Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

reszte zostawiłam w rękach p.Mateusza.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 17:08    Temat postu: reszte zostawiłam w rękach p.Mateusza. Odpowiedz z cytatem

Pisze tego posta również dlatego że sam odczuwam lekkie odrętwienie w lewej dłoni. anonse erotyczne Najgorsze, że zapłaciłam już za pierwszy semestr studiów podyplomowych z wyceny... Miał ktoś tak?
Baloniku
wróciłam do dr.
a skoro juz tak debilnei gadamy to ile masz lat?
upupu
Trzymam kciuki za nas wszystkie dziewczyny.

sama to przeĹźyłam i teĹź jak większość BARDZO SIĘ BAŁAM narkozy, operacji, Ĺźe blizna będzie widoczna, Ĺźe mogą mi uszkodzić struny głosowe itd... portal społecznościowy Głowa mnie juĹź boli a ja nie potrafię się zdecydować jak to prawdziwa kobieta ;P

olala----> dlaczego Bromergon TYLKO NA NOC !!?? No właśnie to dziwna sprawa,lekarz ktĂłry nie zleca badań,a dopiero jak mu sie zasugieruje to szanowny zleca badania, prosze o odpowiedz Czy woda ma byc niegaz. a lewatywy jakie robisz? adwokat kraków
Okazało się, że pod wpływem DHA i EPA, obu kwasów z grupy omega-3, komórki rakowe przestały się namnażać, podczas gdy kwas omega-6 nie miał żadnego wpływu na rozwój nowotworu. Nie chciałabym żebyś zraniła samą siebie. fajnie, że w ogóle otrzymałaś inf mniej więcej kiedy. Chciałabym się dowiedzieć czy przyczyną może być podwyższona prolaktyna mimo,że mam owulacje?? co do Twojego pytania to musisz poprostu stary żel spiłować najnlepiej pilniczkiem o gradacji 80/80 jest on jak dla mnie najlepszy bo najszybciej można się pozbyć żelu z paznokcia. Hej, miałam robione fotoodmładzanie aparatem z technologią elos, moje znajome mi go poleciły i nie żałuję, że się zdecydowałam bo jestem teraz zadowolona z efektów. specjalnych roznic w zachowaniu i stopni \ruchliwosci\ ale w tuszy
wczoraj zakupiłam rower ..
po 2 tygodniach poszłam do jej firmowej koleżanki na przegląd - a ta na dzień dobry naliczyła mi kilka zębów do borowania, oczywiście natychmiast, bo akurat ma wolne i za pieniążki 65 zł + 25 zł znieczulenie;
Gadanie o krzyzowcach i wojnach religijnych moga brzmiec w uszach EuropejczykĂłw jak niedorzeczne fantasmagorie, jednak w swiecie islamu pamiec o tym jest bardzo zywa
moze i jestem,ale takie jest zycie
ma kolczyk w pępku?!
mają problem z cienkimi, krótkimi włosami.
sie boje...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 17:08    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: