|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 17:50 Temat postu: witam ja wam moge polecic salon fryzjersko kosmetyczny w ska |
|
|
Czy ja mam schizy już jakies? ogloszenia towarzyskie Manta_ma, a ty masz rowerek na taśme czy magnetyczny?
php?admin=1&sid=19c3de89bd76546c4e223b5f0f86e017
PrzekÄ…ska:
Ja wyjezdzam tez w przyszlym tygodniu, raczej w sobote raniutko.
Ta strona zarobi dla Ciebie 15,000 zł!
Teraz nie mam możliwości skonsultowania tego z innym lekarzem, ponieważ jestem za granicą, ale jak wrócę to na pewno się poradzę innego lekarza.
bĂłl jest jak przy okresie, a czasami gratis jakby skurcze czuje
Witajcie kędziorki
Wczoraj jeszcze zakupilam biala herbatke i zrobilam test nitka na nieswiezy oddech oczywiscie pozytalam o piaskowaniu i kieszonce dziaslowej i o zgrozo dowiedzialam sie ze zle czyscilam przestrzenie miedzyzebowe a w przypadku zapalenia dziasel to jest szczegolnie istotne
Po tej jednak klotni zauwazylam ze zrobil sie jakis chlodny w stosunku do mnie.
Neemi mojemu małemu wszystkie zeby do tej pory wychodziły symetrycznie tzn parami, tylko jeden nadal nie wyszedł jest to dolna lewa dwójka.
Teraz jestem gĹ‚odna ale zapycham siÄ™ wodÄ… SpadĹ‚o kolejne 0,5 kg Dziewczyny damy radÄ™!!! portal społecznościowy mam nadziejÄ™ ĹĽe schudnÄ™!
ej, w tym rejestrze sa osoby na dietach skutecznych a nie popularnych I fryzurka mi siÄ™ podoba, takĹĽe polecam gorÄ…co. nie chodzi mi o tzw rozwod koscielny... margatka, uwazaj na siebie kochana. Powiem tak, przed glodowkami i w kilku pierwszych dniach lewatywa codziennie, pozniej robie juz jedna na 2-4 dni. seks oferty
w Gdańsku płaci się 6 tys., jak zaśpiewali 7-8 tys., to ich wyśmialiśmy. Zachęciłam się opiniami znalezionymi w Internecie, wprawdzie większość osób chwali przede wszystkim przedłużanie rzęs, ale ja potrzebowałam znaleźć solidne miejsce na mezoterapię dłoni. Anabelka,jak na razie nic nie robię, bo nie mam czasu. właczyłam jedno i drugie do diety. a co do twojego koloru to moja siostra do naturalnego koloru wróciła szamponetkami nie farbami! N Macie rację!
gg 66150703
Pomyśleć, że mogłam iśc teraz tędy z moim lubym .
U mnie jest wszystko ok
Zobaczymy co będzie dalej, teraz sobie leże i dbam o siebie.
Dziś zjadłam na I śniadanie jajecznicę z 2 jajek na maśle i pomidora
flisek@o2.pl
Było to w styczniu br.
P.S.Nie ma czegoś takiego jak słodkie środowisko. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 17:50 Temat postu: |
|