|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 09:14 Temat postu: I czy trzeba teĹĽ wczeĹ›niej wyleczyć wszystkie zÄ™by ? |
|
|
Cze..nie ma sie czym denerwowac..idz na luzie, tak jak na spotkanie z kolezanka tylko zachowaj powage a pytaniami sie nei przejmuj..zawsze pytaja o wyksztalcenie, doswiadczenia zawodowe z poprzedniej pracy no i dlaczego Ty mialabys byc przyjeta na to stanowisko a nie ktos inny??? ogloszenia towarzyskie lub z czym
Bardzo przystępny salon o fachowej obsłudze.
i co mam z tego powodu płakać?
A mieli zaczynać od 2014r.
Kobusa, więc lepsi od niego nie są, Kobus jest czasem marudny, nieprzyjemny, ale to wybitny specjalista, operował mnie jakieś 17 razy...
cultur club-do you really want to hurt me
Tylko małe pytanko, czy mogę pić zieloną i czerwoną herbatę, czy tylko samą wodę - bo są różne zdania na ten temat
Ja mam kolczyk od tygodnia i musze przyznać że mam kilka komplikacji, np.
CILEST... anonse erotyczne Poleccie mi dobrego specjaliste.
Najzdrowiej jest siÄ™ kochać normalnie, a nie wyczynowo. Ja jej na to, ze zboczony to byĹ‚bym wtedy, gdy z poĹĽÄ…dania dobieraĹ‚bym siÄ™ do naszej cĂłrki.Dzieci byĹ‚y swiatkami, jak chyĹ‚kiem opuszczaĹ‚em maĹ‚ĹĽeĹ„ska sypialniÄ™ Ĺ›gigany rozeĹşlonym gĹ‚osem ĹĽony: Produkt pod nazÄ… „Lida Daidaihua kapsuĹ‚ki” zawiera w swym skĹ‚adzie ekstrakt z pomaraĹ„czy gorzkiej, ekstrakt z fuling, ekstrakt ze skĂłrek niedojrzaĹ‚ych owocĂłw mandarynki. A ja mysle,ze nie to co modne, tylko to co dobre dla naszej figury N a razie na spokojnie. adwokat kraków
Czyli wniosek nasowa sie sam - byle do kuzwa w końcu nadejdzie ten dzień.... Napoje (str. Tak jak pisalam jestem w Bolonii, studiuje i za jakies pol roku obrona. ja jesli jem rybki to mam tylko dwa ulubione gatunki ( przynajmniej na razie) :losos i troc Wg lekarzy, w jelicie grubym 50-cio letni człowiek może nosić 5 – 12 kg złogów (kamienie kałowe, śluzy itp.), których organizm nigdy samoistnie nie wydali. Mysle ze najlepszym i najbardziej wiarygodnym zrodlem bedzie po prostu zadzwonienie do firmy ktora ubezpiecza meza i zadanie tego wlasnie pytania.
A co do tego jak by wygladaly usta Limy u kazdej z nas to własnie chciałam sprawdzic, wyciełam jej usta, pomniejszylam tak zeby pasowały do mojej twarzy ale szkopul tkwi w tym, ze nie wiem jak teraz wkleic te inne usta na swoje Wie ktoras moze i pomoze?
a co tutaj taka cisza,czyĹĽby juz wszystkie laleczki na wywczasach?
Tak więc napisałam do pana dr Sozańskiego i napisał, że cena za wizytę wynosi 100zł z cytologią a recepty są bezpłątne.
Czasem może klepnę ale to było kiedyś!
Dla wszystkich po wielkim
zalezy..dla mnie nie.
jestem tu dosc dlugo ale nie czuje sie jak u siebie, i chyba jeszcze troche czasu minie zanim sie przyzwyczaje do wloskiego stylu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 09:14 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |