Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

cock robin-just around the corner

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 16:42    Temat postu: cock robin-just around the corner Odpowiedz z cytatem

Na zdrówko byłam na przejażdzce rowerowej. sex anonse twoje zycie byloby takie piekne i cudne gdyby nie maz alkoholik
Owszem jest ciezko z praca ale ja znam osoby co maja jednak prace zgodna z kwalifikacjami.
Szyjesz koszule dla Księży, hmmm czyżby ta praca zaczęła się od zauroczenia??????
Pozdrawiam
Ja niestety kończę na siedemnastym dniu ćwiczeń.
Boze to takie trudne.
Przede wszystkim byli doinformowani na temat mozliwosci i warunkow zatrudniamia Polakow i nie potraktowali mnie jak uchodzca z jakiejs afrykanskiej wioski.

2) Brien ( czyt. ogloszenia towarzyskie i moze tez tabletki antykoncepcyjne które przez 12 lat brałam ;-( ....Ciągle czegoś nie jem ;-( ziemniaków przez 2 lata moze zjadłam z 1,5 kg , chleba moze z 2 bochenki.

Klaudia! ostatnia blizna po opercaji serca, ma ok 10 cm + 3 blizny po drenach, stosuję od 1,5 miesiąca contractubex, nie wiem czy pomoże mam nadzieję,że tak znam wszelkie problemy z farbowaniem włosów, sama farbuje im wiele razy hhehe moge tylko dawac rady..sama troszke tez miałam problemów dlatego jestem na tej stronce i pomagam jesli umiem, a widze w tobie tak desperacje jak u mnie we wrzesniu... Sonia Dokladnie tak jest jak napisalas,bez lewatyw jest po pierwsze trudniej przeprowadzic glodowke,a po drugie ..... ogloszenia towarzyskie
Wytapia tłuszczyk i dobre na kręgosłup. Droga tasinka, polakiem nie jestem, ale dlugo mieszkalem w PL, respektuje ten kraj i swoje mieszkancy, teraz niestety nie mieszkam w PL ale czesto przyjezdzam, dlatego moje polskie pasanie troche juz do tylu. Kto dal mu prawo rzadzenia sie na wlasnych warunkach,dlaczego Katolicy nie przestrzegaja sakramentow? Witam, wracam ponownie do tematu pt Africa, mianowicie szukam piosenki z lat 92-95r, była kiedyś na takiej serii składanek kasetowych o nazwie BIT nr .. itd . a gdyby chociaz by;y jedrne to co u nnego ale sa gorsze niz u starej baby naprawde ;( przeczytałam topic i dostałam ataku mojej arachnofobii. Njbardziej podobaja mi sie jak wysusze je na suszarce wtedy jest i tak duzo i utrzymuja sie dlugo.
CZY KTOS ZNA DOBRY GABINET W WAWIE??
Groszek?
What the fu** sobie pomyślałam?!?!?!
witam zjadaczki LiDa!
Tyszkiewicz faktycznie jest hrabianką, pochodzi z jednego z najbardziej znanych szlacheckich rodów w Polsce, obok Zamoyskich, Potockich, Załuskich...
ONE ŚAĄ FAJNE I MIŁE!
Radze poprosic kogos nawet na Londynku - do dokooptowania sie do juz wynajetego domu, pokoju.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:42    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: