|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 20:40 Temat postu: I jeszcze jedno biore teĹĽ tabletki anty. |
|
|
http://www.allegro.pl/item167403335_super_pro mocja_orbitrek_magnetyczny_ol_92321.html portal społecznościowy Po prostu mnie nie dopilnowali, nie mierzyli tÄ™tna dziecka i udusiĹ‚ siÄ™ pÄ™powinÄ….
a jakby ktos mial zakwasy to polecam rozciagnac miesnie po cwiczeniach, naprawde dziala, ja tak zawsze robie i nie moge narzekac.
Nie ma prostszego i bardziej skutecznego środka oczyszczającego człowieka od wewnętrznych brudów niż lewatywa.
jak bylam mala plakalam na takim filmie \'\'podazaj w stronÄ™ swiatla\'\' opartym na faktach
U tej samej pani stomatolog zaplacilam 280zl !!
wielkię dzięki PatrykZG :] jak coś to wal do mnie o pomoc
dzieki wielkie za szybka odpowiedz
czy mozna w czasie głodówki używać pasty zwykłej z fluorem, ale nie mietowej lecz ziołowe?
ja farbuje włosy od 2lat farbowałam na ciemny brąz na czarno nawet kolor trwały po miesiącu mycia schodził bo myje je codziennie od roku farbuje wyłącznie farbą casting za każdym razem wybierając jaśniejszy odcień dziś mam kolor średni brąz a dąże do koloru toffi z pasemkami blond ale z tym już napewno pujde do fryzjera może coś wymyśli
Czy jak już się troszke wypłukają po myciu za jakiś czas to da się je jeszcze przefarbowac na jakiś odcień brązu czy ratunkiem jest jedynie dekoloryzacja lub czekanie aż odrosną.
Na koniec wręczyła mi 2 tubeczki - testerki z kremikami specjalnie dla mnie, a także specjalną karteczkę z zestawem kosmetyków Ireny Eris specjalnie dla mojej cery.
kolezanka sprawdzala i ja tez adwokat kraków MuszÄ™ je wrzucić.
szczotka pasta kubek ciepła woda Ja siedzialam ze slownikiem i komputerem codziennie. Tylko klamra. Widzę że teraz szykuje się seria testów. Będe zdawac relacje jak to u mnie przebiega. anonse erotyczne
zajrzyjcie do netu, a najlepiej zamówcie katalog (potem będa Wam już wysyłać aktualne katalogi). Oszustko... Nie kwestionuje zalet lewatywy tylko to, ze widzicie w niej same zalety i wypieracie sie wad. Boje się okrutnie wyniku jakąs schizmę załapałam a fuj Maksymilian u Ibisza( z pierwszego małżeństwa) Widzialam, ze niektore z Was szukaja pracy na polnocy. Po co operacyjnie jak mozesz to zrobic nieinwazyjnie u dr Zdzitowieckiego..
bo może być zespół cieśni nadgarstka
Akademia Urody Tomasza Pietrzaka!
dobrze ze chociaz nazywasz rzeczy po imieniu oszustwo to oszustwo - rok spokojnie mozna przezyc z oszczednosci -jesli sie takowe poczynilo - a jak ktos jest taki zaradny ze mysli o rozmnazaniu nie majac pieniedzy - no coz....kazdy sobie rzepke skrobie, mnie tam to ani grzeje ani ziebi
zastanawia mnie treaz czy jakies panny sie wogĂłle w to bawia przeciez to oblesne na maksa!
moze znacie dobrego szpeca od tokso na slasku??
jesli bedziesz typem ofiary, ludzie nei dadza ci zyc, wejda ci na glowe, beda sie nasmiewac i szydzic, bo zawsze latwiej zlamac slabszego, gdy bedziesz miala pancerz w postaci pewnosci siebie - nikt ci nie podskoczy, bedziesz darzona szacunkiem.
Podejrzewam,że już dawno odeszłabym od niego,tylko boje sie,sytuacji w której ktos zarzuci mi że to moja wina, ja sie nie sprawdziłam,że slub sie bierze na dobre i na złe,itp.
pozdrawiam
Kupuje to co uwazam. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 20:40 Temat postu: |
|
|
|