|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:08 Temat postu: reszte zostawiĹam w rÄkach p.Mateusza. |
|
|
Pisze tego posta rĂłwnieĹź dlatego Ĺźe sam odczuwam lekkie odrÄtwienie w lewej dĹoni. anonse erotyczne Najgorsze, Ĺźe zapĹaciĹam juĹź za pierwszy semestr studiĂłw podyplomowych z wyceny... MiaĹ ktoĹ tak?
Baloniku
wrĂłciĹam do dr.
a skoro juz tak debilnei gadamy to ile masz lat?
upupu
Trzymam kciuki za nas wszystkie dziewczyny.
sama to przeĹźyĹam i teĹź jak wiÄkszoĹÄ BARDZO SIÄ BAĹAM narkozy, operacji, Ĺźe blizna bÄdzie widoczna, Ĺźe mogÄ
mi uszkodziÄ struny gĹosowe itd... portal społecznościowy GĹowa mnie juĹź boli a ja nie potrafiÄ siÄ zdecydowaÄ jak to prawdziwa kobieta ;P
olala----> dlaczego Bromergon TYLKO NA NOC !!?? No wĹaĹnie to dziwna sprawa,lekarz ktĂłry nie zleca badaĹ,a dopiero jak mu sie zasugieruje to szanowny zleca badania, prosze o odpowiedz Czy woda ma byc niegaz. a lewatywy jakie robisz? adwokat kraków
OkazaĹo siÄ, Ĺźe pod wpĹywem DHA i EPA, obu kwasĂłw z grupy omega-3, komĂłrki rakowe przestaĹy siÄ namnaĹźaÄ, podczas gdy kwas omega-6 nie miaĹ Ĺźadnego wpĹywu na rozwĂłj nowotworu. Nie chciaĹabym ĹźebyĹ zraniĹa samÄ
siebie. fajnie, Ĺźe w ogĂłle otrzymaĹaĹ inf mniej wiÄcej kiedy. ChciaĹabym siÄ dowiedzieÄ czy przyczynÄ
moĹźe byÄ podwyĹźszona prolaktyna mimo,Ĺźe mam owulacje?? co do Twojego pytania to musisz poprostu stary Ĺźel spiĹowaÄ najnlepiej pilniczkiem o gradacji 80/80 jest on jak dla mnie najlepszy bo najszybciej moĹźna siÄ pozbyÄ Ĺźelu z paznokcia. Hej, miaĹam robione fotoodmĹadzanie aparatem z technologiÄ
elos, moje znajome mi go poleciĹy i nie ĹźaĹujÄ, Ĺźe siÄ zdecydowaĹam bo jestem teraz zadowolona z efektĂłw. specjalnych roznic w zachowaniu i stopni \ruchliwosci\ ale w tuszy
wczoraj zakupiĹam rower ..
po 2 tygodniach poszĹam do jej firmowej koleĹźanki na przeglÄ
d - a ta na dzieĹ dobry naliczyĹa mi kilka zÄbĂłw do borowania, oczywiĹcie natychmiast, bo akurat ma wolne i za pieniÄ
Ĺźki 65 zĹ + 25 zĹ znieczulenie;
Gadanie o krzyzowcach i wojnach religijnych moga brzmiec w uszach EuropejczykĂłw jak niedorzeczne fantasmagorie, jednak w swiecie islamu pamiec o tym jest bardzo zywa
moze i jestem,ale takie jest zycie
ma kolczyk w pÄpku?!
majÄ
problem z cienkimi, krĂłtkimi wĹosami.
sie boje... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:08 Temat postu: |