw podwyĹźszonej prolaktyny mam regularne miesiączki co 33 dni i nie są skąpe, mam owulacje i nie mam mlekotoku.
JEŚLI NIE CHCECIE DZIECI ZABEZPIECZAJCIE SIE na wszelkie sposoby bo zawalicie sobie zycie tak jak ja
ja dzis kupiłam hennę w kolorze rudy (bardzo podobny do mojego naturalnego).
więc niestety prostownice musiałam odłożyć, a w dodatku mam grzywkę którą no niestety ale musze odrobinę prostować bo jest okropna :/ chciałam zapuścic ją spowrotem ale mam dość wysokie czoło i ogólnie lepiej się czuje z grzywką bo wtedy nie jestem taka ulizana.
a czy moze jedziesz jak ja jako pomoc domowa?
Dam adres www polecam bardzo djstyle.com.pl jest tam adres jak dojechać można sie też umówić telefonicznie 032 7245027 .
Czy mogę go brać?
Wczesniej bedac opiekunka przebywalam wsrod ludzi niestety o nizszym poziomie wyksztalcenia i wogole kultury.

No to czekam na e-maila, tylko pisz na ten adres : portal społecznościowy 3.Choroba reumatyczna

Dzieki wielkie i prosze o odpowiedz Dla mnie to wogĂłle strata czasu i kasy. Skąd weĹşmiesz 15 000 na operację, jak stanik za 150 zł to dla ciebie drogo? Pomóşcie strasznie się martwię. Mam informacje dla tych z was ktĂłre zastanawiały się czy torbiel przeszkadza w ciąży. adwokat kraków
Zamowilam Lide (to chyba to samo albo podobne) i czekam na przesylke. nigdy nie noś obcisłych bluzek! aleczka śmiesznie 3 twoje wpisy Etap III ( 17- 24 tygodnia w trzy spotkania w dwutygodniowych odstępach) Trzymajcie się. I przepisala mi Gynalgin.Nie powiedziala mi nawet, ze po kuracji mam przyjść na kontrole czy cos, kompletnie nic... Gdzieś czytałem, że nawiązujacy kolorem do brzegu morza.
jak się nie ściska worka to nawet nie czuć że coś w ciebie wpływa, jak się ściska to trzeba uważać żeby nie wypadła końcówka od rurki no i jest takie dziwne uczucie parcia, ale tylko momentami, da się to przetrzymać, ale uczucie jest jakby trzeba było do toalety.
Później miałam jeszcze sen, że wcinam kebaba Mam nadzieję, że jakoś wytrwam, bo wasze wpisy mnie ogromnie motywują...
Przeżyjesz szok, już po pierwszych zajęciach, tyle rzeczy tam będzie znajomych.
MAM TEN SAM PROBLEM NIKT NIE WIEDZIŁA CO MI JEST ,BOLAŁ MNIE PRAWY JAJNIK I NERKI I Z TYŁU TAK JAKBY KORZONKI ,ZROBILI MI WYNIKI MOCZU BO CZESTO SIKAŁAM WYSZŁY DOBRE ,ZACZYŁAM CZYTAC NA NECIE ZE TO CHLAMYDIA WIEC ZWYZYWAŁM MOJEGO PARTNERA ZE ZARAZIŁ MNIE TYM SWINSTWEM ,ZROBIŁ TEST JEST ZDROWY ,POSZŁAM ZNOWU DO LEKARZA ,OKAZAŁO SIE ZE MAM SKOLIOZE KTÓRA UCISKA JAJNIK I NERKI
ZnajdĹş zawsze 15 min.
proszę o informacje
I wlaśnie w ostatni wtorek byłam u endo i pewna pani mowiła ze jest 9 lat po wycięciu tarczycy i się leczy do dzisiaj a inny lekarz stwierdził ze niepotrzebnie operowała tarczyce.
Potrzebuję też dokładnej listy nazw bakterii/wirusów/grzybów na które działają składniki Gynalginu.
Wiem ze napewno antybiotyki odpadają ..
chodzi mi dokładnie o NOKIE 6020.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:00    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: