|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 17:35 Temat postu: Mam do zaoferowania keratynowe prostowanie wĹosow . |
|
|
WyszyĹskiego, ale ktĂłry numer nie pamietam. ogloszenia towarzyskie Poza tym wyciÄcie to raz dwa dla lekarza a resztÄ
bÄdzie sie martwiĹ pacjent. wczoraj w sklepie z kieckami Ĺlubnymi zauroczyĹ mnie kostiumik niby zwykĹy a jednak Ĺliczny kremowy spĂłdnica do kolanka ale Ĺadnie skrojony i zdobiony chÄtnie bym sama wskoczyĹa ale jakas szczupĹa laska o ciemnej karnacji by lepiej wyglÄ
daĹa ja mam jasna karnacje wiec zlaĹabym sie z kostiumem a i przy 40 rozmiarze stracilaby dziewczÄcy wdziek polecam poszukaj w salonach Ĺlubnych...
hej,
mam pytanie czy byĹa ktĂłraĹ z was w salonie L'oreal w Katowicach ul.
nie dziwe sie ze facet jÄ
zostawiĹ!
Ja lubie chodzic w dzwonach i w sumie tylko mi takie pasujÄ
bo jestem niskiego wzrostu, mam krĂłtkie nogi i Ĺmiesznie wyglÄ
dam w prostych spodniach i jak chcÄ kupiÄ sobie fajne jeansy to chodzÄ tak dĹugo po sklepach, aĹź znajdÄ coĹ dla siebie i wcale nie uwaĹźam Ĺźe sÄ
obciachowe zgadzam siÄ z poprzedniczkÄ
- jeĹli ktoĹ w nich Ĺadnie wyglÄ
da to jest wszystko w jak najlepszym poĹźÄ
dku tylko niestety dzwony wyszĹy juĹź chyba z mody i baaardzo rzadko je moĹźna spotkaÄ w sklepach
hahahaha rzeczywiĹcie z ta koloratka to miaĹ byÄ hipotetyczny przykĹad kelnera w muszce (semej muszce), ale wy oczywiĹcie i tak wiecie swoje i wszystko na serio hmmmmm
witam
bo mam zamiar kupic orbitrek i kurde nie bardzo mam siÄ kogo poradziÄ o parametry
KaĹźdy sam mniej wiÄcej powinien poobserwowaÄ siebie, pobraÄ witamin z grupy B magnezu , wapnia i jeĹli to nie pomoĹźe porobiÄ wszystkie badania seks oferty ChoÄ nie jestem wizaĹźystkÄ
potrafiÄ robiÄ Ĺliczny makijaĹź, malowalam teĹź do Ĺlubu koleĹźankÄ.
http://www.facebook.com/pages/Pazurki-s Ä
-sexy/270356103038213 Naiwnosc. Balonik przeciez pisalam bardzo wyraznie ze to jest wariacja Atkinsa W diecie Atkinsa i dietach pokrewnych siedze od jakis 4 lat przeczytalam mase ksiazek od poradnikow jak schudnac w tydzien do opaslych ksiazek o biochemii SkÄ
d na poczÄ
tek wziÄ
ĹÄ towar i ile siÄ narzuca marĹźy? SERIA NAZYWA SIÄ : sex anonse
1. Tatlim ... wlasnie jestem po rozmowie z trenerem - n amiesnie dolne brzucha polecil mi dodatkowo jesczze jedno cwiczenie. JeĹli jednak ta opinia nie jest dla Ciebie zadowalajÄ
ca i sÄ
jednak obawy z Twojej strony- skonsultuj po prostu z innym lekarzem. Ja wam powiem jak to jest z tym kanaĹowym. poprzednio tez miĹam taki napad a później odeszĹa mi ochota JednakĹźe mĂłj post nie miaĹ na celu obrazy kogokolwiek, leczy wyraĹźenia opinii na temat Ĺwiadczonej mi usĹugi.
SpociĹam siÄ okrutnie, a wypiĹam ledwo póŠbutelki czyli ok 250 ml.
I decyzja do miejsca zostaĹa juĹź podjÄta?
A i przed zabiegiem trzeba zapuszczac wĹosy 6 tygodni, lub dĹuzej jak kto woli.
PrzecieĹź nikt nie robi afery Moim zdaniem to normalne, ze kaĹźda z nas chce dobrze wyglÄ
daÄ latem, kiedy jednak pokazuje siÄ nieco wiÄcej ciaĹa Nie przekonuje mnie polubienie swoich niedoskonaĹoĹciami, bo moim zdaniem dopĂłki moĹźna je poprawiÄ to trzeba to robiÄ, jestem perfekcjonistkÄ
i lubiÄ dobrze wyglÄ
daÄ.
Hehe,mam czas na nudzenie sie?
przyziebiĹam sie i miaĹam zapalenie przydatkĂłw do tego stopnia ze wszystko bardzo bolaĹo :dóŠbrzucha i jajniki nawet odbyt.
ale jak juz zaznaczylam nie wszyscy sa tacy!!!I nie trzeba wszystkim przypisywac win,jakich popelniaja winni!!!
wyznaczasz kto pije, tracisz kolejkÄ, pijesz ty i osoba ktĂłrÄ
wyznaczysz, zakrÄÄ ruletkÄ
, lub wykonaj zadanie z karty.
ja- no w kopercie !.
Jak masz jakis problem to polecamwww.samsienierozumiem.it ( it to srot od IDIOTA ) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 17:35 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |