|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:00 Temat postu: a niemal wszystkie dostepne, w miare tanie spodnie tego typu |
|
|
ja pompeczki robie i sie zobaczy adwokat kraków 2 lata na mieszkanie to chyba troche malo... Dodam, Ĺźe nie mam zadnych objawĂłw podwyĹźszonej prolaktyny mam regularne miesiÄ
czki co 33 dni i nie sÄ
skÄ
pe, mam owulacje i nie mam mlekotoku.
JEĹLI NIE CHCECIE DZIECI ZABEZPIECZAJCIE SIE na wszelkie sposoby bo zawalicie sobie zycie tak jak ja
ja dzis kupiĹam hennÄ w kolorze rudy (bardzo podobny do mojego naturalnego).
wiÄc niestety prostownice musiaĹam odĹoĹźyÄ, a w dodatku mam grzywkÄ ktĂłrÄ
no niestety ale musze odrobinÄ prostowaÄ bo jest okropna :/ chciaĹam zapuĹcic jÄ
spowrotem ale mam doĹÄ wysokie czoĹo i ogĂłlnie lepiej siÄ czuje z grzywkÄ
bo wtedy nie jestem taka ulizana.
a czy moze jedziesz jak ja jako pomoc domowa?
Dam adres www polecam bardzo djstyle.com.pl jest tam adres jak dojechaÄ moĹźna sie teĹź umĂłwiÄ telefonicznie 032 7245027 .
Czy mogÄ go braÄ?
Wczesniej bedac opiekunka przebywalam wsrod ludzi niestety o nizszym poziomie wyksztalcenia i wogole kultury.
No to czekam na e-maila, tylko pisz na ten adres : portal społecznościowy 3.Choroba reumatyczna
Dzieki wielkie i prosze o odpowiedz Dla mnie to wogĂłle strata czasu i kasy. SkÄ
d weĹşmiesz 15 000 na operacjÄ, jak stanik za 150 zĹ to dla ciebie drogo? Pomóşcie strasznie siÄ martwiÄ. Mam informacje dla tych z was ktĂłre zastanawiaĹy siÄ czy torbiel przeszkadza w ciÄ
Ĺźy. adwokat kraków
Zamowilam Lide (to chyba to samo albo podobne) i czekam na przesylke. nigdy nie noĹ obcisĹych bluzek! aleczka Ĺmiesznie 3 twoje wpisy Etap III ( 17- 24 tygodnia w trzy spotkania w dwutygodniowych odstÄpach) Trzymajcie siÄ. I przepisala mi Gynalgin.Nie powiedziala mi nawet, ze po kuracji mam przyjĹÄ na kontrole czy cos, kompletnie nic... GdzieĹ czytaĹem, Ĺźe nawiÄ
zujacy kolorem do brzegu morza.
jak siÄ nie Ĺciska worka to nawet nie czuÄ Ĺźe coĹ w ciebie wpĹywa, jak siÄ Ĺciska to trzeba uwaĹźaÄ Ĺźeby nie wypadĹa koĹcĂłwka od rurki no i jest takie dziwne uczucie parcia, ale tylko momentami, da siÄ to przetrzymaÄ, ale uczucie jest jakby trzeba byĹo do toalety.
Później miaĹam jeszcze sen, Ĺźe wcinam kebaba Mam nadziejÄ, Ĺźe jakoĹ wytrwam, bo wasze wpisy mnie ogromnie motywujÄ
...
PrzeĹźyjesz szok, juĹź po pierwszych zajÄciach, tyle rzeczy tam bÄdzie znajomych.
MAM TEN SAM PROBLEM NIKT NIE WIEDZIĹA CO MI JEST ,BOLAĹ MNIE PRAWY JAJNIK I NERKI I Z TYĹU TAK JAKBY KORZONKI ,ZROBILI MI WYNIKI MOCZU BO CZESTO SIKAĹAM WYSZĹY DOBRE ,ZACZYĹAM CZYTAC NA NECIE ZE TO CHLAMYDIA WIEC ZWYZYWAĹM MOJEGO PARTNERA ZE ZARAZIĹ MNIE TYM SWINSTWEM ,ZROBIĹ TEST JEST ZDROWY ,POSZĹAM ZNOWU DO LEKARZA ,OKAZAĹO SIE ZE MAM SKOLIOZE KTĂRA UCISKA JAJNIK I NERKI
ZnajdĹş zawsze 15 min.
proszÄ o informacje
I wlaĹnie w ostatni wtorek byĹam u endo i pewna pani mowiĹa ze jest 9 lat po wyciÄciu tarczycy i siÄ leczy do dzisiaj a inny lekarz stwierdziĹ ze niepotrzebnie operowaĹa tarczyce.
PotrzebujÄ teĹź dokĹadnej listy nazw bakterii/wirusĂłw/grzybĂłw na ktĂłre dziaĹajÄ
skĹadniki Gynalginu.
Wiem ze napewno antybiotyki odpadajÄ
..
chodzi mi dokĹadnie o NOKIE 6020. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 18:00 Temat postu: |
|