Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ALe dziękuję za pierwszą poradę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:45    Temat postu: ALe dziÄ™kujÄ™ za pierwszÄ… poradÄ™ Odpowiedz z cytatem

Kochane, popiszcie do hoteli, jako back-office, to fajna praca w koncu, zawsze cos i no zawsze pieniazki, znalazlam wczoraj pare fajnyc stronek z ofertami pracy, jak chcecie to napisze. portal społecznościowy Pytajniku !
- dekoloryzacja po całości
----DODA pomimo negatywnych komentarzy na jej temat zrobiłaby show i zwiekszyła by oglądalność,Tez ja lubie ;d
tel.
ja już to pisałam wyżej:
jest najlepszy

Czuję się super i tak sobie pomyslałam że mogłabym jeszcze kilka dni, przygotowanie już mam i trochę mi się spodobało. seks oferty ?????????????????????

gdyby ktos mogl mi poradzic co mam robic dalej albo jakis antybiotyk albo masc ktora sie wyleczyl byl bym z gory wdzieczny pozdrawiam! Nazywa siÄ™ GraĹĽyna Grochowska. Premia oczywiĹ›cie uznaniowa. To mĂłwisz, ĹĽe na tÄ… opiniÄ™ czekaĹ‚aĹ› 2 miesiÄ…ce? Dlaczego tyjemy? seks ogłoszenia
Z natury ( tak mówią mam śliczny kolor włosów ciemny blond z naturalnymi pasemkami zrobionymi przez słońce). o jejku hehehe .. Ja mam kolczyk niecałe dwa tygodnie..... jest nastepny problem poniewaz w mojej nowej pracy w Pl bede zarabiala 5 tysiecy ale musze przynajmniej przepracowac dwa-trzy lata co mam zrobic nie jestem z kamienia pierwszy raz w zyciu kogos kocham zycie est do d**y Dziewczyny nawet nie wiecie jak mi humor poprawilyscie.... Nigdy nie dojdzie do tego, że wszyscy postawią się przeciwko górze. czy efektem bulimii może być też ciągłe odkaszliwanie?
organizmu, kwasy tluszczowe uwalniaja sie z komorek tluszczowych (wszedzie po troszku), wedruja do krwi, przerabiane sa na glukoze i inne substabcje i z krwi wedruja do pracujacych miesni.
i jeszcze raz wspolnie dziewczyny oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ktos napisal ze o polakach mowi sie zagranica zle!No tak ale to slazacy nam taka opinie wyrobili
http://www.deansplanet.com/nomakeup_catherine _zeta_jones.html
Ostatnio miałam tak duży stres w pracy że moje problemy się nasiliły, szczególnie nerwowość i napady lękowe.
Wzięłam 5 tych tabletek zaaplikowałam - mi też to ciężko idzie (czasem proszę chłopaka hehe) no i dostałam okresu a powinnam mieć 5 lipca.
Na tej diecie zapasy glikogenu w organizmie sie szybko wyczerpuja a jak wiadomo glikogen bardzo silnie wiaze wode w organizmie.
I dziwi mnie to, ĹĽe tak wiele dziewczyn ma problem z aplikacjÄ….
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:45    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: