|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 19:56 Temat postu: Powodzenia wam zycze w walce z ta okropna choroba. |
|
|
ĐаикаŃŃŃ ĐžŃ ŃНоС, пОвŃĐžŃŃĐť adwokat kraków No i kilka dni temu jakos tak sie super zlozylo ze w koncu obejrzeli sobie moje cv i referencje i kazali mi przyjezdzac do roboty
teraz jest tylko nic nie warta zalosna anorektyczka
Ja teĹź szukam kursĂłw na fryzjera w PĹocku i powiem Ĺźe siÄ poddajÄ, pomocy
Buona Pasqua anche a Te Julii.Ciao
bylam 2 tyg temu u gina nie mam torbieli cyst.biore nospe rozkurczowo, jaka moze byc tego przyczyna.proszÄ o odpowiedzi.
Tutaj sÄ
poradniki dla osĂłb ktĂłre przechodzÄ
przez rozwĂłd.
Za miesiÄ
c udajÄ siÄ na wesele.
Julii, wiesz jak to jest jak sie nie ma pracy to sie ja chce miec, a jak sie juz ja ma to....gdybym mogla nie pracowac to dlugo bym sie nie zastanawiala:]
Witajcie!!
Opuchniecia twarzy i oczu.
Hmm... seks oferty To przykre.
Pije w duzych ilosciach zielona herbate moze musze ja odstawic? Ze powiem jej ze mam dobre oceny pomagam jej co dziennie i za to na urodziny powinna mi pozwolic na tego kolczyka bo bardzo na niego pracowalam Tez zastanawiam sie nad tym zabiegiem, ale przyznam, ze boje sie troche, czy mi to dziadostwo twarzy nie zniszczy. Jestem juĹź psychicznie nastawiona! DaĹabym sobie gĹowÄ uciÄ
Ä Ĺźe rĂłwnie brzydkie, upokarzajÄ
ce zdjÄcia moĹźna by zrobiÄ tobie w sytuacjach gdy siÄ tego najmniej spodziewasz. anonse erotyczne
A co do Twojego pytania, odpowiem tak: Znam dziewczynÄ, ktĂłra byĹa w podobnej sytuacji. hey, wczoraj nie mialam mozliwosci a od dzisiaj juz chcialam rozpoczac systematyczny trening tylko ze link dzisiaj nie dziala. sÄ
moze w polsce jakies sklepy gdzie kupic mozna ubrania sygnowane przez J.Lo? jestem zdrowy, nie mam Ĺźadnych chorĂłb genetycznych etc. Ona sluzy tylko w przypadku zatwardzenia, wlewajac gruszka mocno sie naciska i wtedy powstaje glupie uczucie, i cie pewnie popedzi.
Czekalam dlugo cierpliwie, az do tamtego momentu......!!
tez na poczatku porozumiewalam sie po angielsku, z moim chlopakiem szlo calkiem dobrze, ale ze znajomymi bylo ciezko!
Mam nadzieje ,ze u Ciebie rowniez znikna bole w kolanach tak jak u mnie -narazie bezpowrotnie.Najlepiej by bylo gdybys dotrwala do 10 dni .Pierwszy przelom kwasiczy trwa do 6-10 dnia glodowki,drugi do 23-25 dnia,ale o tak dlugiej tu nie piszemy
NaprawdÄ jest skuteczny i nie czujÄ siÄ po nim rano jakaĹ zblazowana.OczywiĹcie faza po zaĹźyciu tabletki est poniekÄ
d komiczna,bo i trudno dojĹÄ o wĹasnych siĹach do Ĺóşka (tak po 30min),opowiada siÄ róşne dziwne rzeczy(jak po dragach) i co gorsza film siÄ urywa.Ale lek dziaĹa Z reguĹy biorÄ póŠtabletki.
nie wiem tylko czy ryzykowaÄ kupujÄ
c go przez internet ..
No to super,poszczescilo ci sie.
Po dwĂłch tygodniach poszĹam na kontrolÄ i nie byĹo Ĺźadnej poprawy, pani dermatolog daĹa mi adres do chirurga.
Kto sobie chce to pojdzie do latkowskiego a kto nie to nie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 19:56 Temat postu: |
|
|
|
|