|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 05:08 Temat postu: To jest do zrobienia. |
|
|
A jesli chodzi o Twojego lekarza to zmien go jak najszybciej bo to jakis sredniowieczny konował anonse erotyczne Na początek zacznij lepiej od krokietów. pozdrawiam
I zazdroszczÄ… ;-P.
hmmm.....ale masz na mysli blizny po wlozeniu tej masy wiorowej o ktorej pisalas?
czekaj tyle ile twoje cialo wymaga zeby spalic nadmierny tluszcz - albo zeby przyspieszyc ten proces po prostu przejdz na glodowke.
U mnie dalej wszystko ok i dalej się odchudzam Jeszcze deczko i to co zeżarłam w czasie świąt zniknie
http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index 2.html
Buka ja mysle ze powinnas sporowac tego sposobu...
Masakra.
jak Tobie idzie Eurydyke ? adwokat kraków JoluĹ›-to prawda, ze Lima jest sliczna, mi tez sie bardzo podoba ale nie popadaj na jej punkcie w jakas obsesje co do powiekszania ust to mozna zmienic ich objetosc roznymi metodami ale chyba nie sam ksztalt...
www.dlaurody.pl Nie przesledzilam calego watku,ale zwrocilam uwage na posty TreFila; KROK 1 a, no i oczywiście jestem na antybiotyku, dostałam też lek o nazwie EXACYL który jest dobry na krwawienia. Na razie widzę, że mam wzdęty brzuch, od przepony w dół, może to przez ćwiczenia a może nie Obżerać się nie obżeram, bo ja w ogóle nie jestem smakoszem jedzenia, jem bo muszę , za to jem praktycznie wszystko, prócz fast foodów, lodów, słonych i słodkich przekąsek bo mnie mdli na sam widok, za to jem gorzką czekoladę i raz na tydzień ciasto, alkoholu nie piję, moim ulubionym napojem jest herbata i kakao, jestem fanką bananów i jabłek . sex anonse
czy mozna w czasie głodówki używać pasty zwykłej z fluorem, ale nie mietowej lecz ziołowe? Dobrej nocy! Biore je na reke i jakos jeszcze zaden mnie nie ukasil. No popatrz...nie stosowałaś nigdy tabletek antykoncepcyjnych a pomimo tego miałas guza tarczycy...dziwne...piszesz,ze sprawa dziedziczna...nie znasz historii chorobyani mojej animojej rodziny i nie wiesz jak było u mnie a starasz sie od pierwszego wpisu skierowanego w moją strone mnie zdyskredytować... Na dzien dzisiejszy nie moge jeszcze powiedzieć o efektach bo jestem 3 dni po operacji tak wiec jestem opuchnieta ale co mnie bardzo zdziwiło nie było takiego bólu jakiego sie spodziewałam. moja droga - otoz nie kazda dobrze radze zmien ZNAJOME dinah, masz racje z tą czernią, nie pomyslałam ze będzie gorąco
W razie pytan peosze na forum
158cm wzrostu
Dziewczynyz Londynu!!!
zafarbuj na kolor o odcien ciemnejszy od naturalengo(zeby pokryc blond, bo sie bedzie z blondu splukiwal) a potem na odrostach rob juz pasemka w kolorze jak najbardzij podobnym do naturalengo
Nie można jeść chleba
Nic nie pomoglo zygam sobie do dzis dnia i choc wiem ze jestem chora to sama siebie oklamuje ze mi przejdzie tak jak katar.Ehh sily juz niemam zeby o tym mowic.
To ja do niej : |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2014 05:08 Temat postu: |
|
|
|
|