|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:56 Temat postu: witam dziewczyny! |
|
|
ogolnie mimo ze nie mieszkamy i nie jestesmy ze soba juz szmat czasu to widujemy sie prawie codziennie, bo maz czesto przyjezdza do dzieci adwokat kraków chcialabym sobie zrobic niedlugo 2 tygodniowa glodowke,ale musze sie do tego przygotowac....a krokiety jakos sie w te przygotowania nie komponuja po kilku tygodniach dalej chodzilam z tymi odrostami baldzi sie wkorzalam jak podziwialam piekne zadbane wlosy moich kolezanek to ja taka glupia farbowalam wlosy na czarno!!
Ale odnośnie topiku, to też chcialam zauważyc, ze Monroe miała podobno wycinane żebra.
M:
tak na budowie....
ale czytałam ostatnio o tym, ze inni stosują lekarstwa które rozluźniaja i pomagają zasypiać,.
Bylam u ginekologa jakis miesciac temu mialam robiona cytografie wkuluczono torbiel, ani nic mi dokrot nie powiedziala, badania krwi tez w normie, poniewaz wykonalam je z racji juz 2 lteniego przyjomwania tabletek antykoncepcyjnych.
Oni się wychowywali w innych czasach, ja przed inicjacją dużo czytałem w internecie, oglądałem TV i wiem ,że kobiecie potrzeba czegoś wiecej niż tylko kontakt fizyczny.
mój e-mail: anonse erotyczne 220 zł
Zycze powodzenia i duuuuuzo szcescia. A teraz siedzę w pokoju obok i czekam, aż mąż wróci... Sądze że obie maja inne typy urody i kazda na swój sposób jest piękna !!!!!!!! Nie wyjasniles czemu tak twierdzisz Muszę znów zgłosić się do fachowca bo pojawiły się problemy. ogloszenia towarzyskie
To bardzo dobry zarobek! Chudnę równomiernie, 1kg/tydzień. Polecam wszytskim katowiczankom i nie tylko Ja zakladam ze Atkins wiedzial co pisze. tel. Dla Panow, ktorzy za szybko dochodza, proponuje przyswojenie wiedzy odnosnie pozycji milosnych. silnie owłosiony.
Fajny jest malutki, choc widzilam go tylko na zdjeciu.
mam zamiar kupić orbitreka, chcę zejść z rozmiaru 46 do 40, no , może nawet do 38.Znalazłam w Auchan taki fajny-magnetyczny-za niecałe 7 stów.Trochę zaczęłam już ćwiczyć z kasetą i hantlami ale apetyt to ja mam , niestety.
Obecnie jestem w 32 tygodniu ciąży, dostalam skierowanie na zrobienie wynikow IgG PIERWSZY WYNIK ZOSTAL ZROBIONY 22.09 i wyszedł przeciwciała w kl.
hej dziewczyny,
on na to, patrzac sie to na mnie to na zdjecie z usmiechem
Jesli ktos chce zostac ajentem niech najlepiej zapyta w swoim miescie innych ajentow prowadzacych sklepy, wiekszosc ajentow jakich poznalem przez te 6 lat to uczciwi i niebojacy sie pracy ludzie.
ale wy chyba spicie skoro nie piszecie tylko tak ja przynudzam
Podoba mi siÄ™ imiÄ™ Nikola
Takze ja juz odliczam dni do swojego wylotu Ciekawe wogole jak ja tam bede miec z dostepem do neta bo jak kiepsko to nie wiem jak to przezyje hihih
nikt wiecej sie nie wypowie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 22:56 Temat postu: |
|
|
|
|