Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

To jest do zrobienia.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 05:08    Temat postu: To jest do zrobienia. Odpowiedz z cytatem

A jesli chodzi o Twojego lekarza to zmien go jak najszybciej bo to jakis sredniowieczny konował anonse erotyczne Na początek zacznij lepiej od krokietów. pozdrawiam
I zazdroszczÄ… ;-P.
hmmm.....ale masz na mysli blizny po wlozeniu tej masy wiorowej o ktorej pisalas?
czekaj tyle ile twoje cialo wymaga zeby spalic nadmierny tluszcz - albo zeby przyspieszyc ten proces po prostu przejdz na glodowke.
U mnie dalej wszystko ok i dalej się odchudzam Jeszcze deczko i to co zeżarłam w czasie świąt zniknie
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index 2.html
Buka ja mysle ze powinnas sporowac tego sposobu...
Masakra.

jak Tobie idzie Eurydyke ? adwokat kraków JoluĹ›-to prawda, ze Lima jest sliczna, mi tez sie bardzo podoba ale nie popadaj na jej punkcie w jakas obsesje co do powiekszania ust to mozna zmienic ich objetosc roznymi metodami ale chyba nie sam ksztalt...

www.dlaurody.pl Nie przesledzilam calego watku,ale zwrocilam uwage na posty TreFila; KROK 1 a, no i oczywiście jestem na antybiotyku, dostałam też lek o nazwie EXACYL który jest dobry na krwawienia. Na razie widzę, że mam wzdęty brzuch, od przepony w dół, może to przez ćwiczenia a może nie Obżerać się nie obżeram, bo ja w ogóle nie jestem smakoszem jedzenia, jem bo muszę , za to jem praktycznie wszystko, prócz fast foodów, lodów, słonych i słodkich przekąsek bo mnie mdli na sam widok, za to jem gorzką czekoladę i raz na tydzień ciasto, alkoholu nie piję, moim ulubionym napojem jest herbata i kakao, jestem fanką bananów i jabłek . sex anonse
czy mozna w czasie głodówki używać pasty zwykłej z fluorem, ale nie mietowej lecz ziołowe? Dobrej nocy! Biore je na reke i jakos jeszcze zaden mnie nie ukasil. No popatrz...nie stosowałaś nigdy tabletek antykoncepcyjnych a pomimo tego miałas guza tarczycy...dziwne...piszesz,ze sprawa dziedziczna...nie znasz historii chorobyani mojej animojej rodziny i nie wiesz jak było u mnie a starasz sie od pierwszego wpisu skierowanego w moją strone mnie zdyskredytować... Na dzien dzisiejszy nie moge jeszcze powiedzieć o efektach bo jestem 3 dni po operacji tak wiec jestem opuchnieta ale co mnie bardzo zdziwiło nie było takiego bólu jakiego sie spodziewałam. moja droga - otoz nie kazda dobrze radze zmien ZNAJOME dinah, masz racje z tą czernią, nie pomyslałam ze będzie gorąco
W razie pytan peosze na forum
158cm wzrostu
Dziewczynyz Londynu!!!
zafarbuj na kolor o odcien ciemnejszy od naturalengo(zeby pokryc blond, bo sie bedzie z blondu splukiwal) a potem na odrostach rob juz pasemka w kolorze jak najbardzij podobnym do naturalengo
Nie można jeść chleba
Nic nie pomoglo zygam sobie do dzis dnia i choc wiem ze jestem chora to sama siebie oklamuje ze mi przejdzie tak jak katar.Ehh sily juz niemam zeby o tym mowic.
To ja do niej :
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 05:08    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: