|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:42 Temat postu: cock robin-just around the corner |
|
|
Na zdrĂłwko byĹam na przejaĹźdzce rowerowej. sex anonse twoje zycie byloby takie piekne i cudne gdyby nie maz alkoholik
Owszem jest ciezko z praca ale ja znam osoby co maja jednak prace zgodna z kwalifikacjami.
Szyjesz koszule dla KsiÄĹźy, hmmm czyĹźby ta praca zaczÄĹa siÄ od zauroczenia??????
Pozdrawiam
Ja niestety koĹczÄ na siedemnastym dniu ÄwiczeĹ.
Boze to takie trudne.
Przede wszystkim byli doinformowani na temat mozliwosci i warunkow zatrudniamia Polakow i nie potraktowali mnie jak uchodzca z jakiejs afrykanskiej wioski.
2) Brien ( czyt. ogloszenia towarzyskie i moze tez tabletki antykoncepcyjne ktĂłre przez 12 lat braĹam ;-( ....CiÄ
gle czegoĹ nie jem ;-( ziemniakĂłw przez 2 lata moze zjadĹam z 1,5 kg , chleba moze z 2 bochenki.
Klaudia! ostatnia blizna po opercaji serca, ma ok 10 cm + 3 blizny po drenach, stosujÄ od 1,5 miesiÄ
ca contractubex, nie wiem czy pomoĹźe mam nadziejÄ,Ĺźe tak znam wszelkie problemy z farbowaniem wĹosĂłw, sama farbuje im wiele razy hhehe moge tylko dawac rady..sama troszke tez miaĹam problemĂłw dlatego jestem na tej stronce i pomagam jesli umiem, a widze w tobie tak desperacje jak u mnie we wrzesniu... Sonia Dokladnie tak jest jak napisalas,bez lewatyw jest po pierwsze trudniej przeprowadzic glodowke,a po drugie ..... ogloszenia towarzyskie
Wytapia tĹuszczyk i dobre na krÄgosĹup. Droga tasinka, polakiem nie jestem, ale dlugo mieszkalem w PL, respektuje ten kraj i swoje mieszkancy, teraz niestety nie mieszkam w PL ale czesto przyjezdzam, dlatego moje polskie pasanie troche juz do tylu. Kto dal mu prawo rzadzenia sie na wlasnych warunkach,dlaczego Katolicy nie przestrzegaja sakramentow? Witam, wracam ponownie do tematu pt Africa, mianowicie szukam piosenki z lat 92-95r, byĹa kiedyĹ na takiej serii skĹadanek kasetowych o nazwie BIT nr .. itd . a gdyby chociaz by;y jedrne to co u nnego ale sa gorsze niz u starej baby naprawde ;( przeczytaĹam topic i dostaĹam ataku mojej arachnofobii. Njbardziej podobaja mi sie jak wysusze je na suszarce wtedy jest i tak duzo i utrzymuja sie dlugo.
CZY KTOS ZNA DOBRY GABINET W WAWIE??
Groszek?
What the fu** sobie pomyĹlaĹam?!?!?!
witam zjadaczki LiDa!
Tyszkiewicz faktycznie jest hrabiankÄ
, pochodzi z jednego z najbardziej znanych szlacheckich rodĂłw w Polsce, obok Zamoyskich, Potockich, ZaĹuskich...
ONE ĹAÄ FAJNE I MIĹE!
Radze poprosic kogos nawet na Londynku - do dokooptowania sie do juz wynajetego domu, pokoju. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:42 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |