|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:05 Temat postu: a mam 15 lat. |
|
|
A ja jestem poirytowana, obie panie byly naprawde ladne, a przynajmniej w normie. ogloszenia towarzyskie Nosiłabym, gdyby nie to, że:
Znudziły mi się i czas na zmiany.
- w dobrze dobranym staniku, nawet zwykłym, możesz swobodnie podbiec do autobusu czy zbiec ze schodów i piersi zostają praktycznie nieruchome
Jak na domowe warunki, dla takich zwykłych, niewyczynowych ćwiczeń - jest OK.
odpowiedzi na nurtujace pytania...
i też bym chciała to zrobić ,ale nie jestem jeszcze pełnoletnie,a rodziców nie chcę prosić
Napewno warto jak zoaczysz efekty ,a myślę,że jeśli jesteś szczupła to dużo nie stracisz na wadze.Najwiecej spada w pierwszych dniach a potem z dnia na dzień coraz mniej.
Ja tez nie znosze ten Marysi rzygać się chce, a ten jej chłopak.... sex anonse A myślałam, że całkowicie przestanę jeść.
Dokładnie... Moim marzeniem też jest zostaniem fryzjerem teraz idę do technikum fryzjerskiego a potem na kurs za jakieś 10 000 zł. nie dosc ze ogromna, bo pol kilowa (dalam za nia 24zl.) to wlosy byly po niej gladkie jak jedwab i swietnie sie rozczesywaly wiec mysle, ze reszta tych profesjonalnych produktow rowniez bedzie dobra (w koncu uzywaja ich fryzjerzy...sama widzialam ). jesli masz w irlandii kogos bliskiego to niech ci kupi karte startowa w ktorejs z sieci irlandzkich i jak ja zarejestrujesz na stronce internetowej to masz 300smsow miesiecznie za darmo, na 100% z Vodafone i Meteor. liczebniczka, niestety to nie ten kawalek, w tamtym kobieta tez cos mowi, niestety nie pamietam juz co bo moze tym tropem doszlabym do tego co to za utwor, no ale bede szukac dalej seks ofertyv
Oby tak dalej. bo byłam umówiona na obejrzenie szwu operacyj..Nie powiem ze było Leprze efekty daje swiecenie 3xdziennie po 10min niz 1 raz przez 30min. Jakiej pracy chcialabys sie tutaj podjac? http://www.tekstowo.pl/piosenka ,emerson__lake___palmer,c_est_la_vie.html odzywiac sie w sposob daleki od tego co prpponuje Adkins. u mnie jakies 4 dni temu troszke spuchło, prawie nie widać odczuwam tylko przy dotknieciu.
[url=http://www.merikmc.com/index.php?threads/odradzam.50112/]ODRADZAM
Przedłużałam u niej włosy ponad 3 lata
Na kaĹĽde wesele,sylwestra,komunie,chrzciny,18stki jestem malowana przez kosmetyczki.
Będę pisała na bieżąco Pozdrawiam.
a co to w ogole za pytanie??...kazda ma inna barwe glosu inna skale,wiec chyba drobnym nieporozumieniem jest pytanie ktora lepiej spiewa??kazda na swoj sposob obie maja ladne glosy.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 11:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |