Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Nienawidziłam siebie za to, Ĺźe nie mogę się \\\pozbieraÄ

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Sob Mar 22, 2014 02:28    Temat postu: Nienawidziłam siebie za to, Ĺźe nie mogę się \\\pozbieraÄ Odpowiedz z cytatem

Bed Head, Cat Walk, S-factor (ale te tylko w Londynie widzialam w Poslce chyba nie sprowadzaja ..) sex anonse mam problem z bliznami od 11 lat , z tego powadu sa tez komplaksu i pytania radzace sie w glowei dlaczego ja hmm nigdy sie tego z znas niedowie.
Alby/ - przecież taką Pani chciała tylko tyle usłyszałam.
A to cytat ze strony Ich Troje
Podam Ci przykladowy jadlospis,ale na kilka dni przed glodowka najlepiej jesc tylko owoce i warzywa ,bez zadnych dodatkow.
mam doła buuuuuuuuuuu
Kwaśniewska 56kg
Bo u nas chyba tak właśnie będzie, przynajmniej teraz tak to wygląda.

no i te kóleczka pompowane-podobno bardzo wygodne ogloszenia towarzyskie Przykładowy link do takiego \mocniejszego\ modelu orbitreka:

wysłałam coś jeszcze, bo nie jestem pewna, czy dotarło za pierwszym razem. best bra ja mam 76 pod biustem, jak się uprzeć i ścisnąc mocniej to 73, w biuście 86-88 w zalezności od fazy cyklu, noszę pokutujące 75b i w sumie zależy jak leży- od modelu. dodam tylko że tez mialam ziarniaka i to dzikie mieso strasznie krwawilo ono robi sie z podrazniania rany paznokciem natychmiast musicie udac sie do specjalisty z tym bo potem ma sie 2 problemy a nie jeden lecznie ziarniaka jest problemowe i dlugie na poczatkujace dzikie mieso pomogl mi pigmentum castellini tak jak juz pisalam, musicie odgrodzic rane od paznokcia ale to zrobi wam fachowiec dobra kosmetyczka lub dermatolog dzis rano bylo 300g mniej. do wszystkich PRZED zabiegiem: seks oferty
Powiedzmy wprost: Życie w pojedynkę nie jest takie złe, ale fajnie mieć jednak paru ludzi przy sobie.... masakra...... Polecam wszytskim katowiczankom i nie tylko Bardzo prosze o informacje od osob młodych ktore miały take operacje jak wyłuszczenie mieśniaków, czy zdażało sie, że rownież usuwane były macice? I w ten oto sposób zyskał kolejną stałą pacjentkę .
Gorniak zbrzydla cholernie na gembie po 30 jak wiekszosc Polek.
witam
najgorsze sa puste skrzynki
Nie dajcie sie nabrać to oszustka!!!!
Oddałam się w ręce Łukasza.
tu pisałam
Czytam co pisze - ona bardzo madra jest.
Mam jeszcze jedno pytanie czy wypadają wam włosy przy kompieli??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Sob Mar 22, 2014 02:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: