Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Aha..

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:30    Temat postu: Aha.. Odpowiedz z cytatem

Czyli kalorie nie zawsze ogloszenia towarzyskie Wydziela sie jej przez to duzo, i jak cukier spadnie to ....
taka z jabłczyńsk
tylko ta samotność i podstawowa znajomość języka mnie przeraża.
zresztÄ… spora grupa ludzi posiada juĹĽ w swojej ofercie sms, meile, czy inne tego typu oficjalne formy Ĺ‚amania prawa w grupie ĹĽywiec...
brawo dla Pani o nicku Dokładnie
W początkowych dniach ciązy zachorowałam na toksoplazmozę, w skutek której na badaniu USG w 22tyg.ciązy,okazało się że chodzę ok.5 tyg.
Sok, jaki się później wydziela w niewielkiej ilości, ma słaby odczyn kwaśny.
Polecenie picia dużej ilości wody też otrzymałam i stosuję się do niego, aż mam dość wody...
Myślałam też o takim ekspanderze, który się wszczepia pod skórę, on ją rozciąga i wycina się bliznę i zszywa skórę, miałabym wtedy jedną długą, ale równą i świeżą bliznę, czyli zdatną do leczenia.
Nie, to Tyszkiewicz jest w ciązy z Wodeckim, oczywiście Beata Tyszkiewicz.
Więcej info na maile

Czy ktoĹ› teĹĽ miaĹ‚ lub ma robione to tÄ… metodÄ…? portal społecznościowy PotrzebujÄ™ namiaru na paniÄ… MadziÄ™, ktĂłra do niedawna pracowaĹ‚a w Trendach przy rondzie MĹ‚yĹ„skim.

PrzeszĹ‚am gorszÄ… operacje niĹĽ operacja tarczycy i zĹ‚a sie nie ulenknÄ™. Do prawdziwej kobiety: Powodzenia!!!!!! wystarczyĹ‚o ze juĹĽ nie trzymam Ĺ‚okcia( a szczegĂłlnie nie opieram odcinka pomiÄ™dzy Ĺ‚okciem a nadgarstkiem o kant biurka) podczas pracy przy komputerze, a jak juĹĽ muszÄ™ to staram siÄ™ podkĹ‚adać coĹ› miÄ™kkiego by nie byĹ‚o uciski. beznadzieja..tak jak taniec lubie ogladac tak jurorzy mie wkurzajÄ… seks ogłoszenia
Ponieważ wtedy jeszcze nie było USG dopochwowego, a lekarze chyba jeszcze mniej wiedzieli niż teraz, byłam diagnozowana dosłownie na wszystko od wyrostka począwszy, poprzez kamicę nerkową, na nerwicy kończąc. soki czy te z kartonow? Wszystko wskazuje ze moja L jest oryginalna ale po prostu na mnie nie działa. Podstawą sukcesu aplikacji jest DOGODNA pozycja - dla każdej z nas inna. Po zażyciu chwilowo zakręciło mi się tylko powinna się cieszyć że ja stać na tzwn. Natomiast jezeli chodzi o Olę to podziwiam ją za odwagę,że wystapiła w tymn programie.
Powiem, wpierw mnie strasznie pociagala mysl by zobaczyc Jego z innym - udalo sie;
Hej dziewczyny !
Pozdrawiam wszystkie panie
jednak potem jak poszłam drugi raz to juz jej nie było i trafiłam na panią Beatę.
Może kiedyś byli tam dobrzy specjaliści, ale obecnie 3lekarzy odeszło ze szpitala i przyjmuja w przychodni, dodam, że są to ci moim zdaniem lepsi.
Czy ktoras z was poddala sie tej laseroterapii??ile to kosztuje?
byłam w kiss paris i sama nie wiem
I tak dzien w dzien od jakis 2 tyg taki zar.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 18:30    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: