Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Mam do zaoferowania keratynowe prostowanie włosow .

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 17:35    Temat postu: Mam do zaoferowania keratynowe prostowanie włosow . Odpowiedz z cytatem

Wyszyńskiego, ale który numer nie pamietam. ogloszenia towarzyskie Poza tym wycięcie to raz dwa dla lekarza a resztą będzie sie martwił pacjent. wczoraj w sklepie z kieckami ślubnymi zauroczył mnie kostiumik niby zwykły a jednak śliczny kremowy spódnica do kolanka ale ładnie skrojony i zdobiony chętnie bym sama wskoczyła ale jakas szczupła laska o ciemnej karnacji by lepiej wyglądała ja mam jasna karnacje wiec zlałabym sie z kostiumem a i przy 40 rozmiarze stracilaby dziewczęcy wdziek polecam poszukaj w salonach ślubnych...
hej,
mam pytanie czy była któraś z was w salonie L'oreal w Katowicach ul.
nie dziwe sie ze facet ją zostawił!
Ja lubie chodzic w dzwonach i w sumie tylko mi takie pasują bo jestem niskiego wzrostu, mam krótkie nogi i śmiesznie wyglądam w prostych spodniach i jak chcę kupić sobie fajne jeansy to chodzę tak długo po sklepach, aż znajdę coś dla siebie i wcale nie uważam że są obciachowe zgadzam się z poprzedniczką - jeśli ktoś w nich ładnie wygląda to jest wszystko w jak najlepszym pożądku tylko niestety dzwony wyszły już chyba z mody i baaardzo rzadko je można spotkać w sklepach
hahahaha rzeczywiście z ta koloratka to miał być hipotetyczny przykład kelnera w muszce (semej muszce), ale wy oczywiście i tak wiecie swoje i wszystko na serio hmmmmm
witam
bo mam zamiar kupic orbitrek i kurde nie bardzo mam się kogo poradzić o parametry

Każdy sam mniej więcej powinien poobserwować siebie, pobrać witamin z grupy B magnezu , wapnia i jeśli to nie pomoże porobić wszystkie badania seks oferty Choć nie jestem wizażystką potrafię robić śliczny makijaż, malowalam też do ślubu koleżankę.

http://www.facebook.com/pages/Pazurki-s ą-sexy/270356103038213 Naiwnosc. Balonik przeciez pisalam bardzo wyraznie ze to jest wariacja Atkinsa W diecie Atkinsa i dietach pokrewnych siedze od jakis 4 lat przeczytalam mase ksiazek od poradnikow jak schudnac w tydzien do opaslych ksiazek o biochemii Skąd na początek wziąść towar i ile się narzuca marży? SERIA NAZYWA SIĘ : sex anonse
1. Tatlim ... wlasnie jestem po rozmowie z trenerem - n amiesnie dolne brzucha polecil mi dodatkowo jesczze jedno cwiczenie. Jeśli jednak ta opinia nie jest dla Ciebie zadowalająca i są jednak obawy z Twojej strony- skonsultuj po prostu z innym lekarzem. Ja wam powiem jak to jest z tym kanałowym. poprzednio tez miłam taki napad a później odeszła mi ochota Jednakże mój post nie miał na celu obrazy kogokolwiek, leczy wyrażenia opinii na temat świadczonej mi usługi.
Spociłam się okrutnie, a wypiłam ledwo pół butelki czyli ok 250 ml.
I decyzja do miejsca została już podjęta?
A i przed zabiegiem trzeba zapuszczac włosy 6 tygodni, lub dłuzej jak kto woli.
Przecież nikt nie robi afery Moim zdaniem to normalne, ze każda z nas chce dobrze wyglądać latem, kiedy jednak pokazuje się nieco więcej ciała Nie przekonuje mnie polubienie swoich niedoskonałościami, bo moim zdaniem dopóki można je poprawić to trzeba to robić, jestem perfekcjonistką i lubię dobrze wyglądać.
Hehe,mam czas na nudzenie sie?
przyziebiłam sie i miałam zapalenie przydatków do tego stopnia ze wszystko bardzo bolało :dół brzucha i jajniki nawet odbyt.
ale jak juz zaznaczylam nie wszyscy sa tacy!!!I nie trzeba wszystkim przypisywac win,jakich popelniaja winni!!!
wyznaczasz kto pije, tracisz kolejkę, pijesz ty i osoba którą wyznaczysz, zakręć ruletką, lub wykonaj zadanie z karty.
ja- no w kopercie !.
Jak masz jakis problem to polecamwww.samsienierozumiem.it ( it to srot od IDIOTA )
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 17:35    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: