|
Curie Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Skd: Denmark
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 14:30 Temat postu: Nie trzeba z dokładnością do cm opryskiwać. |
|
|
Jesli masz jakiekolwiek wątpliwosci, nie przyjezdzaj... anonse erotyczne Podpytała jaką zazwyczaj szminką się maluję. np.
19)DJ Pavo - Hardstyle Is My Style!
Witam Was,
Już na drugi dzień ząb bolał mnie tak jak nigdy, przeżyłam chyba tylko dzieki najmocniejszym lekom przeciwbólowym, których w dodatkubrałam 2x wiecej niz napisane.
Ja pisze z Turynu, czy jest latwo?
jestem fanką takiego oczyszczania.
Awokado też ma dużo węgli, zresztą smażone grzyby też.
http://imdb.com/gallery/granitz/4862/JessicaA lb_Cohen_8880293_400.jpg.html?path=pgallery&path_key=Alba ,%20Jessica&seq=24
oki dzieki
Witam wszystkich ponownie.Zaglądnęłam tu,ponieważ chcę pocieszyć wszystkie przyszłe mamusie,że toksoplazmoza to jeszcze nie wyrok dla dzidziusia.Ja urodziłam 16 czerwca zdrową i dużą dziewczynkę,chociaż od połowy ciąży brałam Rowamycyne.Toksoplazmoza była u mnie dodatnia i wyglądało na świeże zarażenie.Do końca ciąży bałam się o swoje maleństwo,płakałam i nie spałam po nocach.Oczywiście czarne myśli nie odstępowały mnie na krok,niemalże widziałam swoje dziecko jak jest niedorozwinięte itd.A teraz jestem szczęśliwą mamą drugiej dziewczynki.Jeżdżę na badania kontrolne do poradni,ale tylko po to żeby sprawdzić czy spadają przeciwciała,które otrzymała ode mnie.Wynik na tokso miała ujemny.Nie zaraziła się ode mnie.Kiedy to usłyszałam ze szczęścia ryczałam w szpitalu.Dziś ma 3 miesiące,jest bardzo pogodnym dzieckiem i niezwykle silną kobietką,ciągnie się już do siedzenia,gaworzy iśmieje się do wszystkich.Kochane kobietki,nie bójcie się brać Rovamycyny w ciąży,może to właśnie ona uratowała moje dziecko.Życzę wam wszystkim samych dobrych wiadomości,zdrówka i niegasnącej nadziei,że wszystko będzie dobrze.Trzymajcie się cieplutko.
http://www.body-lab.com.pl/
Dj Matys - orgasm ogloszenia towarzyskie A wlasnie na jedno sie wybieram /?????
jestem workiem miesa, cyckow, posladkow, dziur .....................................Woda Mineralna............................... U mnie 22 dc, do czwartku czekamy... nie wiem czy to ok czy nie, zobacze ja kbedzie teraz. przerosłe, czyli wypukłe i pofałdowane. ogloszenia towarzyskie
minął miesiąc poszlam do fryzjera jak zrobila mi probe pasemek wyszly rudo-żółte zakryla je i kazala czekac az wlosy odrosną.... przeczytalam duzo postow i wiem ze nie jestem sama z moim skutkami ubocznymi (martwie sie tylko czy to sie nie odbije pozniej na moim zdrowiu? WITAM , MAM DO SPRZEDANIA KETTLERA VERSO 307 , SPRZET ZAKUPIONY W PAZDZIERNIKY 2008,SKRECONY I ....STOI NIESTETY, UZYTKOWANY DO 10 RAZY MAX, CENA 1000 Zł DO NEGOCJACJI TEK KONTAKTOWY 601616516 Noszę stanik 75 E lub F(zależy od fasonu) ale już niedługo będę musiała chyba zainwestować w kilka nowych cyckonoszów w rozmiarze G. 216 § 2 K.k.) anacel -----> Sądzę że lekarz nie mając jasności co do wieku infekcji słusznie zastosował kurację antybiotykiem. KIEDY PRZERWAŁAM ICH BRANIE TO PIERSI ZMALAŁY ALE NIEZNACZNIE I NIGDY NIE POWRÓCIŁY DO PIERWOTNEGO ROZMIARU!
Amarolka
Prosze o pomoc!!!
od niedawna prowadze tez bloga na ktory zapraszam
Po 3 tygodniach odpowiem na swoje pytania...
prawie bezchmurnie
a ja nieeee, skąd, przyszłam tak jak się umawialiśmy, było zaplanowane.... |
|
Powrt do gry |
|
 |
Reklama
|
Wysany: Sob Mar 22, 2014 14:30 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|